dark_leon
love is in the air.. dar nu si la mine....
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 239
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« on: January 21, 2008, 11:27:32 PM » |
|
Asa, am facut un topic aici pt ca mi se pare un subiect interesatn de dezbatut.In ultilul timp Rihanna a scos numai hituri si a devenit foarte cunoscuta, la fel si Beyonce.As vrea sa aud si parerea vostra despre "batalia" care este intre ele pt a fi denumita regina muzici R'n'B. Eu singer o aleg pe Rihanna pt ca imi place mai mult, melodiile ei sunt mai bune decat a lui Beyonce, cel putin Breaking dishes, Don't stop the music,Umbrella zic eu. O melodie care am ascultat-o la Beyonce si mi-a placut a fost Deja vu!Dar mi-au placut Desteny Child si melodiile lor, majoritatea.Melodia mea preerat de la Rihanna e Braking dishes. ;kk Vreau sa aud si parerile vostre in legatura cu acest subiect!
|
|
|
|
Crow
Missing-nin
Chakra: 52
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Crow
I am darkness, I am your end
|
|
« Reply #1 on: January 29, 2008, 04:39:06 PM » |
|
beyonce cel putin nu mi-a prea placut de la inceput, nici ca parte din destiny's sau solo. nu spun ca nu e o cantareata buna si ca nu am ascultat deloc melodii de ale ei, dar nu mi-a starnit interesul prea mult. rihanna pe de alta parte mi-a placut de la inceput cu unfaithful, a fost prima melodie pe care am auzit-o de la ea.
|
|
|
|
hitmanasasin
my job, my curse ; member of Akatsuki club , KAkashi club
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 31
2.00 ryo
View Inventory
Send Money to hitmanasasin
I will purify this planet and destroy humanity
|
|
« Reply #2 on: January 29, 2008, 06:58:31 PM » |
|
Mie imi place cel mai mult rihana Prima melodie care am ascultato a fost please don't stop the musik shi am ascultato pana o sthiu pe de rost Am mai ascultat shi beyonce dar preferata mea tot Rihana ramane
|
|
|
|
dark_leon
Advertising Staff
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
|
|
« Reply #3 on: January 29, 2008, 08:42:19 PM » |
|
dar primele ei album Music of the sun & A girl like me de melodia de debut Pon the reply ? ce parere aveti?
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Chakra: 336
95.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #4 on: January 29, 2008, 10:54:35 PM » |
|
Sincer mi se par doua paparude..amandoua..si am ales ca nu prefer pe niciuna...imi placea un timp rihanna...da nu-mi mai place..la fel si beyonce..ptr mn is inca doua paparude...totul e pe bani..totul e cu fitze..deja acu se razboiesc in fitze..si nu-mi mai plac....
|
 always...
|
|
|
LaDy_D3viL
Happy Valentine!
Hidden-nin
Chakra: 20
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
-_-
|
|
« Reply #5 on: February 02, 2008, 03:27:53 PM » |
|
Well... Daca ar fi sa aleg una dintre ele, as alege-o pe Rihanna.... ...dar sungoddess are dreptate: amandoua sunt pline de fitze si nici mie nu-mi plac... Asa ca am ales "niciuna"... Mi-a placut Rihanna la inceput, cu melodiile:"Pon the reply", etc... dar s-a maturizat prea repede apoi... dintr-o data a venit cu "Umbrella", cu parul tuns... eh... nu-mi mai place... ....iar Beyonce nu mi-a plauct niciodata... fiindca nu are nimic cu care sa iese in evidenta for me:P
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 73
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
think you interesting? ....guess again
|
|
« Reply #6 on: February 15, 2008, 06:23:28 PM » |
|
niciuna, intr-adevar au melodii nice, dar din cauza medie mi se duce tot cheful sa le ascult, la rihana difuzeaza o melodie mai tot timpu, cum schimbi canalul hop dai de una, si la beyonce la fel. Cum a zis si sungodess, acuma mai toti cantareti duc un razboi de fitze intre ei.
|
Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
|
|
|
dark_leon
Advertising Staff
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
|
|
« Reply #7 on: February 15, 2008, 08:31:56 PM » |
|
dupa parerea mea.. totusi... in ziua de azi se face mai multa muzica comerciala decat buna...si adevarata..
|
|
|
|
Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 728
550.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #8 on: February 15, 2008, 08:44:14 PM » |
|
rihana ca ii mai bunoaca
|
|
|
|
dark_leon
Advertising Staff
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
|
|
« Reply #9 on: February 17, 2008, 04:47:46 PM » |
|
rihana ca ii mai bunoaca
la fix asta ma asteptam de la un baiat....ma gadesc ca asa fac si colegii mei...
|
|
|
|
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 204
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« Reply #10 on: Today at 08:50:21 AM » |
|
Eu le aleg pe amndoua imi plac la fel de mult da mai mult rihanna tre sa recunosc .....cu toate ca amandoua au forme si voce da rihanna ......cealalta nup s-a lansat in ultimul timp deci rihanna putin mai mult.
|
|
|
|
|