adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin
Chakra: 450
104.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #15 on: January 27, 2008, 06:41:25 PM » |
|
la ce fel de probleme te referi ?
|
  Intrebare de la adicrst pt prof. Stephen Hawking: - Daca Goku dispare in timpul luptei si ajunge in spatele adversarului,inseamna ca se deplaseaza mai repede ca viteza luminii. Asta inseamna ca nu vede nimic in timpul deplasarii si este in intuneric?
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 42
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #16 on: January 27, 2008, 06:58:39 PM » |
|
In timp ce le foloseam imi aparea Internet Explorer/ Mozilla Firefox/ Safari has encountered a problem... shi restul poeziei...Sau mi se blocau...
|
|
« Last Edit: January 27, 2008, 07:09:37 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 129
115.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #17 on: January 27, 2008, 07:00:05 PM » |
|
Am inceput cu Internet Explorer dar a inceput sa-mi faca probleme, dupa care am ales Mozilla Firefox da' shi acest browser mai face foarte rar figuri, iar in prezent folosesc Opera shi nu am probleme cu el...Am incercat shi Safari da' ca shi primele doua am intalnit probleme la utilizarea lui shi l-am dezinstalat...
dupa mine mozilla si safari ar by far the best browsers ... nu am avut nici o problema cu nici unul dintre ele ... cum zicea si adi, stabile pe langa asta si un design klumea, accesibil, add-ons super utile, plus de asta nu am patit cu mozilla niciodata sa mi se inchida din senin k si ie-ul sau sa se blocheze (bine mi s-a intamplat de vreo 2 ori knd jucam literati pt k niste idioti carora nu le place sa piarda dupa ce s-a terminat jocul m-au bootat ... and that would be it), tabs (asta a fost un motiv in plus pt care adoram mozilla, iar dupa mine ie-ul a copiat ideea, totusi s-au trezit un pic cam tarziu, mozilla is already adored) si inca un lucru, ca tot mai fac si site-uri din cand in cand ... nu stiu ce problemele lu saracii are ie-ul ... dar stiu k la un momen dat cand lucram la un site a refuzat sa imi recunoasca niste "formatari" ale paginii pe care le-am specificat intr-un fisier css separat si l-am scris corect... in fine pana la urma am rezolvat problema ... si concluzia mea a fost "daca vrei sa faci o treaba mai mult decat buna nu te pui sa verifici munca in cel mai bun browser ci in cel mai prost (care nu "pricepe" prea multe) ca sa fi sigur ca functioneaza "perfect"/cum vrei" (sau ceva de genu ... am cam uitat ce am spus mai exact in ziua aia ... da oricum fratemeu s-a amuzat ... da cam asta ar fi ideea anyways)
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Crow
Fanclub StarWars
Chakra: 124
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to Crow
Gleich und Gleich gesellt sich gern
|
|
« Reply #18 on: January 29, 2008, 05:35:49 PM » |
|
nu pot spune ca e cel mai bun sau ca merge grozav, dar m-am obisnuit cu mozilla si mi se pare mai usor de folosit
|
|
|
|
Reira
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 111
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to Reira
|
|
« Reply #19 on: July 07, 2008, 04:45:12 PM » |
|
Momentan folosesc Modzy Godzy..dar de ceva vreme a inceput sa tot dea erori..si dp crash,imi dispar bookmarkurile Am folosit si opera da' sincera sa fiu,nu m-am putut obisnui cu ea * firefox addicted * Mi-a zis cineva sa incerc si Avant Browser well,inca e in perioada de proba
|
Good God you're coming up with reasons Good God you're dragging it out Good God it's the changing of the seasons I feel so raped So follow me down!
|
|
|
jupy
Akatsuki Leader - Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 421
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
^^ Poke Fan ^^
|
|
« Reply #20 on: July 07, 2008, 04:51:58 PM » |
|
eu iti sugerez firefox, sau: si mai bine: safari . safari are viteza foarte buna si nu am avut niciodata probleme.. cu firefoxu' incepusem sa am probleme dupa cateva zile de la instalare si merge greu rau... dar safari e super pt. mine you should try it !!!
|
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Chakra: 114
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #21 on: July 07, 2008, 05:15:33 PM » |
|
Momentan folosesc Modzy Godzy..dar de ceva vreme a inceput sa tot dea erori..si dp crash,imi dispar bookmarkurile Am folosit si opera da' sincera sa fiu,nu m-am putut obisnui cu ea * firefox addicted * Mi-a zis cineva sa incerc si Avant Browser well,inca e in perioada de proba
pai prea te vad si o sa folosesti IE , iti spun ca e destul de bun .
|
   † † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Hidden-nin
Chakra: 101
96.00 ryo
View Inventory
Send Money to gabitzu
Kinky devil
|
|
« Reply #22 on: July 07, 2008, 05:37:19 PM » |
|
pai daca se uita cineva la sigul meu banuiesc k e suficient raspunsu asta mai folosesc si ie7 atunci cand am nevoie de un browser nou sa nu vada cookiurile si temp de la firefox :)
|
 Sa fii roman e lucru mare;la propriu!
|
|
|
Reira
Chuunin (C-rank mission)
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to Reira
|
|
« Reply #23 on: July 07, 2008, 05:40:35 PM » |
|
eu iti sugerez firefox, sau: si mai bine: safari .
Well,Safari n-am incercat..are si anti-phishing? Oricum nu ma deranjeaza sa astept o secunda in plus la firefox..deci asta nu prea o vad ca pe o problema.. Btw jupy,firefox folosesc..dar asa alint eu browserul pai prea te vad si o sa folosesti IE , iti spun ca e destul de bun .
IE? Sorry,nu prea ma incanta..si nu ma vad deloc folosind asa ceva
|
Good God you're coming up with reasons Good God you're dragging it out Good God it's the changing of the seasons I feel so raped So follow me down!
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 197
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #24 on: July 09, 2008, 03:18:58 AM » |
|
get real, firefox 3 vine in forta din spate .... it rulzzzzzzzzzlzlzlzlzlzlzlzzzzzzzz! :x
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Hidden-nin
Chakra: 333
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #25 on: July 09, 2008, 02:49:35 PM » |
|
safari FTW
|
Hardstyle is the music running throu my veins  
|
|
|
Reira
Chuunin (C-rank mission)
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to Reira
|
|
« Reply #26 on: July 13, 2008, 04:06:19 PM » |
|
Asa..am revenit Am incercat Safari saptamana asta..si nu mi-a lasat deloc o impresie buna Nu mi se pare cine stie ce..si nu-mi place interfata deloc.. Avant e cat de cat ok..dar pana la urma..tot firefoxu' ramane in topul meu..mai ales ca de cateva zile n-a mai dat nicio eroare Btw, click
|
|
|
|
jupy
Akatsuki Leader - Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 421
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
^^ Poke Fan ^^
|
|
« Reply #27 on: July 14, 2008, 02:28:06 PM » |
|
get real, firefox 3 vine in forta din spate .... it rulzzzzzzzzzlzlzlzlzlzlzlzzzzzzzz! :x
yep!! asa e ^^ l-am instalat azi, si este ff rapid 1st place: firefox! : http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
|
|
|
|
Nacht
Vampire
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 2
13.00 ryo
View Inventory
Send Money to Nacht
|
|
« Reply #28 on: July 21, 2008, 01:11:08 AM » |
|
De cand folosesc Opera n-am mai luat niciun virus. Imi place cum lucreaza si Mozilla dar Opera imi ofera dexteritate mai mare
|
I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames!
|
|
|
|