Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! January 24, 2008, 12:49:52 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Bleach | Topic: Privaron Espada
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Privaron Espada  (Read 8 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« on: January 23, 2008, 12:58:52 PM »

ok...deci cei ce au fost espada primesc inca 100 la numarul lor si devin proscrisi...
dordonhi, gatien bein, cirucci thunderwitch...cei ce au aparut pana acum.
dordonhi a avut parte de o moarte memorabila....bein, nu mai putea de frica knd se batea cu chad....cirucci inca il fugareste pe ishida.

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 280

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #1 on: January 23, 2008, 02:19:26 PM »

Dordonhi era funny..de n-am ras..mai ales cand nell si-a lasat balele pe el... si de Cirucci mi-a placut...desi avea fusta cam scurta de cred ca si pesche a reusit sa vada... da ishida sigur a vazut el ceva..da nu spune..)))
Dar...totusi...fiind fosti espada..au fost puternici...nu sunt sigura daca acu au devenit privaron fiindca sunt altii mult mai puternici...sau din alte motive....

[/URL]

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #2 on: January 23, 2008, 03:01:14 PM »

Dordonhi era funny..de n-am ras..mai ales cand nell si-a lasat balele pe el... si de Cirucci mi-a placut...desi avea fusta cam scurta de cred ca si pesche a reusit sa vada... da ishida sigur a vazut el ceva..da nu spune..)))
Dar...totusi...fiind fosti espada..au fost puternici...nu sunt sigura daca acu au devenit privaron fiindca sunt altii mult mai puternici...sau din alte motive....

hai k ai citit si tu manga....pe masura ce arrancar mai puternici sunt creati de aizen, ei iau locul celor mai vechi. asa s-a intamplat cu toti espada, in afara de aaroniro, kre era singurul din espada originali.

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Bleach | Topic: Privaron Espada « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne