Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!! January 30, 2008, 02:55:37 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Citeste tone de manga online
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Citeste tone de manga online  (Read 34 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 392

Don't make me use the eye !

« on: January 29, 2008, 04:35:37 AM »

Aici gasiti (si nu glumesc) tone de manga !!!!...de la cele mai noi aparitii pana la cele mai vechi

CITESTE MANGA ONLINE

he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 170

Jabberwock

« Reply #1 on: January 29, 2008, 09:12:16 AM »

cred k e ceva mai stufos decat onemanga , dar sunt unele care nu le gasesti dar sunt pe one manga , orcum tot e bine de stiut 

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #2 on: January 29, 2008, 11:16:35 AM »

Aici gasiti (si nu glumesc) tone de manga !!!!...de la cele mai noi aparitii pana la cele mai vechi

CITESTE MANGA ONLINE

lol...abia acum ti-a zis sakura de el? XD
utile aceste siteuri de manga streaming...poti vedea dak merita sau nu sa iei o manga, inainte sa stai ore intregi sa o iei.

he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 170

Jabberwock

« Reply #3 on: January 29, 2008, 12:21:27 PM »

si e tare k economisesti timp nu mai stai sa il cauti sa astepti sa se traga , cu toate k aseara am dat sa citesc vk online si ma apucau toate crizele k nu se incarca pagina , si nu era de la net k mai intram si pe alte siteuri care se incarcau instant , eto asa se mai intampla la siteurile astea dak ai noroc cand tie lumea mai draga cade servaru 

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #4 on: January 29, 2008, 12:37:26 PM »

si e tare k economisesti timp nu mai stai sa il cauti sa astepti sa se traga , cu toate k aseara am dat sa citesc vk online si ma apucau toate crizele k nu se incarca pagina , si nu era de la net k mai intram si pe alte siteuri care se incarcau instant , eto asa se mai intampla la siteurile astea dak ai noroc cand tie lumea mai draga cade servaru 
pai dak sunt multi kre vor sa citeasca...ai nimerit si tu in fus orarul altora si a picat serveru...

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 392

Don't make me use the eye !

« Reply #5 on: January 29, 2008, 04:59:07 PM »

nu mi-a zis nnimeni de el, am vazut publicitate pe anunturile de la google de pe situl animefan si mi s-a parut interesant si l-am deschis

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Citeste tone de manga online « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne