News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 19, 2008, 02:18:55 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fixurisi obsesii a nativior din zodia...  (Read 365 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eva-chan
..::Still Waiting::..
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 8

44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Eva-chan

..::Misterious girl::..

« Reply #30 on: May 31, 2008, 05:41:19 PM »

" Leoaicele pe care le-am cunoscut toate isi manifestau nevoia de a fi in centrul atentiei, dar mai niciuna nu o constientiza. Mai toate pozau in anumite situatii, dar nici nu-si dadeau seama :p  "

Insinuai ceva ?

Nu neg ceea ce sunt .. am invatat ca trebuie sa ne apreciem si pe noi insine , nu stiu ce ai vazut tu la acele  'leoaice' , dar nu intru si eu inaceeasi 'oala' la trasaturi de caracter .
Ascendentul meu ma tine in frau si nu ma voi manifesta altfel decat vreau si decat trebuie ;))

dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 232

23.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #31 on: June 01, 2008, 07:47:20 PM »

eu nu insinuez nimic
l-am luat de pe bihor-online si m-am gandit sa-l pun si aici pt ca vad ca are un anumit interes in orice caz... etse adevarat in proportie de 95% la toti... chiar daca nu vvrem sa recunoastem asta

Chibi-ul lui Lotte

*sig găsit pe alt site,but I'm a dancer too *
Lidia
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 6

139.00 ryo

View Inventory
Send Money to Lidia

« Reply #32 on: June 04, 2008, 07:10:26 PM »

Rac - "O REZOLVAM NOI"

Cum e zodia asta? Racul fiind un diplomat, este dificil sa-ti dai seama cat de greu poate fi scos dintr-ale lui.
Ce "PASARELE" are? Nevoia de securitate ii determina aproape toate actiunile. Motivatia e de natura emotionala: ii trebuie parametri cunoscuti, verificati si siguri. Asa ajunge sa faca fixatii pentru traditii, amintiri sau obiecte vechi. Asa ia nastere obsesia pentru casa, familie si copii.Femeia-Rac, desi foarte romantica si sensibila, se aciuiaza adesea pe langa un barbat, doar pentru ca acesta ii poate asigura protectie si confort. Fiindca nu rareori partenerul respectiv e mai in varsta, este posibil ca la mijloc sa fie si o fixatie paterna. De fapt, barbat sau femeie, Racul face frecvent o fixatie pentru unul sau altul dintre parinti.
Cand face urat? Racul are toane si schimbari de dispozitie si poate fi superstitios, sensibil la fazele Lunii, etc. Dar, fiindca este discret si abil, obsesiile lui sunt rareori suparatoare pentru cei din jur.

mai, mai, aflu chestii despre mine. e drept ac (d)racii sunt destul de sensibili si mereu cu nevoie de siguranta, dar faza cu fixatiile pt parinti sau alte obsesii mai greu. ne tinem strans cu dintii de trecut si amintiri, dar perso nu ma consider a deveni o Lolita precoce, pe cale sa ma cupidonizez de un tip mai in varsta....
adicrst
One Piece Fan
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 442

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #33 on: Today at 05:31:54 AM »

ooo da , sa vina babacii

PANA DUPA LICENTA NU MA MAI STRESATI CU NIMIC !!!
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: