News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 02, 2008, 04:00:37 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bleach Coments  (Read 942 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 245

96.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #90 on: May 20, 2008, 04:47:16 PM »

vazand k se bucura de aceeasi popularitate k naruto am zis k il pastrez pt cand so termina naruto , da la otaku vazand toata lumea bleach in sus bleach in jos , ooo tre sa fie super tare hai sa ma uit
aoleu susper naspa , ma asteptam la cine stie ce , incepe cu drame , dupaia unu cate unu descopera k au puteri ,zici k ma uit la o mini serie gen sakugan no shana , dar am avut rabdare k toti mi-au zis sa astept pana la ep 16-17 , ca sa vad k o aresteaza p aia si ei incep sa se antreneze pt a o salva (i will become stronger and bring sasuke back  ,sper macar sa nu dureze la fel de mult eliberarea ei)
mda au ajuns p taramu celalant sau facut giulea si au ajuns in mijlocul inamicilor , acuma presupun k o sa urmeze un sir lung de lupte , in fiecare ep alt cineva de o sa ametzesti si nu o sa mai intzelegi nimic , well nu stiu dak am dreptate dar deja a inceput ba se bate ichigo dupaia iti arata cat de puternic e ala cu artifici , mai vedem ce face si robin hood cu boobs girl , deja ma luat somnu da sunt curioasa de ce o fi instare pisica ,si ce va putut sa va placa asa de mult la el ,cika e funny cand se stamba aia , pur si simplu se stamba nu sunt asa funny  da baga si un fundal dala impodobit cu chesti kawaii ceva de genu "tre sa razi k moaca asta vrea sa fie funny" NOT 
orcum dorm p mine de ieri pana azi am vazut 28 de episoade probabil de aceea m-am plictisit asa k mam uitat fara pauza

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 1000

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #91 on: May 20, 2008, 07:32:49 PM »

hai k nu iti sterg postu din respect...da dak denigrezi bleach asa inseamna k si naruto e la fel de naspa, dak nu kiar mai naspa.
pacat k nu ai prins tu farmecu...desi la cat de obisnuita cu kestii shojo esti, era clar k un shounen te lasa rece. trist....potential fan pierdut.

voltaire
I see dead ppl...
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 429

142.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

Ma indoiesc de Univers :\

« Reply #92 on: May 20, 2008, 10:10:12 PM »

deh....1 dintr-un milion....nu om crapa noi

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 245

96.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #93 on: May 20, 2008, 11:42:16 PM »

am ajuns la 35 , sunt curioasa care e faza cu ichigo  in plus vreau sa vad dak vor fi si momente de love love prin anime  , faza cu vai ce puternici sunt ei si cum se face vartejul ala in jurul lor (cand a luptat ichigo cu renji) aoleu e asa de inspirata din dbz , oare s-or fi inspirat si la faza cu evolutia puteri (ssj 2, ssj 3 ,ssj 4) oare si in bleach vor fi la multe nivele ? se vor ridiaca pietree in jurul lor cand vor evolua 

e ok , a inceput sa fie mai interesant k a murit capitanu ala , stiu k renji o place p aia arestata ,merge , o sa ma uit incontinuare poate o sa intzeleg si eu ce este asa grozav la el

si sa nu uit
desi la cat de obisnuita cu kestii shojo esti, era clar k un shounen te lasa rece. trist....potential fan pierdut.
mai degraba aleg un shouen decat un shojo , da acuma depinde de gravica ,story , scenele de lupta ,dak sunt praf raman la telenovela mea ,hai k inca nu mam uitat destul poate o sa imi schimb parerea

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 383

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

nya!zen zen!

« Reply #94 on: May 21, 2008, 10:12:37 AM »

in plus vreau sa vad dak vor fi si momente de love love prin anime 

....as vrea io..btw..nu cred ca exista anime de genul asta in care sa  NU existe faza cu ''mai puternic..ptr a proteja'' si devine din c in c mai puternic..da..e un clisheu pe care va trebui sa-l inghitzim..n-avem c face..

omoshiroi desu ^_^
Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin

Chakra: 316

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #95 on: July 08, 2008, 11:34:37 AM »

Am si io o intrebare pentru ai` de se uita la anime:

M-am uitat ieri pe sarite la episodu 178 [I stopped watching when the fillers begun] si am observat ca Ichigo l-a batut pe ninjalau ala cu paru mov. Thats like, the big kahuda of the filler ark right? Adica inseamna ca nu mai tine mult prostia asta si o sa se tremine...and hopefully, o sa se intoarca la actiunea propriu-zisa. Right?

~

~
voltaire
I see dead ppl...
ANBU (S-rank mission)

142.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

« Reply #96 on: July 08, 2008, 11:58:51 AM »

wrong, nu ai vazut sf. la episod, tre sa dezvolte dom'le!!!!!
si din moment ce sado si-a aratat bratul inseamna ca a trecut "inoue kidnapped, ichigo to the rescue, espada le-o da la muci" ark.
ceeea ce insamna ca nu vedem bataia lui zarachi cu lacusta, NU vedem nika. o sa sara direct la Aizen intra in real world si noi ramanem cu buza umflata. ichigo tre sa se faca mai puternic bla bla bla.....ergo...raman la manga

le: can you spell - Naruto lookalike?
« Last Edit: July 08, 2008, 11:59:58 AM by voltaire » Logged

Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #97 on: July 08, 2008, 12:05:16 PM »

wrong, nu ai vazut sf. la episod, tre sa dezvolte dom'le!!!!!

Ah, crap! =__=

ceeea ce insamna ca nu vedem bataia lui zarachi cu lacusta, NU vedem nika. o sa sara direct la Aizen intra in real world si noi ramanem cu buza umflata. ichigo tre sa se faca mai puternic bla bla bla.....ergo...raman la manga

Ar fi o decizie foarte proasta din partea studioului sa faca asta. Le-ar sarii fanii la gat... bine, le-ar mai sarii odata, mai multi de data asta...si mai vicious!

Dar din moment ce cred ca acest filler ark a fost introdus deoarece anime-ul se apropiase prea mult de punctul in care era manga-ul, nu cred ca o sa sara peste atatea capitole, si sa se ajunga in punctul in care in aceeasi saptamana sa apara si nou episod si nou capitol in care sa se intample acelasi lucru. Gasesc ei o abureala de ce s-a intamplat ce s-a intamplat cand defapt nu trebuia sa se intample.

~

~
andemon
A N B U
Sennin

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #98 on: July 08, 2008, 12:29:50 PM »

prietenii mei, elefantii...nu numai k ar sari peste zaraki vs nnoitra...da ar sari si peste nnoitra vs ichi, nell vs nnoitra, byakuya vs zomar...
nu are cum. in cel mai rau caz, o sa traga de episoade si de timp pt a putea planifica restul, dar nu vor sari peste.

voltaire
I see dead ppl...
ANBU (S-rank mission)

142.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

« Reply #99 on: July 08, 2008, 02:29:58 PM »

prietenii mei, elefantii...nu numai k ar sari peste zaraki vs nnoitra...da ar sari si peste nnoitra vs ichi, nell vs nnoitra, byakuya vs zomar...
nu are cum. in cel mai rau caz, o sa traga de episoade si de timp pt a putea planifica restul, dar nu vor sari peste.

they already did, in primul episod din filler naratorul a zis ca ichigo a salvat pe inoue si s-au intors in lumea reala...punct

Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #100 on: July 08, 2008, 03:01:12 PM »

they already did, in primul episod din filler naratorul a zis ca ichigo a salvat pe inoue si s-au intors in lumea reala...punct

O mai rapeste Emospada odata! 

~

~
andemon
A N B U
Sennin

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #101 on: July 08, 2008, 03:05:57 PM »

intreg filleru a inceput cu ei in lumea reala...ceea ce nu are cum sa fie.
nu cred k or sa dileasca atatea episoade.

Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #102 on: July 08, 2008, 03:12:24 PM »

Shinigami's Golden Cup 167 ~ prea tare...

Daca chiar sar direct peste luptele capitanilor din Hueco Mundo n-o sa-i iert niciodata. The angry mob pregatita pentru asediul Capcom-ului, poate face o mica oprire si pe la Studio Pierrot.

Si oricum, sa zicem ca sar peste, cum draq eu iesit astia din Hueco Mundo? Mai ales Sado, Renji, Rukia si Ishida... din cate tin minte, Rukia si Sado erau facuti praf, si Renji si Ishida erau cu The gay arrancar...

~

~
andemon
A N B U
Sennin

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #103 on: July 08, 2008, 04:21:35 PM »

rukia "murise"
sado era pe jos...
ishida si renji se bateau cu zeraplo[am gresit intentionat]
iar ichi tocmai facuse blat cu grimm...trebuia sa apara noitra cu replica sa castigatoare...

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin

Chakra: 450

99.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #104 on: July 17, 2008, 01:04:34 PM »

eps 180 ii cam naspa
atatea mooshy stuff ca toata actiunea sa fie la sfarsitul episodului (ca-ntotdeauna)

Intrebare de la adicrst pt prof. Stephen Hawking:
- Daca Goku dispare in timpul luptei si ajunge in spatele adversarului,inseamna ca se deplaseaza mai repede ca viteza luminii. Asta inseamna ca nu vede nimic in timpul deplasarii si este in intuneric?
Pages: 1 ... 5 6 [7]   Go Up
  Print  

Jump to: