News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 04, 2008, 05:59:01 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Assassin's Creed  (Read 199 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin

Chakra: 316

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« on: April 10, 2008, 11:35:56 PM »

Ultima dezamagire uriasa in materie de jocuri Next Gen.
Do you like to do the same damn thing over and over and over and over again? Then this is the game for you.

Sa incepem cu lucrurile bune:
Grafica excelenta, insa pentru a-i vedea adevarata valoare iti tre un super sistem. Animatii fluide si interactivitate buna cu mediul/oamenii.
Poveste interesanta insa devine un cliseu spre sfasrit iar finalul e foarte aiurea; Ubisoft mai bine lasa draq portitele pentru AC2 si baga un sfarsit decent.
Orasele si zonele de free roam dintre ele par vii si pline de viata, iar escaladarea si explorarea lor e o placere...cel putin la inceput.

Si cam atat.

Teh bad:
Desi jocul e fun o vreme, iar misiunile de investigare par interesante la inceput, acestea devin rapid foarte repetitive iar misiunile noi nu aduc aproape niciodata nimic nou in asta.
Doar 3 orase in care te desfasori + cel de inceput unde e baza asasinilor. Fiecare oras e revizitate de 3 ori, mereu mai aparand cate o zona. Desi erau unele lucruri noi, parca te ma plictisisem mereu de aceleasi locatii.
Sistemul de lupta e enorm de simplist, acesta bazandu-se pe All flash, no substance! Cu ajutorul couter-urilor poti lupta si cu 100 de soldati deodata daca vrei fara nici o greutate. E greu dupa Prince of Persia sa nu ridici o spranceana la acest sistem mediocru at best.
Linearitatea omoara jocul asta. Desi te poti plimba de nebun pe unde vrei tu in oras dupa 1, maxim 2 misiuni iti dai seama ca nu e nimic de facut inafar de info-mission-uri.
Feeling-ul jocului iar nu e ce trebuia sa fie. N-am simtit niciodata ca sunt un asasin, una cu umbra, a blade in the crowd si mai stiu io ce.
Assassinatele sunt de toata jena; deloc grele. Nici una nu-ti ofera sentimentul de entuziasm ci mai degraba cum sa faci sa termini mai repede cu ala sa pleci acasa.
Inafar de aventura lui Altair, ce-a a lui Desmond e la fel de interesanta ca incoltitul cepii. Omul ala e o leguma. Why doesn't he resist to the whole damn thing?? Cica a mai fost si asasin. WTF?

Si ar mai fi multe neajunsuri de zis dar nu mai am chef sa scriu.
Jocul nu si-a meritat deloc asteptarea prelungita iar rejucabilitatea lui e 0-barat.
Good job Ubisoft, you had a great chance, and you blew it BIG TIME!
« Last Edit: April 10, 2008, 11:39:33 PM by Yazoo » Logged

~

~
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 72

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #1 on: April 11, 2008, 02:23:47 AM »

Mie sincer nu mi-a placut povestea deloc,au imbinat prea aiurea trecutul cu prezentul(viitorul mai degraba).Intr-adevar jocul te plictiseste dupa cateva ore iar misiunile sunt doar "de umplutura".In schimb grafica si animatiile sunt foarte bine facute.Ce mult ma distram cand eram pe cal,scoteam sabia si ii fugaream pe nevinovati .Totusi dupa vreo 4 ore de joc l-am sters. Motivul,cred ca e acelasi ca si la celelalte jocuri single player : daca am net,nu mai am rabdare sa joc genul acesta de jocuri.

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Hidden-nin

Chakra: 73

2.00 ryo

View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse

Death awaits those who oppose

« Reply #2 on: April 15, 2008, 09:25:25 PM »

eu as vrea sa ma pot plictisi de el dar din pacat pc-ul meu e prea slab pt a-l juca.Pe deasupra am un prieten care are jocu da un calc la fel de prost ca a meu.Acu noi asteptam sa-si ia unu din noi calculator nou.Dar chiar dak e cam repetitiv numa pt grafica tot l-as juca

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #3 on: April 16, 2008, 01:18:26 AM »

eu as vrea sa ma pot plictisi de el dar din pacat pc-ul meu e prea slab pt a-l juca.Pe deasupra am un prieten care are jocu da un calc la fel de prost ca a meu.Acu noi asteptam sa-si ia unu din noi calculator nou.Dar chiar dak e cam repetitiv numa pt grafica tot l-as juca
Asa am zis si eu,ca il joc pentru grafica dar NU. E mai interesant netul

Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 0

40.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #4 on: April 16, 2008, 10:46:56 AM »

Aia care joaca jocurile pentru grafica sunt curve. Fara suparare pentru nimeni da asta'i parerea mea. Ma enerveaza toti idiotii care zic "baaa.. ce grafica naspah, nu ma mai chinui sa'l joc.", "chin"? Omul se CHINUIE sa joace ceva? Unplug your PC and throw it out your window, RIGHT, NOW.

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff

Chakra: 114

70.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #5 on: April 16, 2008, 11:24:33 AM »

cea ce nu mia placut este ca nu poti sa anulezi filmuletele care imi pierd mult timp din viata mea pretioasa

Restul nu stiu ce sa mai zic
grafica e OK nu pot spune excelenta pt ca exista alte jocuri mai tari .
Efectele par OK cea ce nu mia placut este ca nu se vede sangele in unele chesti .Miscarile sant bune par destul de reale dupa parerea mea .

Am uitat sa precizez ca ma enerveaza cand un nebun ma ataca si nu pot sai dau una pt ca imi da el inainte.

Povestea e dustul de buna .

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 197

77.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #6 on: April 18, 2008, 01:23:06 PM »

lol, cutscene-urile sunt chestiile care fac toti banii intr'un joc
« Last Edit: April 18, 2008, 01:23:35 PM by Kyo » Logged

RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi

20.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #7 on: April 18, 2008, 02:15:14 PM »

Mie unul nu mi-a placut povestea,poate deaia nici nu am continuat sa-l joc,asta pe langa faptul ca era repetitiv.

hitmanasasin
sall all :D
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 38

37.00 ryo

View Inventory
Send Money to hitmanasasin

Justice will prevail.... !! sper

« Reply #8 on: July 12, 2008, 08:25:20 PM »

ehhh eu acuma il iau de pe utorrent :Dshi sper sa fie fain nu conteaza ca are grafica faina sau misiunile-s repetitive numi pasa ,punct,imi palce ca is trei orase shi ma plimb in ele ca nebunu shi ma urc pe blocuri shi marunc in caruta cu fan .nu pe bune am sal jock pana la sfarsitul misiunilor shi am sal pastrez in calc. in caz de ma plictisesc sa ma plimb ca psihopatul prin orase

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: