News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 01, 2008, 11:15:12 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Poll
Question: Care crezi k este mai reusit , horror-ul varianta Americana sau cea Asiatica
Asiatica 2 (100%)
Americana 0 (0%)
Total Voters: 2

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Filmele horror Asiatice Vs Americane  (Read 36 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 237

98.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« on: April 30, 2008, 01:05:26 PM »

de cate ori nu am dat de horror-uri care cand dau sa le descarc de pe net ,un horror caruia ii sa facut multa reclama si cand deschid filmu wtf e in coreeana sau japoneza , tailandeza etc

foarte multe filme sunt refacute de catre americani , si iese .... ceva mai bun sau ceva care nici nu se compara ? asta va intreb pe voi

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 445

95.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #1 on: April 30, 2008, 01:57:44 PM »

scuze, nu inteleg ce vrei sa zici

*cadou de la Aleera*

he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 237

98.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #2 on: April 30, 2008, 02:17:00 PM »

Exemplu
a fost in cinema filmu ochii cu jesica abla http://www.iwatchstuff.com/2007/11/09/alba-the-eye-poster.jpg , hai sa il trag de pe net , cand il deschid http://img485.imageshack.us/img485/7905/theeyef2c2389wz9zm7.jpg , tadam varianta chineza (cred)

sunt o gramada de filme horror americane , care defapt sunt copii ale unor filme asiatice , diferentza e k cele asiatice sunt facute cu un buget mai mic da e mai creepy , pe cand cel americat cu buget mare asta insemnand efecte mai bune si promovat mai bine dar in comparatie cu varianta originala e de cacao
singurul care mia placut ar fi The Grudge , cele doua variante americane nu au fost deloc rele (asta pt k au colaborat cu jap) iat varianta japoneza (ju-on)  a fost mult muuuult mai infricosatoare

acuma intzelegi la ce ma refer ? nu imi amintesc eu acuma sa iti dau mai multe ex , dar sunt o multime de horror-uri care sunt facute dupa dupa filme asiatice , si eu te intreban care din cele doua variante ti sa parut mai buna , si de ce ?

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: