|
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 31
109.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #1 on: April 30, 2008, 04:43:27 PM » |
|
Sunt foarte frumoase, felicitari! Personal, cred ca e dreptul tau sa te semnezi pe avatare, iar felul cum scrii EVA e absolut mortal.
|
 The Force is with me! 
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1705
OfflineFlag:
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #2 on: April 30, 2008, 04:43:46 PM » |
|
Eu zic ca nu are rost sa folosesti mai mare de 100x100 deoarece a inceput sa fie marimea standart acceptata pe majoritatea forumurilor. De aviuri nush ce sa zic, primele sunt ok dar cel mai stralucit dintre ele ramane ultimul. Do your best cu urmatoarele.
|
If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
|
|
|
Aleera
nya nya, not for you :P
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Chakra: 78
65.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
nyhappy ^_^
|
|
« Reply #3 on: April 30, 2008, 04:50:36 PM » |
|
hmm, mi se par sweet, primul intr-adevar e simplu, dar nice al doilea e chiar perfect, lai fi stricat daca iai mai fi adaugat ceva treiul e nice, dar mai mergea ceva la el and the last, to cool, i like it te pricepi, sper sa ne mai incanti privirile cu altele ^_^ si poate iti faci si un topy la sigy ^_^
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 445
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #4 on: April 30, 2008, 06:49:27 PM » |
|
intresant, incearca sa le dai o calitate mai buna..sau asa vroiai tu sa fie mai blur ?
|
 *cadou de la Aleera* 
|
|
|
Eva-chan
..::Still Waiting::..
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 3
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Eva-chan
..::Misterious girl::..
|
|
« Reply #5 on: May 01, 2008, 11:11:51 PM » |
|
Adicrist .. eu folosesc blur mai mereu imi place sa le dau un aer misterios , chiar daca nu reusesc mereu .. Multumesc tuturor de pareri ^_^ , mai am acum cateva avatare pe care sper ca mi le veti comenta si va veti uita peste ele ^_^
Avatar 1 : - Aici m-am bazat cel mai mult pe border..l-am diversificat si pot sa spun ca mai mult el am dorit sa atraga atentia :))
Avatar 2 : - Si aici , ca si la imaginea anterioara , m-am jucat putin cu borderul :)) .. E cam prima data cand experimentez in PS asa ceva , deci scuzati calitatea proasta a lucrului .. pe viitor sper sa ma perfecionez si pe domeniul animatii in PS ^_^
Avatar 3 : - Aici este...ceva :)) ...o joaca de-a mea cu animatiile in Photoshop .. am incercat sa dau un efect misterios si natural .. cam cum ma vad altii .. >_> .. sper sa va placa si aceasta incercare :))
Ei bine ^_^ multumesc din nou de parerile voastre,am incercat si inca o marime ceva mai mare din lipsa de spatiu :)).Astept cu nerabdare opinii noi ^^ .. Orice parere este binevenita :) happy posting ^_^
|
|
|
|
Aleera
nya nya, not for you :P
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Chakra: 78
65.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
nyhappy ^_^
|
|
« Reply #6 on: May 01, 2008, 11:18:21 PM » |
|
Avatar 1 : e nice, dar era mai bine sa te axezi si pe calitatea imagini, nu numai a border-ului, de obicei trebuia sa si mearga cu imaginea, chiar daca e placut acel aer misterios.
la asta cam merge felul in care e, cum nici borderul nu e unul clar, sa incadrat chiar foarte bine pot spune
ei bine, asta chiar imi place mult, dar mergea putin de tot mai poco blur, dadea un aspect si mai natural atuncia
oricum felicitari pentru lucrari, mai astept altele de la tine
|
|
|
|
|