Eva-chan
..::Still Waiting::..
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 5
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to Eva-chan
..::Misterious girl::..
|
|
« Reply #1 on: May 01, 2008, 11:45:54 PM » |
|
Ei bine , sunt incantata sa vad creatiile tale si sa le comentez ^_^
Avatar 1 : Frumos jocul de imagini ..se misca poate putin cam repede ,borderul lipseste un pic [[mai mult :)) ]] , dar revenind la calitate,cum GIF-urile au mereu o calitate mai slaba,este frumoasa
Avatar 2 :Imi place poza fara animatie .. cred ca nu era necesara animatia,ce ii cade peste fata si o acopera .. parerea mea ca era mai frumoasa simpla ^^ Avatar 3 : Greu ma incanta ceva :)) si se pare ca a reusit acest avatar ^^, dar daca lumina albastra este in centru .. in colt este cam negru in sus , avand in vedere ca in jos ai un border rosu .. daca ar fi fost sus rosu si jos negru cred ca ar fi fost un contrast excelent ^^ , dar cum am zis,acest avatar m-a impresionat ^^
Avatar 4 : Aici imi place aparitia scrisului , frumoasa imagine , observ ca esti si tu o fana a rosului :)) .. singura mea critica aici ar fi brushurile puse putin in exces pe marginea poze si acopera personajul , dar chiar foarte frumos
Avatarul 3 si avatarul 4 pot zice ca m-au impresionat cel mai mult .. daca avatarul 2 nu era animat ar fi fost favoritul meu :)) Mult succes in continuare abia astept sa vad noile tale aparitii ^_^
|