News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 02, 2008, 01:33:08 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Oldboy (2003)  (Read 205 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yazoo
Hidden-nin

Chakra: 311

41.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« on: May 23, 2008, 12:02:10 AM »

Un film genial la care tocmai m-am uitat.
Poate unii stiu deja seria manga de TSUCHIYA Garon si MINEGISHI Nobuaki dupa care a fost transpus filmul regizat de Chan-wook Park.

Un thriller psihologic extrem de bine gandit si implementat. 15 years of imprisonment, five days of vengeance. Oh Dae-su este inchis timp de 15 ani fara a-i fi data vreo explicatie. Cand acesta este eliberat dintr-odata, are putin timp la dispozitie sa afle ce s-a intamplat defapt.
Am citit niste informatii despre manga si despre film, si aveam mari sperante. Everything the film promised, and more, was delivered. Un film fantastic cu o incredibila prestatie actoriceasca. Povestea este foarte captivanta cu o evolutie superba, iar personajele sunt cat se poate de reale, emotiile simtite de acestia sunt transpuse impecabil. Incepi sa te cam prinzi de cum stau lucrurile spre final, dupa toate indiciile date, insa modul in care totul este redat este mirific si te lasa cu gura cascata.

Un film excelent ce mai rupe tiparele filmelor la indigo, pline de clisee si de bad acting pe care le-am vazut in ultima vreme.

~
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 241

26.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #1 on: May 23, 2008, 12:26:58 AM »

dami un sfat ,tre sa citesc mangaul k sa pot intzelege povestea , sau pot sa le iau invers filmu si dupaia manga

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
Yazoo
Hidden-nin

Chakra: 311

41.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #2 on: May 23, 2008, 12:34:33 AM »

dami un sfat ,tre sa citesc mangaul k sa pot intzelege povestea , sau pot sa le iau invers filmu si dupaia manga

Nu vai. Filmul acopera mai toata povestea importanta din manga.
Abia apoi daca ti-a placut, poti lua si manga-ul sa-l citesti; posibil ca acesta sa fie un pic mai complet, insa asta nu inseamna ca filmul e de lepadat.

~
he0ky
Fanclub Dragon Ball

26.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #3 on: May 23, 2008, 12:48:52 AM »

aha hai k o sa ma uit si eu peste el sa vad cum e  , nu de alta dar am dat de cateva filme unde lipseau animite detali de ramanei " aaaa.......wath a fuck was that" si treceai mai departe

he0ky
Fanclub Dragon Ball

26.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #4 on: May 26, 2008, 12:16:20 AM »

lam urmarit , foarte tare filmu mersi pt recomandare:kk

a inceput amuzant cu el beat credeam k va fi un fel de comedie , dar deja cand e rapit si inchis in camera aia incepi sa te intrebi , de ce l-au inchis ,de ce nu il omoara , il gazeaza deci fac experimente pe el , wow deja au trecut 15 ani ce dracu cine ar tine un om 15 ani inchis , adika il lasasera si tv sa nu inebuneasca sa mai aiba contact cu "lumea" si dupaia sa ii dai drumu asa pur si simplu
un singur lucru ma dezgustat total , sincer mi sa creat un nod in gat cand l-am vazut p ala k baga in el caracatitza aia vie geeez cum se misca , iiiiuuuuuuu
un personaj foarte compex , cum era super cool cand ii batea p aia , orbit de razbunare devine un psyhopat , ziceai k traia in alta lume dupa cum vorbea ,cum facea p dictionarul ambulant dupa cum reactiona la unele lucruri (ok 15 ani fara furi curi dar nu e******cand vezi prima femeie mai ales k pare a fi un personaj atat de cool) nu mai zic k ma socat reactia lui cum a inceput sa ii zica lu ala k e cainele lui cika trebuia sa fie funy dar era cat se poate de socant in ce hal ajunsese sa cedeze nervos ma lasat fara cuvinte mai ales faza cand sia taiat limba
faza cu incestu mi sa parut interesanta , cat despre motivul pt care la tinut inchis 15 ani , faptu k omu nu era condus orbeste de razbunare , si k a asteptat 15 ani foarte impresionant ,finalul greu de anticipat , mi-am dat seama deaba cand incepuse ala sa zica "u de ce crezi k team tinut 15 ani" ,asa k ii dau un 10

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Become Hidden-nin

Chakra: 333

47.00 ryo

View Inventory
Send Money to smasher

loved by few hated by many respected by all

« Reply #5 on: June 07, 2008, 09:55:29 PM »

ssuuuupeeerrr film

a inceput sec ... da' dupa aia a fost super tare ...

rade si lumea va rade cu tine , plange si vei plange singur

super jmecher filmu

Hardstyle is the music running throu my veins

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: