Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Sennin
Chakra: 701
92.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #30 on: October 29, 2008, 04:09:07 PM » |
|
si he0ky revine cu bilutzele lui kratos
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 201
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #31 on: October 29, 2008, 11:09:00 PM » |
|
cred k difera ala de pe psp , k tipu era fantoma lu starta , unu dat cu var si mazgalit cu rosu, care e batran si urat , si are fata de varsta mea
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
175.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #32 on: October 30, 2008, 02:34:31 PM » |
|
cred k difera ala de pe psp , k tipu era fantoma lu starta , unu dat cu var si mazgalit cu rosu, care e batran si urat , si are fata de varsta mea
e acelasi personaj -_- e greu sa vezi ceva pe ecranu ala mic, nu dania?
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #33 on: January 03, 2009, 10:17:33 PM » |
|
am crezut k e lafel ala de pe psp cu ala de pe ps2 , sunt diferite bai al dracu joc , cand jucam eu nu mergea sa il salvez , cika nu am memori card , la ioni al dracu merge
|
|
|
|
Yazoo
~ One Piece Fan ~
Become Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 320
119.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #34 on: January 09, 2009, 03:28:06 PM » |
|
Sunt diferite doar prin poveste, si poate power-up-uri. Actiunea e plasata inaintea primului God of War, pe vremea cand Kratos inca era "pitbull-u` zeilor" (sorry, not my line). Am apucat sa ma joc si io un pic pe PSP-ul lui Andrei. Pretty nice, same ol` same ol` in linii mari, surely did the best they could out've the PSP performance. Imi pare rau ca m-am luat cu Andrei cu review-urile lu` Yahtzee imediat dupa si n-am apucat sa-l termin.
|
~  ~
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
175.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #35 on: February 16, 2009, 04:50:05 PM » |
|
ti-am salvat 5 ore din viata, pe kre le-ai petrecut razand, zi mersi xD eu si alex am fost eroi...hard mode frate! nu recomand asta dak nu ai jucat celelalte 2 jocuri mai intai...macar k stii cu ce se mananca...
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Sennin
Chakra: 701
92.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #36 on: February 16, 2009, 06:52:38 PM » |
|
deci daca era psp-ul meu :X... nu mai era psp ala... era PS... si atat portable nu era.era PSB [playstation bibelou], ca il aruncam de cel putin 20 de ori. 80% din gameplay-ul acelui joc l'am facut cu mai putin de 15% viata, si nu exagerez. intampinam un grup de mobi, ma omorau pana imi crestea viata la full, mai muream de vreo 3 ori, apoi ii bateam. asta inseamna god of war la hard mode, joaca pana cand realizezi care e punctul slab, da' indif kt de bun esti, tot te prinzi greu. ori persefona era un finall boss praf daca jucam la normal... la hardmode, a fost mai provocatoare. si charon la fel. nu mai dadea atat dmg...
pe scurt gow CoO a avut farmecul lui la hard... dar nu vreau sa il mai joc. neam
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #37 on: February 18, 2009, 03:11:34 AM » |
|
orcum nustiu de voi , dar eu il jucam mai bine p psp , cand e faza sa apesi O repede , nu aveam probleme , pe ps2 aoleuu imi rupeam degetele si nu imi iesea tot timpu , k sa imi iasa ,apuc repede joystick altfel si apas k la tastatura
orcum mi sa cam luat de jocul asta , e foarte tare sa stai k prostu si sa te uiti la altu cum il joaca , ioni la terminat de ceva timp , iar eu in toate sapt astea deabea dak am apucat sa joc pana la uriasu ala cu muntele p carca de are cutia pandorei
|
|
« Last Edit: February 18, 2009, 03:23:45 AM by he0ky »
|
|
|
|
|
|