Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 197
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« on: July 07, 2008, 01:42:45 AM » |
|
vine vara.... fetele isi scot gemenii la plimbare.... animefanu isi scoate al 4lea volum de revista... luati'o acum cat e in calduri, ca pana in august va arde! xD
lecturare placuta si asteptam pareri pe viitor.
|
|
|
|
jupy
Akatsuki Leader - Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 421
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
^^ Poke Fan ^^
|
|
« Reply #1 on: July 07, 2008, 12:40:07 PM » |
|
super revista felicitari lui Kyo si lui Andemon !!! yazoo: super idee no comm.. pai, ce sa mai zic: hai sa mai facem un numar
|
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 236
41.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #2 on: July 07, 2008, 02:13:32 PM » |
|
Am un comentariu care cu siguranta nu prea o sa va placa.... mi-a placut un singur lucru.... coperta..pot spune ca aia mi-a atras atentia.... articolele sunt scrise bine de autori..dar nu imi place de fel cat de mare scrie.... sau in alta parte asa scria de mic ca trebuia sa ii dau zoom... nu imi place la unele background-ul....prea alb... in mare nu e asa cum ma asteptam...primele 3 au fost mai bune dupa mine....
si acum voi auzi comentarii de genul..daca poti fa tu una mai buna..... sau ca sa nu vada ceilalti postul meu kyo sau alt mod sau chiar adminii il vor sterge... no offence..dar mi-am spus parerea sincera fara ocolosuri....
|
|
|
|
jupy
Akatsuki Leader - Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 421
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
^^ Poke Fan ^^
|
|
« Reply #3 on: July 07, 2008, 02:25:19 PM » |
|
si acum voi auzi comentarii de genul..daca poti fa tu una mai buna.....
si nu-i asa?! crezi ca poti sa faci tu una mai buna? eu cred ca te inseli... nu te vad facand una mai buna.. nici la grafica, nici la fonturi... dar: ma rog.. problema ta "no offence..dar mi-am spus parerea sincera fara ocolosuri...."
|
|
|
|
sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 383
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
nya!zen zen!
|
|
« Reply #4 on: July 07, 2008, 02:45:03 PM » |
|
Ok..ok..u two knock it off.. jupy..fata si-a spus parerea ...si jupy are dreptate..ptr ca e munca destul de grea.. io il felicit pe kyo ptr munca lui ptr ca stiu cat efort a depus..la fel si pe ceilalti care au scris articolele...[exceptzie me of course.. doar nu ma felicit pe mn...] io zic ca a fost un numar bun..good job guys!
|
 omoshiroi desu ^_^
|
|
|
Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 0
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #5 on: July 07, 2008, 06:34:21 PM » |
|
Argh.. acum ca ma uit din alta perspectiva la articolul meu a iesit like hell >.>
Oricum, per ansamblu revista a iesit foarte buna.
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
magicX
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 5
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to magicX
|
|
« Reply #6 on: July 08, 2008, 04:30:05 PM » |
|
Manilor ce sa zic.. e bine per ansamblu. Mai sunt chestii ce se pot remedia (apare la un view de 100% in Adobe Reader pe unele pagini acel efect de pixel datorita rezolutiei prea mici), dar e binisor. Sper sa vad ceva si mai bun. Cu stima un fost al vostru colaborator si frate de mess
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
130.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #7 on: July 08, 2008, 04:53:59 PM » |
|
sincer nu mi se pare capodopera, pt k nu asta trebuia sa fie. nu o sa revolutioneze nimeni prea curand stilul de a face reviste, asa k avand in vedere standardele, a iesit peste. sry k nu am apucat sa il notificam pe yazoo despre includerea muncii lui, da a mers pana la urma combinatia. cel mai important cred k e sa invatam din ce facem aici: scriere articole, editat in PS, putin umor etc...cat timp ramai cu ceva dupa ce o citesti, sa iti fi fost de bine XD
|
|
|
|
magicX
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 5
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to magicX
|
|
« Reply #8 on: July 08, 2008, 05:21:26 PM » |
|
De bine mi-a fost de la inceput. Umor da..este nevoie cat pt layout mai trageti cu ochiul prin revistele pdf din afara. Oricum e de bine. Revolutionarea unei reviste electronice e cam greu de facut. Cel mai mult ar fi de batutu moneda pe feeling, ma refer ca se poate adauga ceva interactiviate sau efecte (aka FlipBook sau D.P).Oricum astept numai lucruri bune de la voi.
|
|
|
|
Kyo
A N B U
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #9 on: July 08, 2008, 05:23:04 PM » |
|
lol, a trebuit sa scap o saptamana de ps2 de acasa ca sa pot sa ma ocup de revista xD. ioana, e treaba ta ce parere ai, dar chiar esti binevenita sa faci tu urmatorul numar,poate ai mai mult timp la dispozitie ca eu nu am. magicX, daca nu ai fi fost tu sa imi explici tutorialul, de cand frecventam dark anime-ul, nu cred ca eram capabil sa fac revista asta asa buna. cel putin eu, am observat o evolutie in munca mea, deoarece acum am putut sa fac un page layout care sa nu fie chiar urat, si, cel mai important, sa fie variat. de multumiri nu am nevoie ca nu am facut o treaba excelenta, dar ma bucur ca apreciati :).daca mai vreti sa scoatem un numar vara asta, nu mai asteptati sa ma rog eu de voi sa scrieti articole .mail este [email protected]asa ca trimiteti acolo articole demoane, tx for help, kane de asemeni multumesc pt comentarii... ma duc sa'mi admir fata cum isi scoate gemenii la plimbare :X. ciaules
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin
Chakra: 450
104.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #10 on: July 08, 2008, 06:55:20 PM » |
|
ma bucur sa vad ca va descurcati si in lipsa mea. Astazi am doua motive sa ma bucur:
1) am luat licenta cu 9,62 2) am vazut ca revista este deja disponibila pt download.
Imi place cum a iesit si felicitari
|
  Intrebare de la adicrst pt prof. Stephen Hawking: - Daca Goku dispare in timpul luptei si ajunge in spatele adversarului,inseamna ca se deplaseaza mai repede ca viteza luminii. Asta inseamna ca nu vede nimic in timpul deplasarii si este in intuneric?
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 37
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #11 on: July 08, 2008, 08:35:23 PM » |
|
felicitari pentru nota adi si sa-mi spun si eu paerea revista a iesit bine si vreau sa-i felicit pe cei care au lucrat la ea
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
130.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #12 on: July 09, 2008, 01:32:52 AM » |
|
ma bucur sa vad ca va descurcati si in lipsa mea. Astazi am doua motive sa ma bucur:
1) am luat licenta cu 9,62 2) am vazut ca revista este deja disponibila pt download.
Imi place cum a iesit si felicitari
asta e tot ce conta . glad to help mate... felicitari pt licentiune
|
|
|
|
Kyo
A N B U
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #13 on: July 09, 2008, 02:50:07 AM » |
|
cum zice el xD
|
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 236
41.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #14 on: July 12, 2008, 12:15:46 AM » |
|
lol, a trebuit sa scap o saptamana de ps2 de acasa ca sa pot sa ma ocup de revista xD. ioana, e treaba ta ce parere ai, dar chiar esti binevenita sa faci tu urmatorul numar,poate ai mai mult timp la dispozitie ca eu nu am.
avand in vedere ca am destul timp liber,pe care il omor cu cititul cartilor, s+ar putea sa intru si eu cu un viitor articol... de ce nu si un nr? prea mari visele
|
|
|
|
|