Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin
Chakra: 316
43.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #1 on: July 16, 2008, 12:04:45 AM » |
|
Ma cam plictisisem ultima oara de el si nu l-am dus pana la capat. Jocul are pentru mine un minus mare cat el, si anume jocul nu-mi da deloc feeling-ul unui MMORPG asa cum s-ar vrea. Inafara de asta, momentele in care faci ce vrei sunt foarte putine [iar la inceputul jocului nici vorba de asa ceva] , quest-uri inafara story-ului sunt putine si nesemnificative, inafara de orase nu prea intalnesti NPC-uri pe harti [ceea ce din nou nu da bine atunci cand jocului ii place sa se strige "simulator de MMORPG" pe strada], poate doar cand sunt PKs. Pluuuuus, ma tot enerveaza faza cu mail-urile primite: nici nu intri bine in 'World' ca hop, new mail; da-i log-out, citeste mail-ul (care de obicei te duce la urmatorul quest, deci pa pa libertate), iara intri, uneori primesti new mail imediat ce ai reintrat, pac, da-i iara log-out, uneori te mai pune sa mai cauti si pe forum...si tot asa, in jurul unei povesti care nu prea m-a fascinat. Poate doar faza cu Tri-Edge (t3h Legendary PK) a carui victime intra in coma dupa ce caracterele lor sunt omorate de acesta e mai interesanta; insa tipul intarzie sa apara in story. Pe langa asta, sunt atatea cut-scene-uri, cu replici atat de copilaresti, majoritatea cretine si lipsite de substanta cum n-am mai vazut de la vechile Resident Evil-uri incoa. Nu e o serie de jocuri pe care as recomanda-o cuiva cand sunt atatea alte titluri mult mai bune pe piata, dar daca esti un fan inrait al seriilor anime atunci da-i o sansa, it may grow on you.
|