News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 02, 2008, 01:58:06 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: .hack//G.U.  (Read 51 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin

Chakra: 450

99.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« on: July 14, 2008, 11:43:32 PM »

Am incercat si jocul asta pe PS2 si chiar imi place cum este facut. Cel maim ult ma atrage partea ca spre deosebire de alte jocuri unde stai si astepti sa vina ranul oamenilor sa atace, aici ii live-action fiecare pe cont propriu. Inca nu am jucat prea mult, dar am descoperit ca poti intarzia cu misiunile sa sa te faci mia puternic, si eu tot timpul la jocuri de-astea cand ies sunt de 20 de ori mai puternic de cat ii nevoie pt urmatorul nivel

L-ai incercat ?

Intrebare de la adicrst pt prof. Stephen Hawking:
- Daca Goku dispare in timpul luptei si ajunge in spatele adversarului,inseamna ca se deplaseaza mai repede ca viteza luminii. Asta inseamna ca nu vede nimic in timpul deplasarii si este in intuneric?
Yazoo
~ One Piece Fan ~
Hidden-nin

Chakra: 316

43.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #1 on: July 16, 2008, 12:04:45 AM »

Ma cam plictisisem ultima oara de el si nu l-am dus pana la capat. Jocul are pentru mine un minus mare cat el, si anume jocul nu-mi da deloc feeling-ul unui MMORPG asa cum s-ar vrea. Inafara de asta, momentele in care faci ce vrei sunt foarte putine [iar la inceputul jocului nici vorba de asa ceva] , quest-uri inafara story-ului sunt putine si nesemnificative, inafara de orase nu prea intalnesti NPC-uri pe harti [ceea ce din nou nu da bine atunci cand jocului ii place sa se strige "simulator de MMORPG" pe strada], poate doar cand sunt PKs. Pluuuuus, ma tot enerveaza faza cu mail-urile primite: nici nu intri bine in 'World' ca hop, new mail; da-i log-out, citeste mail-ul (care de obicei te duce la urmatorul quest, deci pa pa libertate), iara intri, uneori primesti new mail imediat ce ai reintrat, pac, da-i iara log-out, uneori te mai pune sa mai cauti si pe forum...si tot asa, in jurul unei povesti care nu prea m-a fascinat. Poate doar faza cu Tri-Edge (t3h Legendary PK) a carui victime intra in coma dupa ce caracterele lor sunt omorate de acesta e mai interesanta; insa tipul intarzie sa apara in story. Pe langa asta, sunt atatea cut-scene-uri, cu replici atat de copilaresti, majoritatea cretine si lipsite de substanta cum n-am mai vazut de la vechile Resident Evil-uri incoa. Nu e o serie de jocuri pe care as recomanda-o cuiva cand sunt atatea alte titluri mult mai bune pe piata, dar daca esti un fan inrait al seriilor anime atunci da-i o sansa, it may grow on you.

~

~
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin

Chakra: 450

99.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #2 on: July 17, 2008, 12:16:44 PM »

da, faza cu emailuri ma enerveaza si pe mine. Pe forumuri nici nu m-am stresat sa intru

Intrebare de la adicrst pt prof. Stephen Hawking:
- Daca Goku dispare in timpul luptei si ajunge in spatele adversarului,inseamna ca se deplaseaza mai repede ca viteza luminii. Asta inseamna ca nu vede nimic in timpul deplasarii si este in intuneric?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: