News: ATENTIE !! Din cauza politicii anti-spam a companiei Yahoo, unele email-uri trimise de catre animefan pot intarzia si pana la 24 de ore. .::GMail,Hotmail,etc nu sunt afectati:..

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 19, 2009, 01:35:40 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !

Download [Anime Download] [Serii Complete]

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: City hunter  (Read 75 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 40

136.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

i'm an avenger

« on: August 27, 2008, 12:39:50 PM »

a-si putea spune ca este ca un fel de inceput al animeului angel heart cu aproape aceleasi peronaje singura diferenta ii ca aici ryo saeba ii peronajul principal. daca vreti sa radeti sau sa vedeti actiune buna va recomand animeul . deci ia sa vad care l-o vazut

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 201

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #1 on: February 17, 2009, 11:56:13 PM »

am cautat acuma p google angel heart , nu prea seamana  ....
ok sunt ambele doua animeuri vechi , cu detectivi , da din ce vad in ala e vb de o echipa alt stil

city hunter , e vb de un detectiv , foarte afemeiat , aprope in fiecare caz e angajat de o femeie "fatala" sau investigheaza o femeie , bine intzeles k se da la toate ,incearca sa le pipaie etc , si logic k e luat la pumni picioare intr-un mod foarte comic
e un ecchi mai vechi , adik femeile nu au sani imensi , se mai vede un chilotzel , da care nu e mulat de zici k nici nu il are , nu are sangerari p nas de il proiecteaza 3 metri in spate , e un ecchi cu bunsimt

dupa el sa facut un film cu jackie chang care are acelas nume

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 137

216.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #2 on: February 18, 2009, 12:23:55 AM »

acelasi detectiv foarte afemeiat (ryo saeba) apare si in angel heart, and you're in for a surprise in angel heart, din moment ce o sa devina "tata" (ok enough spoiler ... deci nu o sa explic, ce si cum), angel heart e un fel de "continuare" habar n-am sau un side story pt city hunter, pt ca actiunile din city hunter se intampla inainte de cele din angel heart ... or so i got it so far, de cand citesc manga-ul ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 201

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #3 on: February 18, 2009, 02:22:19 AM »

wtf , angel heart e k un fel de sezonu doi  m zis k l-am cautat p google , deci se intzelesese k nu il stiam , scuze gasisem alt ceva cu o sinucigasa care are un transplant de inima , vise tampeni , de aia am zis k nu seamana
sa vezi ce o sa bucure ioni cand ii zic ca are continuare

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 137

216.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #4 on: February 18, 2009, 11:38:53 AM »

e cu una care are transplant de inima, din cauza ca se sinucide pe urma are vise care o duc in japonia si il gaseste pe ryo saeba and there another story begins ... partea interesanta o sa fie cand afli a cui a fost inima initial XP

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 40

136.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

i'm an avenger

« Reply #5 on: Today at 01:12:47 PM »

yeah  aceste anime sunt printre preferatele mele

Pages: [1]   Go Up