etto...Konban Wa minna-san ^^.watashi wa Gekka-Bijin desu >.<.well numele meu adevarat este Andreea(sau ionela dar daca imi zici asa poti sa iti sapi o groapa >D)prieteni imi spun Iuli,Kanidaki,Kani,Temari,Gekka,Ijin.i'm almost 16 years old ~_~ si sunt din fetesti(un oras mic de tot de care nu stie nimeni.in caz de vreti sa stiti unde e situat pe harta e pe langa cernavoda sau cautati Borcea si dati de oras)
sunt fana anime de vreo 4 ani.imi place cele magical,romance,action and comedy.
My anime list in caz de vreti sa vedeti toate animeurile vazute de mine si care sunt in curs de vizionare
ce sa mai zic despre mine.....well sunt in primul an de liceu(stiu stiu...am aproape 16 si totusi sunt a 9 a dar e de vina inaltimea mea XD eram fff mica de inaltime la varsta de 7 ani asa k ai mei mau mai tinut un an la gradi -_-).
sunt fana Rock dar ascult si alte genuri de muzica cum ar fi house,dance si clasica(nu ascult manele de nicio culoare dar nam nimic cu ele)
cateva exemple de animeuri care imi plac ca sa nu mai stati sa va uitati pe MAL
1.Soul Eater-cel mai tare animeu pe care lam vazut
2.calymore-merita vazut ^^
3.Devil May Cry- OMFG Dante *drools*
4.Lovely Complex-dragutz dar nu se compara deloc cu Ouran High School Host Club
5.Saint Seiya- e un clasic.de prin '86 dar super tare
ma intorc inapoi la categoria muzica XD.formatii preferate
1.T.M.Revolution
2.Orange Range
3.UVERworld
4.Kagrra
5.Nightmare
sunt GFX addict XD sunt inca un N00b dar incerc sa ma perfectionez. am si un cont pe DA daca sunteti curiosi sa vedeti chestiutzele mele
cam atat ^^ daca aveti intrebari astept reply ^^
ja ne