Primu ep a aparut ...nu m-am putut abtine si l-am vazut raw..
genre:action,supranatural...for now.. dc zic asta..ptr k se pare ca este o poveste originala..diferita de garei pe care il stim ca manga ...acum..inca sunt confuza ca asta e plot-ul..din cate am inteles eu asta e plot-ul din manga..dar animeul acesta cred ca urmareste alt fir..io una n-am gasit personajele despre care vb ei in rezumat[tipu are o katana..spre ex..no katana where i'm standing from... ]..insa..abia a aparut ep 1..si nu e nici subbed..asa k nu avem de unde stii..insa mi-a placut si mi-a atras atentia...[sfarsitul o sa va faca sa ziceti WTF???? ] si astept si pe urm plus sub dac se poate..[someone sub it please!!! ]
iata presupusul plot care a fost pe toate site-urile...[dar repet..io una zic ca nu despre ei e vb..? ]
Novicele Nimura Kensuke poate vedea fantome[si nu orice fel..yeeek..scary ones..kehehehe] si viata lui se schimba cand o intalneste pe Kagura , o fata cu puterea de a invoca un ''Ga-Rei'' [ bestie spirituala...think of smth sort of like the kyuubi in naruto..only cooler ] numit Byakuei.Cei doi lucreaza impreuna ptr a invinge spiritele si sa le devoreze cu Ga-Rei.