uciha sasuke
Good at being Bad!!!
Advertising Staff
Hidden-nin
Chakra: 163
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to uciha sasuke
Blood and pain are left in my WAKE
|
|
« on: October 29, 2008, 06:58:43 PM » |
|
Ok,pai hai sa vedem si noi cati matematicieni si cati poeti avem pe aici so votati si spuneti-ne si noua de ce va place materia respectiva. Mie personal imi place romana,pentru ca mai bine stau sa citesc ceva sau sa scriu ceva,decat sa ma tot gamdesc la o porcarie de exercitiu la matematica
|
|
|
|
sasuke
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 18
192.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #1 on: October 29, 2008, 07:05:34 PM » |
|
eu pe amandoyua le aleg deoarece acuma la liceu o inceput sa-mi placa si matematica
|
|
|
|
tatakai
Missing-nin
Chakra: 90
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to tatakai
On the Grand Line somewhere...
|
|
« Reply #2 on: October 29, 2008, 07:21:01 PM » |
|
Romana mi-a placut mai mult... mai usor de invatat si toate cele... parerea mea.
Reg ar trebuii sa mai pui o optiune la vot cu amandoua...
|
|
|
|
|
Crow
Fanclub StarWars
Chakra: 137
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to Crow
Es geht kein Weg zurück.
|
|
« Reply #4 on: October 30, 2008, 04:46:26 PM » |
|
romana. toate formulele acelea imi dau dureri de cap
|
Promises almost kept... Everything that you once said Seems to be just a lie, But might is right!
|
|
|
sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 424
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
nya!zen zen!
|
|
« Reply #5 on: October 30, 2008, 07:46:45 PM » |
|
Le-am selectat pe ambele...pentru ca ambele uneori imi plac alteori nu..spre ex..imi place sa fac compuneri argumentative sau de alt gen care stimuleaza imaginatia...dar nu-mi place sa invat la limba romana despre cronicari sau istoria limbii romane... la mate imi place o problema la care sa ma pot juca cu formulele..si o problema careia ii gasesc ''chichitza'' cum se spune....dar urasc imbarligaturile alea in care nu mai stii de unde pleci si unde tre sa ajungi..sau prostii d-alea in care te uiti la ea ca pisica-n calendar...cred ca ambele au partile lor frumoase....dar si unele parti nasoale..acum..depinde mult si de profesor daca gaseste un mod mai usor de ati explica..adik pe intelesul tau..sunt multi factori
|
 omoshiroi desu ^_^
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Media Reporter
Chakra: 294
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
|
|
« Reply #6 on: October 31, 2008, 10:14:08 PM » |
|
matematica !!! nu-mi place romana nu pot sa invat cam...nimic.. sunt varza...mi se pare chiar greu sa retii ceva de la romana... prefer matematica... mai logica (LOL )
|
|
|
|
shuriken9
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 25
182.00 ryo
View Inventory
Send Money to shuriken9
[DIM]
|
|
« Reply #7 on: November 01, 2008, 04:44:23 PM » |
|
nu ma omor dupa matematica, dar prefer sa rezolv un exercitiu decat sa scriu o compuere...sunt anti-talent la romana
|
|
|
|
Luna
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 15
31.00 ryo
View Inventory
Send Money to Luna
|
|
« Reply #8 on: November 01, 2008, 09:28:23 PM » |
|
mai bine fac o compunere decat un exercitiu la mate ... Deci sunt total paralela cu mate ... Adica o am ceva cu geome, dar in rest, sunt bata ... Whhtever... Nici la romana nu's geniu[hate gramatica] dar imi place sa citesc si sa fac compuneri
|
|
|
|
CrazyDia
Venox <3
Chakra: 13
111.00 ryo
View Inventory
Send Money to CrazyDia
Sadistic Bunny ^_^
|
|
« Reply #9 on: November 08, 2008, 05:01:26 PM » |
|
Romana all the way pentru ca e simpla dupa parerea mea,pe langa matematica care e grea o.O.Mda..mereu am fost paralela cu matematica :)) de aceea am si dat la Uman .La romana imi place pentru ca acum la liceu ne pune sa facem mai mult compuneri,ultima compunere a fost despre adolescenta si am filosofat destul o.O,abia astept sa ne dea si despre prietenie :X
|
|
|
|
Butterfly
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 20
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to Butterfly
|
|
« Reply #10 on: November 18, 2008, 10:04:50 PM » |
|
mie-mi plac amandoua: -romana, pt ca diriga(care ni si profa) preda sooper bine, imi place sa fac compuneri, mai ales ca acuma ne-o pus sa facem ceva SF, tare faina o iesit, da si gramatica (numa partile de vorbire incurcate rau) da merge si-i faina -matematica :trei ani am facut cu o profa da s-o-mbolnavit ( da si ce fain preda, numa daca nu stiai la tabla, nu conta cine era, incepea sa urle, da ne-am obisnuit)anu asta ne-o venit o idioata mare mare, da noroc cu pilele din clasa ca am schimbat-o, ca altfel vai si amar de noi la tezele unice. Imi place si algebra si geometria, le am cu amandoua da-s numa pe a 8 a asa ca......... mai am mult si bine
|
|
|
|
anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 169
OfflineFlag:
200.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #11 on: December 13, 2008, 01:09:17 PM » |
|
nu sunt as la nici una dar prefer o integrala in locul unei poezii:D
|
|
|
|
Saya
Chakra: 14
131.00 ryo
View Inventory
Send Money to Saya
|
|
« Reply #12 on: February 13, 2009, 04:08:15 PM » |
|
Matematica. Mai la obiect... fara intelesuri ascunse...
|
|
|
|
Puxxy
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 0
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to Puxxy
*PINGUS~*
|
|
« Reply #13 on: June 21, 2009, 01:54:09 PM » |
|
Ambele!
La inceput, imi placea doar romana, acum insa, din cauza profului, imi place si matematica. ^__________^
|
.sky clouds raindrops shower you hands close me kiss touch tongue hot embrace breath lay scream hard go down together smex forever.
|
|
|
|