DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 1035
33.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #1 on: December 11, 2008, 06:18:29 PM » |
|
Anime Love
Despre slide nu am multe de comentat, e foarte greu sa o dai in bara la asa ceva. Pozele sunt frumoase, obtinute mai usor sau mai greu....nu conteaza, e important aici sa se potriveasca putin cu muzica, eventual sa se miste (sunt mai antrenante mai ales miscarile mai ample, de genul zoom pe cineva, apoi se misca- dar aici trebuie sa ai antrenament si poze de calitate foarte buna ca sa nu ti se distruga imaginea) si sa aiba toate aceeasi dimeniune. Tema e generala, aici puteai face absolut orice. Oricum, e bun.
Vampire Knight
Te felicit pentru calitatea clipurilor, chiar si din streaming imi dau seama ca ai lucrat cu DVD rip-uri. Hmmm....vampire knight, care e atat de dragoste si ura in acelasi timp - piesa i se potriveste ca o manusa. Totusi, m-am pierdut putin prin selectia de clipuri folosite - mai intai YuukixKaname, apoi YuukixZero (intr-o proportie mai mare), apoi ceilalti vampiri, trecutul ei, bataie...toate astea intr-o piesa de dragoste/ura? So....care e subiectul? Yuuki si dargostea/ura ei? Sau care cuplu? Amandoua? Nu ma intelege gresit, este bine facut - primul meu amv nu avea nici macar clipuri de calitate, ce sa mai vorbim de altceva:))
Ar fi super sa scrii o descriere, daca nu acolo, atunci aici pe forum. La fiecare AMV sa scrii titlu, bagi link, poate ce anime/muzica ai folosit, si apoi o descriere in care vorbesti despre amv-ul tau - cum ti-a venit ideea, ce greutati ai intampinat in editarea lui, etc. - ce vrei tu. Iti garantez ca vei evolua foarte repede si AMV-makerii mai vechi te vor lua in serios, vor sti ca nu esti doar cineva care arunca repede niste clipuri pe muzica si zice ca face AMV-uri. :))
Acum sper sa nu te superi
Astept urmatorul tau AMV si evolutia pe care ne-o promiti. Ca tot veni vorba de evolutie, si topicul meu se cheama cam la fel (in plus are un "making" in coada) ^^.
|