sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 424
160.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
nya!zen zen!
|
|
« Reply #15 on: February 27, 2009, 01:45:05 PM » |
|
....oh da..respect for waiters! ...o faza de genu a facut si in van wilder [sau cum s-o scrie..] ..
|
 omoshiroi desu ^_^
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Sennin
Chakra: 381
148.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #16 on: March 03, 2009, 06:30:54 PM » |
|
Street.Fighter.The Legend.Of Chun-Li.CAM.XViD.RoSub-xDVD
|
|
|
|
sasuke
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 18
222.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #17 on: March 31, 2009, 05:15:02 PM » |
|
Si acum junini si chunini va prezint ..... 'Fast and Furious 4' - partea originala Gen: (nu conteaza deja stiti) Brian ajuta federalii sa stopeze un mare importator de heroina cunoscut sub numele de Braga. Cu ajutorul unui informator numit James Park, Brian isi castiga un loc in echipa criminalilor, unde incearca sa-l gaseasca vinovat pe Braga..... Trailer http://www.youtube.com/watch?v=YlXAY_CeVCE&eurlPREMIERE IN ROMANIA PE 03.04.2024sa va aud laudele... this was th greatest movie at all damn so hot
|
|
|
|
Kyo
A N B U
Sennin
148.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #18 on: April 01, 2009, 01:11:30 PM » |
|
X-Men.Origins.Wolverine.WORKPRiNT.XviD-DEViSE FTW
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin
Chakra: 455
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #19 on: April 08, 2009, 07:42:49 PM » |
|
la asta am vazut o varianta unde inca nu era prelucrata partea de calculator si arata alb sau figuri geometrice
|
 Criticul este un schiop care-i invata pe altii cum sa alerge.
|
|
|
Kyo
A N B U
Sennin
148.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #20 on: April 09, 2009, 08:22:39 PM » |
|
X-Men.Origins.Wolverine.WORKPRiNT.XviD-DEViSE FTW
puteai sa iti dai seama din chestia boldata de mai sus xD
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #21 on: April 10, 2009, 04:10:51 PM » |
|
pai nu eu l-am descarcat, l-am vazut la cineva
|
|
|
|
dark_leon
lets get high
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 222
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #22 on: May 05, 2009, 03:47:43 PM » |
|
The Alchemist - asta il astept, sa vad cand apare
|
|
|
|
|
sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 424
160.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
nya!zen zen!
|
|
« Reply #24 on: June 16, 2009, 06:10:36 PM » |
|
Habar n-aveam ca Sandra Bullock si Ryan Reynolds au facut o comedie romantica impreuna :O:O..wohoo..doi din actorii mei fav...me gots to see this!!
|
 omoshiroi desu ^_^
|
|
|
DreamsKeeper
<(o.O)>
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 148
345.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #25 on: July 11, 2009, 09:16:37 PM » |
|
|
|
« Last Edit: July 11, 2009, 09:19:19 PM by DreamsKeeper »
|
|
|
|
|
Saya
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 14
136.00 ryo
View Inventory
Send Money to Saya
|
|
« Reply #26 on: August 16, 2009, 09:49:33 PM » |
|
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian- l-am vazut chiar ieri, e dragut filmul, m-am distrat. The Pink Panther 2 - nu m-a atras prea tare, mi se pare cam prostesc Bride Wars- Imi place Anne Hathaway in general. Filmul mi-a placut de asemenea foarte mult, totusi nu cred ca e genu de film la care s-ar uita baietii de buna voie Underworld: Rise of the Lycans- m-a dezamagit, ma asteptam la ceva mai interesant Hannah Montana- genul de film pt adolescente, facut dupa un serial de succes dupa cate am inteles. Eu l-am descarcat pentru vecina mea de 9 ani si de plictiseala m-am uitat la el. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs- dragut filmul, cred ca e distractiv de vazut cu gasca Labor pains- o comedie romantica, in care o tanara inventeaza o sarcina ca sa nu fie concediata. O comedie draguta de vazut. Harry Potter 6- well, dupa ce am citit cartile nu ma incanta filmul de loc. Nu respecta totul, unele evenimente nu sunt prezente. Shadowheart- o poveste cu cowboy plicticoasa. Tatal lui James, preotul, e omorat de un nemernic, copilul pleaca niste ani buni, se antreneaza, prinde niste hoti pt recompensa si se intoarce in orasul natal sa se razbune. Ghosts of Girlfriends Past- o comedie buna, il recomand. I Love You, Man - o alta comedie care mie mi-a placut. Despre un tip care nu are prieteni si urmeaza sa se insoare. Incepe sa se intalneasca cu diferiti tipi si pana la urma cunoaste unul cu care se intelege destul de bine pana cand face cateva lucruri ce-l determina sa rupa "relatia" cu acesta. Land of lost- o prostioara de film, care s-ar putea sa va placa. Love n' dancing- un film care mie mi-a placut la nebunie Miss March- o alta comedie draguta. Un tip se accidenteaza dupa bal si sta in coma 4 ani, cand se trezeste afla ca prietena lui l-a parasit si vede poze cu ea in playboy. Pleaca in cautarea ei impreuna cu bunul sau prieten. Race to witch mountain- un film care mi=a placut. 2 extraterestrii vin pe pamant sa recupereze un aparat ce a fost lasat acolo pt un experiment. Un taximetrist cu cazier si o tipa ii ajuta sa se intoarca acasa. Sunt urmariti de un robot de pe planeta lor si de serviciile secrete care vor sa ii captureze. Spring Breakdown- Dragut filmul, bun de plictiseala. The ugly truth- o comedie care mie mi-a placut la nebunie. Trebue sa o vedeti. He's not that into you- un film facut dupa o carte cu acelasi nume, totusi nu se compara. E interesant si comic. The Proposal- O comedie cu Sandra Bullock care mi-a placut foarte mult. Ca sa nu fie deportata si sa nu-si pairda locul de munca hotaraste sase casatoreasca cu asistentul ei, iar in final ajung sa se indragosteasca. Confessions of a Shopaholic - Fetelor, uitati ce patiti daca nu aveti grija cat cumparati New in Town- Fata de oras ajunge la tara sa se ocupe de o firma. O comedie ce mi-a placut.
|
|
« Last Edit: August 16, 2009, 09:56:46 PM by Saya »
|
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
Sennin
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #27 on: August 17, 2009, 02:46:52 PM » |
|
Bride Wars- Imi place Anne Hathaway in general. Filmul mi-a placut de asemenea foarte mult, totusi nu cred ca e genu de film la care s-ar uita baietii de buna voie
true true, totusi l-am vazut pt ca am ramas in pana de comedii si am zis ca las de la mine si-l vad si pe asta. Nu o fost chiar asa rau
|
|
|
|
|