News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 06, 2009, 02:28:28 AM

Login with username, password and session length

ANIME

05.07.2024
435 MB
0
05.07.2024
190 MB
0
05.07.2024
45 MB
1
05.07.2024
232 MB
0
05.07.2024
420 MB
1
04.07.2024
232 MB
0
...vezi mai multe
Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Twilight  (Read 351 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 138

255.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #15 on: January 15, 2009, 07:21:32 PM »

ok ... deci nu are rost sa ma obosesc sa il vad ... well obsesia mea pt vampiri, din nou dezamagita

"Omul si-a dat in cap cand si-a pus conducatori!"
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 200

342.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #16 on: April 22, 2009, 05:18:46 AM »

togmai l-am vazut
ok deci ma asteptam sa vad tipi super buni , muscaturi pasionale de gat , mda ....

Care care cat de frumos a fost , k doar deasta ne-am uitat, k doar fost laudat k are actori sexy

actoru principal , deci ala nu mi se pare frumos , are privirea frumoasa cu genele alea lungi , dar barbia aia si botu ala , nu imi place deloc !!!

actritza principala parea cunoscuta , adik la trasaturi , mi-am chinuit ceva si am ajuns la concluzia k seamana la trasaturi cu Sigourney Weaver

astia aratau bine , si ea si el (dupa parerea mea el a fost cel mai dragutz urmat de ala care a murit, deoarece avea plete si am o chestie baieti cu paru lung )

Filmu in sine

in primul rand wtf , vampiri cu sclipici , care se plang k sunt nu urati ,monstruosi , serios ma asteptam sa il vad batran , cu carnea topita etc , dar nu, el este acoperit in diamante , e atat de frumos , not , dar in fine gusturile nu se discuta

a mers ff greu povestea , foarte seaca , combinatzie intre un scurt metraj si .... eragon (k harry potter a fost ceva d capul lui )  , meciul ala a fost .... strident , adik dupa multa lalaiala , plictiseala , incep aia cu super puteri apar fulgere pe fundal , vin si tipi cei rai , ajung aia sa se maraie (urata scena , ziceai k erau handicapati cand se maraiau ) orcum nu au jucat ei prea bine

acum mi-am luat book reder pentru psp , mi-am trasc cartile , ma apuc sa citesc de acolo , pare promitzatoare povestea , dar imi e teama k o sa fie o mare dezamagire , dar de trebuie sa fiu in rand cu luamea , mai nou aud din stanga si dreapta k toate citesc cartea , sincer recomand mangaul http://animefan.ro/ro/forums/index.php?topic=3041.0 , cat despre tipi sexy , google male models , sau gays
« Last Edit: April 22, 2009, 02:07:10 PM by he0ky » Logged

DreamsKeeper
<(o.O)>
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 148

290.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #17 on: April 22, 2009, 10:27:04 AM »

Pai da oameni bun acest gen de film este pentru copii de 8-16 ani care se sperie si de umbra lor, Sa fim serios acum, filmul este romantic. ce sa vezi in el doar topaie de 5 ori, se stramba de 8 ori, mai plange aiaide 3 ori si gata au scos filmul.

Uitativa la actor cat de pedofil arata... si actrita abia se screme sa joace, Se vede ca sau culcat cu toata echipa de filmare , ca sa ajunga si ea in film.

Ii dau dreptate lui he0ky mai bine baga perechea asta ca actori principali

« Last Edit: April 22, 2009, 10:27:54 AM by DreamsKeeper » Logged

My blog -> http://dvik.blogspot.com

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
he0ky
Fanclub Dragon Ball

342.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #18 on: April 22, 2009, 02:08:31 PM »

da ce parere ai , nu seamana aia cu Sigourney Weaver

dark_leon
lets get high
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #19 on: May 05, 2009, 03:44:14 PM »

filmul m-a dezamagit.... actiunea din cele 4 carti (a 5-a nu se pune ca ii din perspectiva lui Edward xD) e mai buna decat filmul.... filmul parca e o copie nereusita..... si numai dupa prima carte :))
Rob e dragut in felul lui... dar majoritatea au ramas "in limba" xD dupa el fiindca lumea il asociaza cu Edward in carte.. si nimeni nu-l vede pe Robert Pattinson in el ci pe Edward Cullen... la fel si cu Kristen Steward, ea e Bella Swan xD pana la urma tine de psihologie... xD filmul e facut intr-un fel ca sa ai o privire per ansamblu la ce se intampla in film....
mai bine nu mai fac teoria chibritului pe aici xD degeaba xD
actorii n'au nimic... filmul... mai bine ramaneau doar cartile..... iar  cartile :) m'ar interesa o continuare...

totusi... mie imi place :) Twilight saga va ramane singura mea serie scrisa de un autor contemporan..... clasicii au cele mai bune carti.....

off thread.... xD si profa de desen ii :-" dupa film.... si dupa actor :)) XD lol... c'est la vie.... xD
« Last Edit: May 05, 2009, 03:45:38 PM by dark_leon » Logged

voltaire
searching....
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 603

141.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

A lil' more......free

« Reply #20 on: June 01, 2009, 10:06:37 PM »

trailer la partea a 2-a - New Moon, aici -> http://andreisand.blogspot.com/2009/06/twilight-new-moon-trailer.html

Pics -> http://picasaweb.google.com/andrei.sandulache
Blog -> http://andreisand.blogspot.com
Must do -> http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=289007
Pentru fete -> "I'll try to be nicer if you try to be smarter"
Pentru amatori -> "4 wheels move the body | 2 wheels move the soul"
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin

Chakra: 455

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #21 on: June 02, 2009, 03:03:44 PM »

No *&%$() way  oroarea continua. Era ultimul film la care ma asteptam sa faca o a doua parte

voltaire
searching....
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 603

141.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

A lil' more......free

« Reply #22 on: June 02, 2009, 03:39:17 PM »

they got 5 books si credeai ca nu o sa faca o continuare?

Pics -> http://picasaweb.google.com/andrei.sandulache
Blog -> http://andreisand.blogspot.com
Must do -> http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=289007
Pentru fete -> "I'll try to be nicer if you try to be smarter"
Pentru amatori -> "4 wheels move the body | 2 wheels move the soul"
Aquarius
A N B U

Chakra: 782

109.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aquarius

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #23 on: June 02, 2009, 03:45:04 PM »

unii din noi speram macar

MyuKyZ
*.*Lord~Myukz*.* ._.
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 1

55.00 ryo

View Inventory
Send Money to MyuKyZ

Myu

« Reply #24 on: July 03, 2009, 08:07:54 PM »

E cel mai beton film pe care l-am vazut !
deci pur si simplu
am citi toate cartile inclusiv Zori de zi ... in fine nu poti pretinde mult de la un film nu am fost surprinsa cand am vazut ca unele din scenele din carte nu erau in film. dar in fine actorii sunt buni si intra in pielea pers ft bne . mai ales actorul carel joaca pe edward ( adik rob) arata absolut diferit in realitate (adik ca saracia ) in film arata sooper ... astai parerea mea
si app cei care sunt in tema.... imi puteti spune knd o sa fie difuzat Zori de zi (filmu) ma refer la ce an :

Un inger moare.Un demon se naste.Cerul plange.Furtuna zambeste.Demonul priveste cum ingerul moare.Intre Cer si Iad cei doi se intalnesc.Se privesc.Se indragostesc.Dar nu au voie.Iadul e al lui.Iar Cerul al el.
Cauta amandoi un Paradis pierdut.Un loc demult uitat.Ceile doua entitati se unesc.Creaza un lucru nou.Plange,se zbate.El moare.Ea ramane.Copilul se pierde.Ea ramane in intunericul luminii cautatand acel ceva pe care il pierdea de fiecare data cand murea.
MyuKyZ
*.*Lord~Myukz*.* ._.
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 1

55.00 ryo

View Inventory
Send Money to MyuKyZ

Myu

« Reply #25 on: July 03, 2009, 08:12:31 PM »

app cei care nu stiti a aparut o noua carte despre filmu Twilight
se numeste "FENOMENUL AMURGsecrete de pe platoul de filmare " 

Un inger moare.Un demon se naste.Cerul plange.Furtuna zambeste.Demonul priveste cum ingerul moare.Intre Cer si Iad cei doi se intalnesc.Se privesc.Se indragostesc.Dar nu au voie.Iadul e al lui.Iar Cerul al el.
Cauta amandoi un Paradis pierdut.Un loc demult uitat.Ceile doua entitati se unesc.Creaza un lucru nou.Plange,se zbate.El moare.Ea ramane.Copilul se pierde.Ea ramane in intunericul luminii cautatand acel ceva pe care il pierdea de fiecare data cand murea.
DreamsKeeper
<(o.O)>
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 148

290.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #26 on: July 03, 2009, 11:08:22 PM »

MyuKyZ ai auzit de butonul ''edit'' !

My blog -> http://dvik.blogspot.com

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
he0ky
Fanclub Dragon Ball

342.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #27 on: July 05, 2009, 03:50:10 AM »

lasa mai fata inpace e si ea noua p forum

app ,ca citeam topicu , dupa care am am butonat la tv , acum p tv 1000 e cum sa facut filmu twilight

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: