he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 200
342.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« on: January 24, 2009, 04:08:01 PM » |
|
este un josei de nota 10+ , este vorba de o tanara care se angajeaza k secretara la pt un director din cadrul firmei unde lucreaza mama sa Ca still vestimentar si mentalitate ai zice k este prea "clasica" ,lucru care il deranjeaza pe directorul ei , fiu al presedintelui ,un afemeiat , cu toate acestea ea este angajata deoarece promite a fii o persoana foarte capabila Intr-o seara stand peste program il surprinde pe director bandui sangele unei femei.... era ramane angajata acolo fiind santajata , ori asa ori isi va pierde locul de munca si mama ei
este o pov de dragoste , cum am zis este un josei deci este ceva mai matur , dar in orce caz foarte bine construit
SPOILER SAMPLES !!!
...... scene cu .... asa ......
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 138
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #1 on: January 24, 2009, 09:20:50 PM » |
|
yup si eu il citesc, la inceput ma enerva kyouhei cu atitudinea aia de superioritate bla bla acuma in ultimele capitole pare ceva mai uman ... iar ea ma enerva cu "my duty as a secretary"
|
 "Omul si-a dat in cap cand si-a pus conducatori!" "Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
342.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #2 on: January 25, 2009, 12:47:39 AM » |
|
vai deci ultimile cap care au iesit , "U nu imi vei fi nici o data sotie , si nu vei naste nici un copil " deci stiu ca se gandeste la binele ei , dar totusi , e prea .... , ai vazut ce fericita era cand a crezut ca era gravida , cum a prins drag de copii , vrea sia unu
|
|
|
|
sakura
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #3 on: January 25, 2009, 06:20:37 AM » |
|
da, si pe mine m-a prins offguarded replica lui, dar tinand cont de problemele cu, clanul,(cum kyouhei e vampir stie de ce sunt capabili, asa ca presupun ca de asta a ales varianta asta), kaya tratata ca un obiect "body vessel" (sau asa ceva), intalnirea cu the boss, se pare ca e cea mai buna solutie, cine stie cum or sa evolueze lucrurile (sper ca spre binele celor doi), totusi atitudinea lui cand ea credea ca poate fi insarcinata nu arata ca nu ar vrea un copil absolut sub nici o forma
|
 "Omul si-a dat in cap cand si-a pus conducatori!" "Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
sakura
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #4 on: March 05, 2009, 02:55:29 AM » |
|
ok ... o sa fie dublu post ... dar pana si manga-ul asta are nevoie de un update ... anyone still reading? ... so dupa cum ziceam ultima data nu era ca si cum kyouhei nu ar vrea sa se insoare cu ea sau sa aiba un copil, he now talks about marriage ... si asta pt ca nu mai are vreo legatura cu, clanul, bine asta nu inseamna ca o sa ii fie usor, banuiesc, ca or sa incerce sa ii puna betze in roate, but he is smart
|
|
|
|
sasuke
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 18
182.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #5 on: March 05, 2009, 06:33:02 AM » |
|
heo ai uitat sa zici ca directorul ii vampir
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
342.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #6 on: March 06, 2009, 12:08:13 AM » |
|
heo ai uitat sa zici ca directorul ii vampir
nu am zis k e vamp dar se intzelegea Intr-o seara stand peste program il surprinde pe director bandui sangele unei femei....
+ k in panginile din manga scria k e vamp
|
|
|
|
sasuke
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 18
182.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #7 on: March 06, 2009, 07:08:07 AM » |
|
tipa asta ar fi super dragutza de s-ar aranja un pic
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
342.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #8 on: June 25, 2009, 02:21:49 AM » |
|
yep yep
di nefericire acest manga sa sfarsit , totusi mai asteptam un cap extra ce parere aveti de sf ?
|
|
|
|
sakura
A N B U
255.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #9 on: July 05, 2009, 05:45:07 PM » |
|
cam banal sfarsitul da nah probabil era de asteptat ... extra-ul a fost sec ... nah in fine pana la urma se invatza si marika minte ... da cam sec
|
|
|
|
|