News: ATENTIE !! Din cauza politicii anti-spam a companiei Yahoo, unele email-uri trimise de catre animefan pot intarzia si pana la 24 de ore. .::GMail,Hotmail,etc nu sunt afectati:..

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 22, 2009, 09:48:24 PM

Login with username, password and session length

ANIME

16.03.2024
99 MB
5
15.03.2024
176 MB
1
15.03.2024
292 MB
2
15.03.2024
176 MB
3
14.03.2024
140 MB
3
13.03.2024
226 MB
2
...vezi mai multe
Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Hunters  (Read 93 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 420

70.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

nya!zen zen!

« Reply #15 on: March 19, 2009, 04:46:02 PM »

9 : Virusul

Ce..ce faci aici?’ il intreb uimita.Ok...stiam ca unde va fi un zombi..va fi si el..dar..cum de ajunsese asa repede? Apoi am realizat ca nu era singur . Inca 2 vampiri..o fata si un baiat erau alaturi de el.Fata era mai mica de inaltime si parea sa aiba vreo 14 ani, avea parul alb si ochii aurii.Baiatul avea cam acelasi aspect doar ca i se distingeau trasaturile masculine.
   ‘Reika....Jun..’ zise Kei ‘...mai tineti un pic bariera’.Se uita spre mine cu acelasi chip lipsit de expresie. ‘ Scuze..n-avem timp de fiole..’ Pupilele mi se dilatara .Asta era un mod mai dragut de a zice...’ok..e timpul sa-ti sug sangele’ ? ‘
   ‘Nu poti sa-l ucizi cu sabia...asa cum ai facut atunci in tren ?’ il intreb cu speranta ca poate exista o alta solutie.
   ‘Nu...asta e mai puternic...chiar daca il injunghii..sau ii despic capul..o sa se regenereze mai devreme sau mai tarziu..’
   Imi venea greu sa cred ca-si putea regenera membrele ...m,ai ales capul..dar...
   ‘Fie..’ bomban eu si imi dau parul la o parte. O clipa inchisesem ochii pregatita de durere,dar apoi i-am simtit mana atingandu-mi palma si ridicand-o la nivelul sau.
M-am uitat confuza.
‘N-am nevoie decat de putin...’zise el si isi arata coltii.
       Durerea nu mai fusese asa mare ca la gat , desi inca
tresarisem cand ii simtisem coltii reci si apoi cand ii infipse in vena ,insa a fost mai suportabil.
   Ochii ii devenisera iar negrii ca abisul. NU-si scoase katana,ci inainta spre creatura .Inainte sa vad exact ce a facut, sange sari in toate partile si nu mai ramasese decat maruntaie din el.
   ‘Ok...cum de nu se poate regenera si din asta? ‘ intreb eu un pic sarcastic.
   ‘Pentru ca sangele lui Kei nu-i permite...’raspunse fata pe nume Reika.
   M-am uitat la ea confuza.
   Ea intelesese intrebarea mea si explica in timp ce Kei parea sa accentueze bariera care ne invaluise mai devreme.
   ‘Zombii sunt de mai multe nivele...in functie de contactul violent pe care l-au avut cu virusul patogen.’ Se opri sa se uite la mine.Cand realiza ca imi picase iar fata pufni si continua.
‘ Acesta este un virus...nu stim inca cine anume il raspandeste ,insa am observat ca exista mai multe tipuri de zombii.Unii mai rapizi..mai puternici..iar altii mai slabi.Am presupus din testele facute ca exista un anume mod in care evolueaza.Credem ca cei care sunt foarte violenti si puternici au intrat in contact direct , in timp ce cei mai putin puternici au luat de la altcineva infectat.’
Atunci am inteles ceva oribil , ceva care imi scapase. Vorbele lui Mei Wong despre sora mea.Ca Kyoko fusese infestata de ceva..si fara sangele unui vampir ar muri..
‘Deci sangele vostru ii poate distruge...dar...atunci de ce mi-a zis Mei-san ca sangele lui Kei o tine pe sora mea in viata ? ‘ intreb eu cu jumatate de gura.
‘Deci tu esti Midori Aisaka’concluziona baiatul pe nume Jun.
‘Acela a fost un test...nu stiam daca sangele lui o va salva..sau o va ucide...Kei a facut un test..si se pare ca a mers..’ zise Reika pe un ton calm.
Cand am auzit aceste cuvinte furia mi se dezlantui pe chip.
‘Test!?...TEST!?Sora mea era un TEST?’ urlu eu la ei si imi intorc privirea spre Kei .
‘Aveam banuieli...savantii au presupus ca daca....’dar se opri
‘Daca ce..? ‘ intreb eu nervoasa.
‘Daca vampirii au creat virusul....si ei il pot ditruge...atunci tot ei ar putea sa gaseasca o solutie la vindecare..’ spuse Kei din spatele meu.
   ‘Vampirii....au creat aceasta molima....voi!?’ am soptit eu prea uimita ca sa mai ridic tonul.

omoshiroi desu ^_^
sungoddess
Fanclub Kakashi

70.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

nya!zen zen!

« Reply #16 on: March 20, 2009, 07:38:49 PM »

10 : Remuscare

Stramosii nostri au facut-o...dar din cate stim noi ,toate dovezile ca acest virus ar exista au disparut.’ continua Kei, neimpresionat de chipul meu stupefiat. ‘Nimeni nu stia detalii...abia ca noi, care eram din acelasi neam cu ei , am aflat de curand ca in trecut faceau anumite teste. Se pare ca asta ar fi rezultat.Din cate mi-a zis stra-strabunicul meu , rezultatele au fost dezastruoase atat pentru oameni cat si pentru vampiri, asa ca tot experimentul a fost oprit. ‘
‘Cine a inceput experim,entul..?’ intreb eu inca stupefiata , incercand sa asimilez cantitatea uriasa de informatii ce mi-a invadat creierul in doar 24 de ore.
‘Nu stim.....credem ca era vorba de creatorul nostru..Cel Dintai ....probabil cauta un mod prin care sa ne faca rasa mai puternica, insa a esuat mizerabil...’’explica Reika.
‘De ce apar doar noaptea..?Voi din cate vad sunteti mai rezistenti la lumina..si am inteles ca fazele gen argint sau usturoi nu va fac niciun rau.’
‘Sunt sensibili la lumina...’ zise Jun.
‘Am priceput asta...’zic eu iritata.’Dar de ce voi nu...’
‘Celulele umane difera de cele ale noastre. In mod paradoxal daca un om intra in contact cu virusul...gazda devine sensibila la lumina..in timp ce noi...daca am fi infectati..am deveni mai rezistenti la lumina..’ explica Jun.
Chiar ca era un paradox total. ‘ Deci....ati intalnit si vampiri infectati? ‘ intreb eu pe un ton mai scazut.
‘Doar 2...si ne-a fost foarte greu sa ii invingem...’raspunse Jun.
‘Atunci am realizat ca puterile noastre nu sunt de ajuns....si am inteles ca avem nevoie de ceva in plus ca sa-i batem..’ continua el.
Am dat din cap .’Sangele nostru...’
‘Exact...doar ca..de la un timp incoace...chiar si oamenii au devenit mai puternici...ii putem invinge..dar daca sunt mai multi..sau daca ducem lipsa de energie..nu ii putem termina.’
‘Dar cum de vampirii mai sunt infectati daca tot sangele lor distruge infectia...asa cum s-a dovedit cu zombi asta si cu sora mea?..’
‘Nu intelege gresit....nu orice sange de vampir distruge zombiile..’zise Reika.’Doar cel pur....’
‘Noi spre exemplu...nu provenim dintr-un arbore numai cu vampiri..deci sangele nostru nu are niciun efect asupra lor..’ zise Jun.’Noi nu putem decat sa-i incetinim...sa-i oprim pe moment si sa ajutam...dar e treaba celor puri sa ii distruga’
De ce am avut senzatia pentru moment din tonul din vocea lui  ca parea un pic invidios ?
‘Deci vasazica...Kei e imun la virus...el si toti cei puri?’ concluzionez eu.
‘Da’ raspunse Kei scurt.
‘Pai si atunci de ce nu au luat mostre de sange din cei puri sa gaseasca un antidot..?’’
‘Sangele nostru isi pierde prea repede proprietatile...’zise Reika pe un ton un pic mai rece. Asa e...uitasem de ce vampirii au nevoie de sangele nostru de la bun inceput.
Totul parea un cerc vicios fara sfarsit iar informatiile se amestecau in capul meu la o viteza ametitoare.In cele din urma Kei ramase sa ma conduca acasa in timp ce reika si Jun faceau curat. Mergeam tacuti .Kei era in fata mea .M-am uitat spre el gandindu-ma, realizand , ce treaba grea avea de facut.Era un vampir pur , asta era norocul lui , dar si ghinionul.Intr-o lupta multi depind de el , fiind printre putinii din cate am inteles care erau puri.
La inceput cand am auzit ca ei l-au creat imi venea sa urlu la el ‘ipocritule’...dar nu am facut-o , desi probabil mi-a citit gandurile dar nu a zis nimic.Acum imi dau seama ca probabil simtea o remuscare imensa.Oare ce parere avea de oameni?Ii vedea ca pe prieteni...?Ca pe hrana..?..cum ii vedea..? Fara sa realizez eram deja in fata casei mele.
Deci stia deja ca locuiesc aici...ce smecher..
Fara sa zica altceva ,Kei continua sa mearga.
‘Hei..am ajuns !’ ii zic eu .
‘Stiu...dar eu am treaba in directia aia..’zise el fara sa se intoarca.
Mda...noapte buna si tie , imi zic in mintea mea .Imi caut cheile din geanta si deschid poarta de la intrare.
‘Midori...’ ii aud vocea.Imi intorc capul  mirata.
‘Vezi sa bei mai putin cola data viitoare.Deja m-a agitat cantitatea din sangele tau. ‘
Am facut ochii cat cepele.El si-a continuat drumul.Iar eu......am scos limba la el ca un copil razgaiat. ‘Ahou’

omoshiroi desu ^_^
sungoddess
Fanclub Kakashi

70.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

nya!zen zen!

« Reply #17 on: Today at 06:27:24 PM »

11 : Clubul
Duminica seara..?’ intreb eu a doua zi pe o colega la scoala.
‘Da.O sa vina si o trupa sa ne cante.’
‘Mizuki isi  sarbatorea ziua de nastere,si ne-a invitat la un club.’ Ii zic lui Kyoko.
‘Oh..presupun ca trebuie sa faca ceva cu toata caruta aia de bani..’ zice Kyoko sfredelitor.Wow..nu o stiam genul.Bravo Kyoko.
Trecusera aproape 2 saptamani de la incidentul cu acel zombii din taxi, si de la momentul in care am aflat mult mai multe despre acest virus .Pe Kei nu-l mai vazusem decat de 2 ori : o data cand a venit sa-i dea sange lui Kyoko.Ne-a speriat rau de tot.Tocmai iesisem din baie iar Kyoko isi facea parul cu placa cand ne-am trezit cu el in camera.Ohoho...ce papuc si-a primit in fata perversu’ naibii....probabil a asteptat special sa iesim din baie. A doua oara cand a venit sa-i dau o fiola proaspata cu sangele meu , intr-o seara cand Kyoko dormea....idiotul ala...daca poate sa umble si ziua de ce tot noaptea bantuie pe la geamuri...??
Bun..trecand peste.Am avut o saptamana nasoala rau, incercand sa ma decid cu ce sa ma imbrac. Am ales o bluza gen corset care,evident, mi se mula pe corp si o fusta mini din material de blug si niste cizme cu toc cui de 8 centimetri....ah..prietenele mele...Hei..daca aveam cu ce..de ce sa nu-mi etalez corpul superb...iar fac pe modesta..?Poate sempai va fi si el acolo..uhuhu...presimt ceva placut pentru seara aia.
Kyoko nu putea sa vina,avea meditatii,asa ca am plecat cu inca o colega. Clubul ar fi fost extraordinar daca nu era luminat si facut in stilul vampir,decorat in rosu si toate cele.Am simtit o repulsie imediata pentru locul acesta.
‘Oh Midori-chan...arati foarte bine...dar am ales ca tema vampirii..’imi zice Mizuki dupa ce ii urez ‘la multi ani’ .
‘Domnita...mirositi apetisant..pot sa beau un pic din sangele dumneavoastra ?’ aud in spatele meu o voce in stil Dracula-de-la-TV.Cand ma intorc Takumi-sempai statea in spatele meu imbracat intr-un costum de Dracula.Era sa pufnesc in ras.....nu avea deloc ce-i trebuia ca sa fie Regele Noptii...dar era perfect pentru Fat Frumos.
‘Puteti conte....daca ma onorati intai cu un dans’ zic eu.Cand am realizat ce am zis m-am facut mica-mica.Doamne...acum o sa creada ca-s o usuratica sau ca flirtez.Proast-o..proast-o! Dar el m-a surprins cand a inceput sa rada cu blandete.Nu mai spuse nimic si ma lua de mana....m-a luat de mana!....si m-a tras spre ringul de dans.
Era o melodie lenta si eu mi-am pus o mana in palma lui iar cealalta pe umarul lui ,intr-un mod formal,rece.Nu vroiam sa creada ca sunt disperata sau ceva,dar el zambi si ma trase putin mai aproape de el.Bine ca era intuneric ca altfel toata lumea ar fi vazut cea mai rosie fata de pe pamant demna de Guiness Wolrd of Records.
Oho,cred ca o vad pe Mizuhara cum maraie de furie.Eram mandra de mine , dar mai mult de atat , eram foarte fericita ca Sai  dansa cu mine.
Cred ca am dansat vreo 10 melodii per total toata seara.Era aproape de 2 dimineata si incepusem sa casc.Deodata inima imi bubuii si mi se puse ca un ciob in piept. Ce straniu,nu aveam probleme cu inima.Apoi privesc prin club, aveam senzatia aia stranie ca ceva nu e in regula dar nu vedeam nimic care sa bata la ochi. De cand cu acele atacuri probabil am devenit paranoica rau.
Apoi un tipat ingheta atmosfera de petrecere din club.

omoshiroi desu ^_^
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: