sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 420
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
nya!zen zen!
|
|
« Reply #16 on: March 20, 2009, 07:38:49 PM » |
|
10 : Remuscare
‘Stramosii nostri au facut-o...dar din cate stim noi ,toate dovezile ca acest virus ar exista au disparut.’ continua Kei, neimpresionat de chipul meu stupefiat. ‘Nimeni nu stia detalii...abia ca noi, care eram din acelasi neam cu ei , am aflat de curand ca in trecut faceau anumite teste. Se pare ca asta ar fi rezultat.Din cate mi-a zis stra-strabunicul meu , rezultatele au fost dezastruoase atat pentru oameni cat si pentru vampiri, asa ca tot experimentul a fost oprit. ‘ ‘Cine a inceput experim,entul..?’ intreb eu inca stupefiata , incercand sa asimilez cantitatea uriasa de informatii ce mi-a invadat creierul in doar 24 de ore. ‘Nu stim.....credem ca era vorba de creatorul nostru..Cel Dintai ....probabil cauta un mod prin care sa ne faca rasa mai puternica, insa a esuat mizerabil...’’explica Reika. ‘De ce apar doar noaptea..?Voi din cate vad sunteti mai rezistenti la lumina..si am inteles ca fazele gen argint sau usturoi nu va fac niciun rau.’ ‘Sunt sensibili la lumina...’ zise Jun. ‘Am priceput asta...’zic eu iritata.’Dar de ce voi nu...’ ‘Celulele umane difera de cele ale noastre. In mod paradoxal daca un om intra in contact cu virusul...gazda devine sensibila la lumina..in timp ce noi...daca am fi infectati..am deveni mai rezistenti la lumina..’ explica Jun. Chiar ca era un paradox total. ‘ Deci....ati intalnit si vampiri infectati? ‘ intreb eu pe un ton mai scazut. ‘Doar 2...si ne-a fost foarte greu sa ii invingem...’raspunse Jun. ‘Atunci am realizat ca puterile noastre nu sunt de ajuns....si am inteles ca avem nevoie de ceva in plus ca sa-i batem..’ continua el. Am dat din cap .’Sangele nostru...’ ‘Exact...doar ca..de la un timp incoace...chiar si oamenii au devenit mai puternici...ii putem invinge..dar daca sunt mai multi..sau daca ducem lipsa de energie..nu ii putem termina.’ ‘Dar cum de vampirii mai sunt infectati daca tot sangele lor distruge infectia...asa cum s-a dovedit cu zombi asta si cu sora mea?..’ ‘Nu intelege gresit....nu orice sange de vampir distruge zombiile..’zise Reika.’Doar cel pur....’ ‘Noi spre exemplu...nu provenim dintr-un arbore numai cu vampiri..deci sangele nostru nu are niciun efect asupra lor..’ zise Jun.’Noi nu putem decat sa-i incetinim...sa-i oprim pe moment si sa ajutam...dar e treaba celor puri sa ii distruga’ De ce am avut senzatia pentru moment din tonul din vocea lui ca parea un pic invidios ? ‘Deci vasazica...Kei e imun la virus...el si toti cei puri?’ concluzionez eu. ‘Da’ raspunse Kei scurt. ‘Pai si atunci de ce nu au luat mostre de sange din cei puri sa gaseasca un antidot..?’’ ‘Sangele nostru isi pierde prea repede proprietatile...’zise Reika pe un ton un pic mai rece. Asa e...uitasem de ce vampirii au nevoie de sangele nostru de la bun inceput. Totul parea un cerc vicios fara sfarsit iar informatiile se amestecau in capul meu la o viteza ametitoare.In cele din urma Kei ramase sa ma conduca acasa in timp ce reika si Jun faceau curat. Mergeam tacuti .Kei era in fata mea .M-am uitat spre el gandindu-ma, realizand , ce treaba grea avea de facut.Era un vampir pur , asta era norocul lui , dar si ghinionul.Intr-o lupta multi depind de el , fiind printre putinii din cate am inteles care erau puri. La inceput cand am auzit ca ei l-au creat imi venea sa urlu la el ‘ipocritule’...dar nu am facut-o , desi probabil mi-a citit gandurile dar nu a zis nimic.Acum imi dau seama ca probabil simtea o remuscare imensa.Oare ce parere avea de oameni?Ii vedea ca pe prieteni...?Ca pe hrana..?..cum ii vedea..? Fara sa realizez eram deja in fata casei mele. Deci stia deja ca locuiesc aici...ce smecher.. Fara sa zica altceva ,Kei continua sa mearga. ‘Hei..am ajuns !’ ii zic eu . ‘Stiu...dar eu am treaba in directia aia..’zise el fara sa se intoarca. Mda...noapte buna si tie , imi zic in mintea mea .Imi caut cheile din geanta si deschid poarta de la intrare. ‘Midori...’ ii aud vocea.Imi intorc capul mirata. ‘Vezi sa bei mai putin cola data viitoare.Deja m-a agitat cantitatea din sangele tau. ‘ Am facut ochii cat cepele.El si-a continuat drumul.Iar eu......am scos limba la el ca un copil razgaiat. ‘Ahou’
|