dark_leon
lets get high
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 238
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« on: April 16, 2009, 08:46:08 PM » |
|
A trecut ceva vreme de cand am avut ultimul post aici.... nu cred ca ma mai tine minte multa lume... asa ca m-a decis sa-mi fac o noua prezentare... daca se poate si nu va fi sters thread-ul... lets begin!
Me : Ioanna Nickname: Lotte (ignore dark_leon) Located : Oradea Age: 16 years old others things : *membru de onoare in : Asociatia Nationala "Darama-s-ar Scolile" *water polo player :-> *dancer *blogger etc Anime-uri am vazut cateva.... printre preferate intra Bleach, Naruto, Death Note, Full Metall Alchemist,Full Metal Panic , Full Metal Panic! Fummoffu, Blood+ , Blood the last vampire, si mai sunt... Filme preferate...de obicei imi plac cele de groaza sau comedie.Dar si alte genuri.... film preferat in momentul de fata e Twilight. muzica... in special rock...trupe preferate.... well sunt cateva.... Breaking Bejamins,Three Days Grace,The Black Ghosts,Bullet for My Valentine,Muse,MuteMath,Skillet,Until June,Blue Foundation,3 doors down,Evanescence,Simple Plan... Iar artisti... Amy McDonald,Kelly Clarkson,Robert pattionson... etc etc....
mai multe ask :)
|