News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 26, 2009, 03:04:58 AM

Login with username, password and session length

ANIME

24.07.2024
190 MB
12
23.07.2024
197 MB
0
23.07.2024
273 MB
0
22.07.2024
170 MB
2
22.07.2024
225 MB
0
22.07.2024
303 MB
1
...vezi mai multe
Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Un proiect  (Read 114 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Danielle
Nimic fara Dumnezeu
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

90.00 ryo

View Inventory
Send Money to Danielle

« on: April 30, 2009, 09:38:36 AM »

Pentru a vă ajuta să înţelegeţi cât mai bine ideea de rpg şi a reuşi jucaţi cât mai bine într-un rpg, m-am gândit la un mic proiecţel. Despre ce este vorba : un rpg. Ideea rpg-ului este următoarea :

În America, în special în două oraşe, uneori visele pot deveni realitate. În Las Vegas predomină jocurile de noroc, unde uneori, la mesele de joc se pot pune la cale afaceri de milioane de dolari, se pot lega alianţe, prietenii sau îţi poţi face uşor duşmani. În Los Angeles, Hollywood-ul reprezintă o atracţie pentru mulţi, dar prea puţini cunosc şi faţa ascunsă a acestuia.

Pe fondul acestui „decor” userii interesaţi să scrie, care-şi doresc să îşi perfecţioneze cunoştinţele de rpg sunt invitaţi să-şi creeze un personaj pe care-l va interpreta.

Atenţie mare ! Fiind iniţiatorul proiectului, nu accept din start persoanele care nu scriu citeţ, agramate, care scriu cu ch, sh, tz, k şi alte asemenea. (Ştiu. Sunt foarte pretenţioasă !)
      Doresc colaborare numai cu persoane care scriu în Limba Română şi care ştiu să folosească diacriticile : Ă, Ş, Ţ, Î, Â, â, ă, î, ş, ţ.

Dacă este cineva interesat să scrie şi să participe la rpg trebuie să îndeplinească două condiţii :

1.   Să-şi „înscrie” personajul în acest topic după modelul :
a.   Numele personajului
b.   Vârsta şi genul personajului
c.   Istoricul personajului

2.   Să vină cu o idee pentru titlul rpg-ului. (Din păcate nu reuşesc să-i găsesc un titlu bun)

Aştept de asemenea şi diverse păreri cu privire la această iniţiativă.

Danielle
Nimic fara Dumnezeu
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

90.00 ryo

View Inventory
Send Money to Danielle

« Reply #1 on: May 03, 2009, 11:30:26 AM »

Când am deschis acest topic, am fost mult prea entuziasmată de idee, dar nu am luat în calcul anumite aspecte, aşa că rog un moderator să închidă acest topic. Mă iertaţi că l-am deschis fără să mă gândesc.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: