News: ATENTIE !! Din cauza politicii anti-spam a companiei Yahoo, unele email-uri trimise de catre animefan pot intarzia si pana la 24 de ore. .::GMail,Hotmail,etc nu sunt afectati:..

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 15, 2009, 05:19:59 AM

Login with username, password and session length

ANIME

15.07.2024
232 MB
0
15.07.2024
170 MB
0
14.07.2024
231 MB
0
14.07.2024
205 MB
0
14.07.2024
174 MB
1
13.07.2024
220 MB
1
...vezi mai multe
Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nitendo Wii  (Read 36 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
uciha sasuke
Good at being Bad!!!
Advertising Staff
Hidden-nin

Chakra: 163

40.00 ryo

View Inventory
Send Money to uciha sasuke

Blood and pain are left in my WAKE

« on: June 28, 2009, 12:52:53 PM »

Ok sper ca am pus bine topic-ul,daca nu rog mozii sa il mute unde cred ei ca ar fi locul lui,in fine deci cred ca ati auzit de noua consola de la Nitendo,daca nu am sa va fac o mica descriere si am sa pun un mic filmulet despre noul nitendo wii.
In primul rand arata cam asa:

Acum ceva date despre Wii
Wii este o consolă de jocuri, cea de-a cincea produsă de Nintendo, care a intrat la vânzare pe 19 noiembrie 2006 în SUA. A sosit ulterior în Japonia pe 2 decembrie, iar în Europa a ajuns şase zile mai târziu. Lansarea consolei Wii s-a dovedit un succes comercial atât în SUA, cât şi în Japonia şi Europa. Consola nu este la fel de puternică ca Xbox 360 şi PlayStation 3, competitorii săi, însă este mai ieftină și are un sistem de control inovator. Pe 12 septembrie 2007, Financial Times a anunțat că Wii a devenit cea mai vândută consolă din generația curentă.

Wii Remote

Wii Remote (poreclit şi "Wiimote") este controller-ul consolei Wii. Are formă de telecomandă, şi este dotat cu senzori de mişcare. Cu Wii Remote jucătorul poate să controleze personajul unui joc prin miscarea controller-ului.
Mai mulţi utilizatori s-au plâns deja de faptul că Wii Remote are o coardă de ataşare foarte subţire care se poate rupe în timpul jocului. Drept urmare, controllerul zboară prin încăpere şi nu de puţine ori se opreşte direct în ecranul televizorului. Nintendo consideră că nu există nicio problemă, dar a schimbat coarda de atașare cu diametrul de 0,6 mm cu una mai rezistentă cu diametrul de 1 mm. În același timp, Nintendo trimite gratuit o coardă de atașare nouă oricui dorește să o schimbe pe cea veche.

Jocuri
Cel mai notabil joc de lansare este probabil The Legend of Zelda: Twilight Princess (fiind de altfel cel mai vândut joc pentru Wii până acum), iar un total de 21 jocuri au fost de găsit în SUA odată cu lansarea consolei. Pentru viitor, Wii va găzdui jocuri din seriile cunoscute ale firmei Nintendo, precum Mario, Metroid şi Pokémon. În plus, este compatibil cu jocurile pentru GameCube.

aici puteti vedea noua consola in "actiune"
http://www.youtube.com/watch?v=x02CkB0xWvw
well astept pareri si daca avem printre noi un posesor de wii sa ne zica si noua mai multe 

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Sennin

Chakra: 455

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #1 on: July 03, 2009, 11:23:14 AM »

intr-adevar este o chestie inovatare, dar grafica jocurilor ii ceva de genul fostelor console pt TV (Terminator, daca-mi aduc bine aminte), pe cand un joc de PS2 (fara sa amintesc PS3) are o grafica de jjjdemii mai buna.
Dar cum am zis, ii o inovatie si presupun ca o sa se lucreze si la grafica

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: