Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 01, 2007, 02:26:03 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Discutii si mai generale
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 238 239 240 241
Author
Topic: Discutii si mai generale  (Read 15887 times)
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 112

I am the powerfull

« Reply #3585 on: October 31, 2007, 04:18:04 PM »

HAPPY HALLOWEEN

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #3586 on: October 31, 2007, 05:47:03 PM »

vai viatza! acuma mi-e si mai frica sa ma duc la analize dupa ce ma citit ce a scris heoky ....

mda happy halloween ...chiar dakca suntem xeroxul engelzilor sau americanilor 
« Last Edit: October 31, 2007, 05:48:02 PM by kana_chan » Logged

voltaire
I see dead ppl...
Missing-nin

Chakra: 105

Is it power you seek?....

« Reply #3587 on: October 31, 2007, 07:38:36 PM »

care m-ati vazut la stiri la protv?

To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour.

Brolly_AF
the First Kage and the Fan Club Akatsuki Leader Tobi - Obito
Kage

Chakra: 1660

I am Kyuubi.

« Reply #3588 on: October 31, 2007, 07:47:59 PM »

Acuma le-am vazut dar, nu stiu cum arati asa ca nu te-am putut recunoaste. Sorry !!!

voltaire
I see dead ppl...
Missing-nin

« Reply #3589 on: October 31, 2007, 07:53:20 PM »

:)) eram singurul tip dintre donatorii aia de sange, poate ma recunosteai cu sapca

And eternity in an hour.

Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi

Chakra: 3

Eat this!

« Reply #3590 on: October 31, 2007, 07:54:49 PM »

Loooool...Ce tare...:)):)):))
« Last Edit: October 31, 2007, 08:13:59 PM by Cr1571n4 » Logged

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 22

Death awaits those who oppose

« Reply #3591 on: October 31, 2007, 09:04:14 PM »

n-as dona sange nici daca viata mea ar depinde de asta,mie prea frica de ace

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

voltaire
I see dead ppl...
Missing-nin

« Reply #3592 on: October 31, 2007, 09:16:04 PM »

sa vezi ce o sati doresti sa fi donat altii cand o sa fii in spital si o sa fie criza de sange pt transfuzie

And eternity in an hour.

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 22

Death awaits those who oppose

« Reply #3593 on: October 31, 2007, 09:34:51 PM »

nu eu fac atac de panica daca te apropii la mai putin de 2m cu un ac.Nu mie frica de lovituri fizice da de intepaturi (mai degraba o vanataie decat o intepatura)

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

anarazell

Chakra: 13

« Reply #3594 on: October 31, 2007, 09:43:00 PM »

cn poate sami zik si mie qm pot lua animeuri d site ??? va rog zicetimi si mie unde si qm sa intru k am f mare nevoie

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 89

« Reply #3595 on: October 31, 2007, 10:33:46 PM »

ok ... i'm mad ... really mad ... so ... tanti cere visiniu putred si crem auriu ... ii fac dupa cerintze, acuma cere albastru si alb, nu imi da informatii ... nu imi da nici poze ce sa pun pe site ... si cik la slide vrea masina pe urma interior masina, da eu de unde stiu care interior apartine carei masini, plus k multe dintre pozele ce mi le-a trimis le-am gasit si eu pe google, nah mersi asa puteam sa fac si eu ... i-am zis nene fa poze cu masinile pe care le ai si spune care ce e ... si ext si int ... acuma vine cu pretentii la mine knd nici nu am material ... a da ... nici imagini cu orasul nu imi trimite ... si imi cere nush ce poza de parca eu as trai in orasul ala si sa il stiu ... si mai vrea nenica si scrisul k in logo ... de unde frate fontul ala ... k nu mi-a zis ce font e si si pliantul fromat corel draw nu contine dekt o imagine a logo-ului nu textul in sine k sa vad si eu ce font e ... si sa il folosesc ... ah ... am nervi ... bine k pe cel care i-a facut site-ul inainte a stiut si sa il plateasca bine si nici nu i-a zis "ma nene cum mi-ai trantit tu acolo numa niste poze ... nici tu link nici nimic si nici macar adresa nu ai scris-o corect la subsolu paginii si nici sa se vada" ... si se ia de mine ... de mine ... mda stiu isi permite k nu m-a vazut la fatza sa vada ce fum scot acuma pe urechi ... de parca nu am fost clara knd am zis "MATERIAL!!!!!!!!!" k altfel nici nu pot sa incep ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

voltaire
I see dead ppl...
Missing-nin

« Reply #3596 on: October 31, 2007, 10:39:50 PM »

calm down, start breathing, baga flood pe ei , sa-nteleg ca merge proiextul "f bine" ?

And eternity in an hour.

sakura
A N B U
Hidden-nin

« Reply #3597 on: October 31, 2007, 10:45:00 PM »

thanks ^^
merge sau merea ... si iar merge... o iau de la inceput asta este .. ma pun sa schimb culorile ... sa refac meniul, sa refac banner-ul, slideshow-ul .. nu stiu de unde fac rost de poze da nah o sa ma dau putin peste cap si tot o sa le gasesc ... si o sa fie bine ^^

cn poate sami zik si mie qm pot lua animeuri d site ??? va rog zicetimi si mie unde si qm sa intru k am f mare nevoie

uhm ... nu prea inteleg ... vrei un site de direct download? sau de pe af? pai dak ai utilizator pe site ... te loghezi intri la download ... alegi seria care vrei sa o downloadezi .. a da .. vezi sa ai instalat megatoolbar sau cum ii spune ... pe urma ti se deschide o alta pagina introduci codul din imagine si there u go ... sper k te ajuta ...
« Last Edit: October 31, 2007, 10:47:34 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

anarazell

Chakra: 13

« Reply #3598 on: Today at 12:08:21 AM »

uhm ... nu prea inteleg ... vrei un site de direct download? sau de pe af? pai dak ai utilizator pe site ... te loghezi intri la download ... alegi seria care vrei sa o downloadezi .. a da .. vezi sa ai instalat megatoolbar sau cum ii spune ... pe urma ti se deschide o alta pagina introduci codul din imagine si there u go ... sper k te ajuta ...
puiule AM faq asta si aku zice k urmatoru ep pot sal iau dupa 415 minute:((
ai qmva altu dupa care pot sa iau si eu da sa nu tr sa astept 24 d h k sa pot sa mai iau una...daka stii...eu am www.animecorener.nl-aici nu ma mai lasa sa mai iau zice k nuj c tr sa uploadez, mai am www.animecrunch.com- aici nu gasesc unde sa dau si c tr sa faq, si mai am unu www.anime-eden.com- miam faq si cont si tot nu gasesc p unde sa caut .... daka stii altele poti sa mi le dai si mie? te rog frumos
« Last Edit: Today at 12:18:09 AM by sakura » Logged

sakura
A N B U
Hidden-nin

« Reply #3599 on: Today at 12:18:40 AM »

ok ... ti-am trimis un pm .. cu un link de care stiu sigur ... si kteva alte idei ... sper sa iti fie de folos

Pages 1 ... 238 239 240 241
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Discutii si mai generale « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne