Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !
January 09, 2008, 07:48:56 AM
AnimeFan
|
Jocuri
|
Jocuri
| Topic:
Devil May Cry
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
...
4
5
6
7
Author
Topic: Devil May Cry (Read 461 times)
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 130
Jabberwock
Re: Devil May Cry
«
Reply #75 on:
October 10, 2007, 04:10:50 PM »
mie mia mers , dar nu imi place k nu pot sa il joc pe joystick normal , trebui dala cu alea doua manete ca la ps , sincer nu asi da bani pe un nou joystik ca sa joc dmc , ce impresie mia facut slab , foarte slab , pana sa imi dati cu ceva in cap vreu sa precizez k in ultimi 4 ani nu am jucat altceva decat sims , nu prea imi place genul asta ma plimb si imi sare monstrul in fatza ma speri ( off topic : k miam amintit , singurul in genul asta care mia placut a fost igi2 , la ala decat sa o iau prin baza sa ma omor cu sutele de soldatzei sa trec podu sa ajung in alta baza si intrunsfarsit trec stagiul , mai bine ocolesc baza la pod trec pe jos prin rau si cu 3 gloantze am terminat primul stagiu , aaaaa superb jocul incercam si incercam sa gasesc o cale sa termin stagiul folosind cat mai putzina munitie si un contact cu inamici cat mai mic) on topic , primele 3 nivele la dmc au fost ceva de genu jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pana mia amortit mana sa tot apas tasta j (sabie) singur se duce catre aia deci nu trebuie sa ma obosesc decat sa il fac sa dea cu sabia ca disperatul in stanga si in dreapta , serati putzine , grafica ma asteptam sa fie super tare da chear mi se pare slaba , in orce caz imi plac melodiile care canta cand te bati cu aia la filmuletze nu ma uit k nu am vazut seria ca detest spoilarele , cu toate ca cika nu ar fi spolare ,fie tot nu le vizionez , camera nu se roteste sa apara in fatza adversarul , cateodata nici nu imi vad personajul dapai din ce directie ma ataca , lam testat la mediagalaxi , k au ps2 expus cu dmc 3 sa joci pt proba , alt ceva , camera se misca calumea , poti sa faci si speciale , mie la tastatura nu imi ies de loc , grafica tot e slaba , da tot e altceva , sincer siu k am scris mult, inca un rand si gata , jocul e tare , dar e genul pt ps nu pc , poate dak vreo data asi avea bani sa imi cumpar ps ,atuncia da
«
Last Edit: October 10, 2007, 04:11:22 PM by he0ky
»
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 506
Nici prea personal...
«
Reply #76 on:
October 10, 2007, 06:21:27 PM »
ce sa zici si tu...
1. pun pariu k ai jucat la easy
2. grafica era buna la momentul ala...tu cunosti oameni cu ps2...asa k profita!
3. ti-am mai zis k poti sa te uiti la filme...altfel ai juca doar pt gameplay, dar la jjjjjjj -ul tau nu cred k e cazul
4. sa imi dai ocazia sa iti arat ce poate jocul si iti garantez k iti schimba parerea...
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 280
''even a devil may cry if he loses a loved one''
«
Reply #77 on:
October 10, 2007, 07:19:13 PM »
Sincer he0ky...nu sunt de acord deloc cu ce spui..unul..nu apar monstrii de nicaieri si te baga in sperietzi...doi...mie sincer mi s-a parut buna grafica..sincer...3..asa e prima data cand joci..ti-o spun eu...faptul ca tii mana pe jjj in continuu nu e vina jocului..ci a ta..fiindca poti sa si sari si sa evitzi loviturile..nu doar sa dai cu jjj..dar depinde..daca ai jucat pe easy ar trebui din..hmm..sa zicem..3 lovituri sa-i termini pe aia normali...deci..daca ai apasat de mai multe ori inseamna ca ai jucat pe normal...(consider eu)...dupa mine..jocul acesta este la categoria lui unul bun..hack and slash action...(ca si multi altii care au apreciat jocul )..dar modul cum scrii mi se pare ca nici macar n-ai stat sa vezi filmuletzele dintre lnivele..ca sa observi ca este si cu o poveste foarte interesanta..nu numai lupta lupta lupta..si..hmm..nu e spoiler..defapt...animeul..este dupa jocuri si n uare nicio legatura cu jocurile..defapt..inceputul devil may cry este cu acest joc..deci daca ai fi vazut filmuletzele nu ar fi fost spoiler..ptr ca este exact inceputul povestii..si este o poveste foarte interesanta..sugerez..sa te uiti la filumuletze inainte sa iti faci idei preconcepute...seria n-are aproape nicio legatura cu jocurile...iar dmc3 este inceputul..deci n-ai cum sa vezi spoiler....ca sa fiu sincera...eu am vrut sa joc jocul dupa ce am vazut filmuletzele si mi-au placut foarte foarte mult..io zic sa mai incerci o data..ptr ca analiza de mai sus a ta este scrisa mai mult la graba..fiindca n-ai avut rabdare sa urmaresti jocul...
[/URL]
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 146
Gamehamster
«
Reply #78 on:
October 11, 2007, 10:33:14 PM »
e parerea ei... desigur, legata de prejudecatile ei virgine, sau mai degrab obsesie: "FARA SPOLIERE CA MOR!!!". eh, macar acum moare majora
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #79 on:
October 12, 2007, 09:46:46 AM »
yo..vezi ce zici...eu stiu k nu ai intentii rele cu replicile tale, da ea poate nu stie...
ideea e heoky k ai reusit imposibilul...sa nu iti placa dmc3!
jupy
rocker & gfxer
Fanclub Digimon
Chakra: 167
- may the rock be with you -
«
Reply #80 on:
October 13, 2007, 06:52:09 PM »
fuckin' nu merge sa'l instalez...o sa dldez alta varianta... intr'o zi...
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #81 on:
October 15, 2007, 09:33:44 AM »
intra pe mess pe mine si te ghidez eu...e o mica smecherie...
Crow
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 23
I am darkness, I am your end
«
Reply #82 on:
November 02, 2007, 08:58:02 PM »
am jucat si eu recent dmc 3 pe pc si m-a lasat masca. adica felul in care se miscau, atacurile... sa nu mai vorbim de transformarea in demon. m-am urcat pe pereti cand nu mai treceam de o misiune pentru ca se bloca.
totusi am jucat un flash game odata care seamana cu felul in care se lupta Dante, dar ala era 2D asa ca nu se compara.
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #83 on:
December 09, 2007, 01:48:32 PM »
Deci...siteul gametrailers are extrem de multe game demo-uri fresh outta the oven cu dmc4...deci..trebuie sa le vedeti...pasaje din joc...bucati din misiuni..super interesant...intr-adevar...se vede ca baza a ramas aceeasi...adik...orburile si itemurile s-au pastrat...strilurile de baza de asemenea...[cu extraordinara exceptie ca acum poti schimba TOATE stilurile in misiune..nu doar unul sa ai si gata..tre sa astepti o divinity statue ca sa schimbi.]..armele vad ca ai mai multe posibilitati de schimbare..nu doar 2 si 2 ..personal...analizand demourile de 11 minute cu nero am observat ca ne-au mai usurat treaba fata de dmc3..prin aceasta accesibilitate la toate stilurile..ganditi-va..putem sa crestem in level mult mai repede....devil bringerul lui nero e f ajutator...[iti da mura'n gura cum se zice ] am observat ceva haios la misiunea in oras..care trebuie s-o faci intr-un time limit..platformele care te propulsau in sus acu te arunca de pe o cladire pe alta..etc...super fun...acele blue si red seal s-au pastrat la fel..in principiu ''harta'' jocului este aceeasi..inclusiv o mini-scena cand un mecanism nu merge si nero foloseste blue rose pe el...asemenea lui dante in dmc3.. de asemenea a aparut un nou cut-scene...available pe ign...ala intitulat..''somebody help me!'' deci..un singur lucru de comentat la cut-sceneul ala..sweet....showtime...stilish....nero sterge pamantul cu ei intr-un mod destul de cool..e si pe you tube..dar la calitate mult mai mica decat pe ign..mor de nervi ca nu gasesc scena asta..s-o dl..nu e pe gametrailers... i must have it....plus..de ce nu gasesc prima scena..inainte de lupta cu dante..cand apare el de sus..si omoara preotul si etc..trebuia sa fie..dar n-o gasesc....in ea tre sa fie inclusa si scena cand toti o iau la fuga..nero o trage pe kyrie dupa el si fata pierde cadoul...[ma intreb..era cumva ziua lu nero cv..si cadoul trebuia sa fie ptr el..sau era ziua lu kyrie si cadoul i l-a dat nero?? cert e ca avea insemnatate....io una as fi intrat in mijlocul luptei si as fi strigat..-don't step on the package mister assasin...!! ] inca ceva....ador lantisorul ala al lui kyrie..care il tine nero in mana cand face crize ca au furat-o..*sob sob Moving on...asa...etooo....da....peisajele is..super mijto..ca si imaginea...dif doar de 2 ani si se vede o mare schimbare...park sunt mai variate locurile..oriq..mijto...park i-a bagat lu dante si nero la arme..pfuuu...acu cel mai recent este lucifer..f interesant ...pe langa gilgamesh...si..ok...am analizat doar luptele de boss cu berial si echidna...berial...nuj c sa zic..nu mi s-a parut mare chestie..adevarul e ca...dac te prinde intr-o lovitura d-aia ti se duce viata...insa...eh..air hike-ul...ce imi placea mie air hikeul sau sky star la trickster...te scoate din orice rahat...ar trebui sa fie si aici..da nuj la nero..oriq..cica pana la un punct..amandoi vor trece prin aceleasi lupte...[si asta fiindca...kobayashi zice ca amandoi tre sa ajunga in acelasi loc si trec automat prin aceleasi locuri..deic cine se plangea ca dante n-o sa participe activ se speria degeaba..va fi la fel de activ as ever..doar ca ne-a mai bagat inca un mini-dante in devenire...nero...[io sincer n-am nimik cu baiatu..imi place stilul lui...] echidna...well...hm..inafara de cut-sceneul la care m-am umflat de ras.....bossul e..mijto..mie mi-a placut..cum nu sta ea pe loc...si cum se tot invarte si o ia pe sus..ideea am inteles..e ca tre sa dai in pantecu mov sau c o fi..cad tot felul de chestii care le spargi si primesti bani..cred ca erau seminte d-alea ei..cv..n-am fost foarte atenta.....this was mel-chan...reporting news on dmc4...i'll be back with new gossip and stilish points as soon as i watch all the demo's...andreea?
[/URL]
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 189
~ [Singrave Legacy] ~
«
Reply #84 on:
December 19, 2007, 03:15:29 PM »
The latest mind rapeing Devil May Cry 4 trailer is out ~ watch and comment:
CLICK-desu
~ btw, are doar 3 minute si ceva nu 10 cat scrie acolo; o eroare din cauza calitatii superioare!
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #85 on:
December 19, 2007, 04:36:10 PM »
Well..io nuj c sa zic..normal..is mai confuza ca inainte... dar ..pe langa faptul ca pareau mijto bosii si luptele...frate..deci..chiar m-a intristat fazele de la..''let her go'' al lui nero pana dupa '' i need more power'' .Ptr mine cel mai mare mister este mana aia....[pan la urma a cui e?]desi vad ca toti il compara....si cam reiese...[inclusiv yamato] cacu vergil/nello ....personal..sper nero sa-si revina..n-as vrea sa-l omoare dante...[o fi plans el..dar a facut-o cu stil..si DA..mi-a placut ca capcom a bagat un erou care poate fi ranit si la suflet si o fata care nu rupe funduri la orice misca] daca Kyrie si Nero nu traiesc cand intra crediturile...adik..they're ok...jur ca dau foc la sediul Capcom si il sechestrez pe kobayashi.
[/URL]
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #86 on:
January 07, 2008, 10:25:16 AM »
Quote from: sungoddess on December 19, 2007, 04:36:10 PM
Well..io nuj c sa zic..normal..is mai confuza ca inainte... dar ..pe langa faptul ca pareau mijto bosii si luptele...frate..deci..chiar m-a intristat fazele de la..''let her go'' al lui nero pana dupa '' i need more power'' .Ptr mine cel mai mare mister este mana aia....[pan la urma a cui e?]desi vad ca toti il compara....si cam reiese...[inclusiv yamato] cacu vergil/nello ....personal..sper nero sa-si revina..n-as vrea sa-l omoare dante...[o fi plans el..dar a facut-o cu stil..si DA..mi-a placut ca capcom a bagat un erou care poate fi ranit si la suflet si o fata care nu rupe funduri la orice misca] daca Kyrie si Nero nu traiesc cand intra crediturile...adik..they're ok...jur ca dau foc la sediul Capcom si il sechestrez pe kobayashi.
pana la urma am vazut k dante il respecta un pic pe nero...altfel nu se deranja cu el...si m-am bucurat sa vad k pustiu asta sangereaza...si inca cu stil.
dar nero tot mi se pare lame...si nu m-ar deranja sa moara...la urma urmei in timeline urmeaza dmc2, asa k nu mai apare in alte jocuri.
kirye nici eu nu vreau sa moara....she's too cute. dar dak trebuie, trebuie. LOL, singurul kre nu trebuie sa moara e dante...desi in dmc 1 2 si 3, niciodata nu murea fata...desi trish era cat pe aci spre bucuria lu melissa...
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #87 on:
January 07, 2008, 12:02:51 PM »
si nu m-ar deranja sa moara...la urma urmei in timeline urmeaza dmc2, asa k nu mai apare in alte jocuri.
ca timeline asa e...insaaaa..nici lady n-a aparut n dmc2 sau trish in dmc3 sau lucia in dmc....adik.astia de la capcom nu s-au gandit cand a aparut dmc2..ca vor face si dmc3...sau ala poate da...da..dmc4...deloc..deci...putem spune ca dmc4 e..another mission of dante...da cu accent si pe nero.nu numai pe dante..u can't blame them for changin' the scene a little,si asa cum am mai zis...avand in vedere ca povestea a inceput cu dante..e normal sa se termine cu el...insa..asta nu inseamna ca dac in dmc2 nu e nero at el e mort...cum nici in dmc2 nu e trish sau lady...da ele n-au murit..get it? oriq...io ma indoiesc ca lumea il uraste asa de tare pe nero...deci.nu cred ca capcom l-ar omora...oriq..dac de kyrie se ating chiar ca le crap capu...aici suntem de acord..si normal..nici de dante sau lady sau nero....
desi trish era cat pe aci spre bucuria lu melissa...
corect...eh..dac dante nu ar fi facut atat de mult pe emo in preajma ei..at poate ca nu as urao.....heck..ce naiba zic...die die!!! i just don't like her ..that's all...desi...de ce am vazut ca trish ia mai mult parte la actune decat lady in jocu asta/?[te pomenesti ca ...ca timeline este cand inca erau parteneri ei...mrrrrr....]
[/URL]
XxXAngelXxX
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 4
«
Reply #88 on:
January 08, 2008, 02:19:48 PM »
deci nu am chef sa citesc reply`urile voastre pt k snt prea lungi shi nush cum reushitzi sa le facetzi asha de lungi dar infine dmc este doar pt ps ?
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #89 on:
January 08, 2008, 02:57:43 PM »
Din cate stiu...[guys..correct me if i'm wrong] dmc si dmc2 sunt de ps...dar dmc3 s cel mai nou care va aparea in curand..dmc4...sunt si de pc...si..faza tare e ca dmc3 este inceputul povestii...
[/URL]
Pages
1
...
4
5
6
7
AnimeFan
|
Jocuri
|
Jocuri
| Topic:
Devil May Cry
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Anime News
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.239 seconds with 19 queries.