News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 20, 2008, 04:17:47 PM

Login with username, password and session length

A inceput Concursul Animefan cu premii atractive! Mult succes participantilor
Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot  (Read 434 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MajinSenpai
Ashi Senpai
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -39

55.00 ryo

View Inventory
Send Money to MajinSenpai

« Reply #75 on: March 18, 2008, 02:47:12 PM »

legat de m.u.g.e.n. , eu joc Snk vs Capcom 3rd battle edition. niste screenuri :

ArK , lolz , taci si nu zici nimic mah ? :))

One Trouth . . . One Hate
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 101

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #76 on: March 18, 2008, 09:06:58 PM »

asta il am si eu , ocupa 900mb arhivati, vreo 2 gb dezarhivati. tras pe cd, pus la rece pt knd am ocazia sa il chinui cu vreunu ca AnDemon

da' nu o dam cam in diverse?

senpai chiar esti invitatul meu sa faci un thread separat de mugen. poate facem si o lista cu toate mugen-urile existente, si care este avantajul fiecaruia in parte:wink:

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 846

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #77 on: March 19, 2008, 01:48:20 AM »

sincer...abia pusi in aceeasi arena cu alte caractere imi dau seama k cele din KOf sunt nu numai legendare, ci mult mai fain facute...ma rog, poate cele de ggxx le depasesc oarecum, dar KOF ramane mereu pt mine arhetipul arcade fighting.
povestea din svc chaos era asa de alambicata k greu desluseai ceva...mai ales scenariile lui iori si al lui kyo...takuma aka mr karate era boss...asta mi-a placut..sa fie takuma la acelasi nivel cu Akuma XD

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 307

155.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #78 on: March 19, 2008, 08:33:47 AM »

Majine te-ai intors taica? Welcome back. Ti minte ce ti-am zis nu? Ca dau un KoF cu tine si daca tre sa vin pe jos cu rucsacu in spate pana in Iasi. Desi mi-ar place sa mai dau una si cu Demon si cu Kyo, these guys know their stuff trust me.
Tre sa mai exersez oricum, nu am mai frecat in mana un gamepad de cam multicel, si acu cateva seri dupa o serie de Tekken-uri au inceput sa ma doara infernal degetele. Ah, imi pierd skill-urile. 

asta il am si eu , ocupa 900mb arhivati, vreo 2 gb dezarhivati.

Mane, sa-ti dea Demon cu prima ocazie Mugen-ul care i l-am dat ultima oara cand am trecut pe acolo. 5Gb juma de joc dezarhivat si peste 700 de caractere. Nici pana acum nu am jucat cu toate.

~ bored ~
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 846

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #79 on: March 19, 2008, 10:04:39 AM »

mie conecteaza-mi o tasta la ps2, si joc de 3 ori mai bine decat cu gamepad...asta pt k nu am inca mana formata...eu sunt adeptul clasicelor...orochinagi, pt mine, se face jos-spate-jos-fata XD
dude, i-as da dvd-ul lu bujie...da nu are rom inca omu...si sa il transfer pe stick e crima de om. da vedem noi cum facem. sa zicem doar k M.U.G.E.N ce mi-ai dat tu este: KOF+GGXX+kingdom hearts+megaman+zero+night warriors+street fighter+shaman king+NBA [XD]+ Marvel vs Capcom+ samurai showdown+last blade +...i'm outa breath!

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: