he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 112
Jabberwock
|
|
« Reply #15 on: December 07, 2007, 06:59:07 PM » |
|
db = 9,95 nu iam dat 10 deoarece consider k dbz e mai buna , dar asta nu inseamna k db nu este o serie super tare , pt varsta la care am vazuto era mai mult decat perfecta ,mam facut si eu mai mare normal k miau crescut si pretentzile adika acuma ma uit la sailor moon si nu imi place de loc cum sunt desenate si povestea mi se pare absolut idioata sau "fumata" k deja tei sictirit de cate animeuri in genu asta exista , dar dak e sa ma uit la db sa recunoastem farmecul de care tei indragostit a ramas acelas si pt cerintzele varstei de acum , e ciudat cand o vezi pe bulma cu iancha stiind k ea va fi cu vegeta sau alte chesti legate de "monstrul " in care se transforma goku , cu toate astea sunt convinsa ca atunci cand voi relua seria voi fi inebunita total , sincer sa fiu am cam uitat-o am vazuto doar cand eram mica
dbz= 10 dintre toate serile este cea mai tare , fata de prima e ceva evoluat , se pun cap la cap anumite mistere , imi place cersul evenimentelor , adika goku din tolomac imbecil a carui prostie nu o puteam inghitzi , acuma i sa mai schimbat si lui putin atitudinea fiind parinte , aparitia personajului vegeta unde sincer ma face sa cred k storyul e mulat pe evoluita lui atat de bine este introdus personajul , sunt atat de multe lucruri care mau placut in seria aceasta incat mi se blocheaza creerul dak incerc sa mi le amintesc pe toate
db gt= .... acestei seri nu iam dat nic o nota deoarece nu am vizionato toata , imi este bagat pe gat goku , se intorc la origini adika goku este mic e vb de globurile dragonului , nu imi place si ba chear ma deprima am vazut ultimul ep din gt si am plans jumate de zi asa de deprimata am fost ca mi sa terminat ,mia mai bagat si seg din ce a fost, sa rasuceasca cutitu in rana si mai rau
|