Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 41
42.00 ryo
View Inventory
Send Money to Akate
I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice
|
|
« Reply #5 on: June 27, 2007, 08:36:24 AM » |
|
Pai eu am votat 49 de animeuri...stiu ca sunt multe, dar le-am pus pe toate care mi-au placut...eh, mai erau cateva da dupaia erau deja prea multe. Angel Sanctuary, Basilisk, Black Lagoon, Bleach, Blood+, Card Captor Sakura, Chobits, Claymore, Death Note, Fate/stay night, Final Fantasy, Flame of Rebecca, Fruits Basket, Full Metal Alchemist, Full Metal Panic, Ghost in the Shell, Ginban Kaleidoscope, Gravitation, Green Green, Hellsing, Honey & Clover, Ikitousen -- Ikitousen Dragon Destiny, Jigoku Shoujo, Inuyasha, Love Hina, Mai Hime, Midori no Hibi, Mirage of Blaze, Naruto, Noir, Paradise Kiss, R.O.D TV, Rozen Maiden, Rurouni Kenshin, School Rumble, Samurai Champloo, Samurai 7, Shuffle, Spiral, Tenijho Tenge, Trinity Blood, Vampire Hunter, Vampire Princess Miyu, Witch Hunter Robi, Wolf's Rain, xxxHolic, Yu Yu Hakusho, Zero no Tsukaima. Acum daca ar fi sa fac un top 10 a animeurilor enumerate mai sus, cred ca ar fi cam asa: 1. Angel Sanctuary -- la acest anime mi-a placut TOT, incepand cu personajele si terminand cu povestea in sine. 2. Claymore -- fff interesant anime, l-am descoperit si eu mai nou si m-am tinut de el pana l-am vazut, mi se pare f interesanta ideea pe care merge animeul si personajele sunt magnifice 3. Rozen Maiden -- papusi cu viata...e o idee unica si chiar f buna, am vazut toate seriile si este unul din cele mai bune animeuri. 4. Death Note -- si acesta e un anime f bun...poveste buna, personaje interesant conturate si laudele pot continua. 5. Honey & Clover -- asta da anime...si ata...app, imi place f mult stilul in care sunt facute personajele. 6. Naruto -- f reusit animeul insa e cand il da pe jet*x si il face de tot rasul parca nu mai e aceeasi placere sail urmaresti. 7. Basilisk -- ador acest anime, imi place povestea de dragoste intre cei doi si cum sunt facute scenele de lupta. 8. Hellsing -- imi place tot ce e legat de vampiri 9. Blood+ -- f tare animeul, imi place povestea in sine si personajele. 10. Jigoku Shoujo -- e un anime special si diferit...imi place, desi nu am vazut decat prima seria.
|