Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 14, 2007, 09:26:42 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Naruto comments !
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 ... 6 7 8
Author
Topic: Naruto comments !  (Read 557 times)
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #105 on: November 10, 2007, 11:38:21 PM »

Eh...cred ca e o kestie aici...adik..."daca te porti urat cu cei din jur ,in final o sa ajungi singur si parasit" ...

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 88

« Reply #106 on: November 10, 2007, 11:57:04 PM »

off topic: indiferent k te porti frumos sau urat ... tot acolo poti ajunge ... oamenii sunt mereu nemultumiti, egoisti, si mare majoritate ignoranta, formalista, superficiala asa k nu ii poti multumi si intotdeauna vor gasi un motiv sa fie nemultumiti si chiar sa iti intoarca spatele dak nu mai le esti de folos fara nici o remuscare ... prietenia e o utopie singura certitudine e ... "fiecare pe cont propriu" ...
on topic: interesant ... abia astept urmatorul episod ... interesanta tehnica lui sai ... imi place (*falls in love*)
si ce rau mi-a parut k nu se vede fatza lui kakashi ... asteptam cu sufletul la gura ... k doara ... doara ... se vede finally ...  da m-a si amuzat rau faza aia ... la fel si lee ajuns al 3-lea chiar nu ma asteptam ... reintalnirile cu shino, kiba, hinata, shikamaru, chouji

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Pages 1 ... 6 7 8
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: Naruto comments ! « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne