News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 27, 2009, 01:21:32 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !

Download [Anime Download] [Serii Complete]

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: hikikomori  (Read 193 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 137

223.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #15 on: January 18, 2009, 04:02:08 PM »

Io cred ca asta e o forma de depresie dusa la extrem...cand oamenii sufera socuri..intra in depresie..a.k.a. nu mai au pofta de viata [ iesit afara,interactiune cu societatea]..se inchid in ei..

well am avut o vreme (few weeks) in care m-am baricadat singura in casa din cauza unei depresii stupide (hei, nu o fi depresia ceva normal, dar se intampla si la "case mari") mda nu faceam mai nimic afara de somn si mai adunam putin prin camera (si sub depresie sa fiu, nu suport haosul, nu in casa in care stau, nu in camera mea), pc (si de asta eram satula), citit, ah si uneori la plimbare (de obicei seara, sau noaptea cand se doarme si stiam ca nu imi simte nimeni lipsa) cu muzica urland tare in urechi ... aaaa totusi am dat pe la scoli spre deosebire de exemplele anterioare ... in fine pana la urma totusi am iesit (cineva, cica "hai in nerv" ... "hai" de atunci mai am obiceiul sa mai ies now and then ca sa nu am probleme cu ai mei ... aaaa nu neaparat intr-un local bla bla ... in oras, parc - hinte, concerts whatever, i started to like socializing chiar daca oamenii sociabili sunt din ce in ce mai rari) ... i guess i got bored of my own state (nu imi place rutina, and i don't like being miserable either, i really got angry at myself for losing precious time like that) ... totusi cred ca e grav cand o depresie de genu se intinde pe luni de zile sau ani (chiar daca manifestarea oscileaza de la om la om tot e grav! daca nu se pot ajuta singuri they should seek help sau macar parintii sa faca, ceva pana nu e prea tarziu) ... O.o

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 203

220.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #16 on: January 19, 2009, 01:49:12 PM »

despre ce vb u este rutina..rutina nu-i acelasi lucru cu problema de fata..explic de ce..u..chiar daca faceai acelasi lucru zi de zi..intr-o zi daca aveai chef sa iesi la film..puteai iesi..dar ei nu au nici chef si nici nu vor..u ai iesit din rutina..dar ei nu pot..asta e diferenta
nu am zis k sunt ca ei , am zis k nu trebuie neaparat sa fie depresivi k sa se comporte asa ,pot sa fie si persoane lipsite de griji , mam referit la faptul k facand aceias rutina zilnic te duce cu gandu k sunt lipsiti de griji , deci nu neaparat depresivi

cineva, cica "hai in nerv" ... "hai" de atunci mai am obiceiul sa mai ies now and then ca sa nu am probleme cu ai mei ... aaaa nu neaparat intr-un local bla bla ... in oras, parc - hinte, concerts whatever, i started to like socializing
:-" nu  poti refuza un baiat blond cu ochii albastri , ei ...

P.S. hintea este o mancare turceasca facuta din piure de linte cu pasta de susan , se serveste cu putin ulei de masline si zeama de lamaie , pot sa fac p prostutza si sa intzeleg k mergeti la restaurante turcesti ,da zi si u leagan si gata

sungoddess
kotae wa itsumo watashi no mune ni.....
Fanclub Kakashi
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 424

70.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

nya!zen zen!

« Reply #17 on: January 19, 2009, 08:23:41 PM »

despre ce vb u este rutina..rutina nu-i acelasi lucru cu problema de fata..explic de ce..u..chiar daca faceai acelasi lucru zi de zi..intr-o zi daca aveai chef sa iesi la film..puteai iesi..dar ei nu au nici chef si nici nu vor..u ai iesit din rutina..dar ei nu pot..asta e diferenta
nu am zis k sunt ca ei , am zis k nu trebuie neaparat sa fie depresivi k sa se comporte asa ,pot sa fie si persoane lipsite de griji , mam referit la faptul k facand aceias rutina zilnic te duce cu gandu k sunt lipsiti de griji , deci nu neaparat depresivi

nu am zis ca esti ca ei... din contra..am zis de ce rutina nu e acelasi lucru cu depresia...iar c ai zis u acum..este exact explicatia ptr care rutina si depresia sunt 2 lucruri dif..exact cum ai zis si u

omoshiroi desu ^_^
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: