despre ce vb u este rutina..rutina nu-i acelasi lucru cu problema de fata..explic de ce..u..chiar daca faceai acelasi lucru zi de zi..intr-o zi daca aveai chef sa iesi la film..puteai iesi..dar ei nu au nici chef si nici nu vor..u ai iesit din rutina..dar ei nu pot..asta e diferenta
nu am zis k sunt ca ei , am zis k nu trebuie neaparat sa fie depresivi k sa se comporte asa ,pot sa fie si persoane lipsite de griji , mam referit la faptul k facand aceias rutina zilnic te duce cu gandu k sunt lipsiti de griji , deci nu neaparat depresivi
cineva, cica "hai in nerv" ... "hai" de atunci mai am obiceiul sa mai ies now and then ca sa nu am probleme cu ai mei ... aaaa nu neaparat intr-un local bla bla ... in oras, parc - hinte, concerts whatever, i started to like socializing
:-" nu poti refuza un baiat blond cu ochii albastri , ei ...
P.S. hintea este o mancare turceasca facuta din piure de linte cu pasta de susan , se serveste cu putin ulei de masline si zeama de lamaie , pot sa fac p prostutza si sa intzeleg k mergeti la restaurante turcesti ,da zi si u leagan si gata