In Jigoku Shoujo, intr-unul dintre episoade a fost aratat site-ul spre Hot Line To Hell (exact atunci cand cauta Hajime informatii despre Ai Enma, jurnalistul, tatal lui Tsugumi) si spune clar ca este
www.higokutsushin.net/ ...Pana la urma intrebarea este: Ti-ai vinde sufletul pentru razbunare? Sincer, raspunsul meu este ceea ce gandesc cu adevarat chiar daca ma puteti considera deplasata/
Nu stiu de ce, dar aceasta intrebare e cam delicata. Daca ar exista in realitate Ai, nu mi-as vinde sufletul pentru razbunare deoarece mai intai as incerca sa rezolv problema singura sau cu ajutorul unei persoane apropiate. Chiar daca nu as putea sa o rezolv nu asa apela la "Ai" nici daca as urma sa fiu ucisa de acea persoana. Viata isi are farmecul ei (misterul) deoarece nu stim unde ne vom duce Dincolo. Acest anime a avut unul dintre episoade in care spunea un personaj ca odata ce ti-ai vandut sufletul, nu mai poti scapa de povara ce va urma si ca singura speranta ar fi fost religia, la care a pelat dar tot nu a putut scapa de aceasta. In concluzie, RAZBUNAREA NU ESTE O SOLUTIE. ESTE CEA MAI INJOSITOARE METODA DE A INTOARCE RAUL CUIVA, SAU A-L FACE CU BUNA STIINTA CUIVA NEVINOVAT! Cel putin asta am inteles eu ca vrea sa exprime anime-ul...si oricum...fiecare avem o gandire diferita...deci ramane decizia voastra