Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 15, 2007, 02:24:47 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Fumatul in Romania
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: Fumatul in Romania  (Read 95 times)
Culy
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 253

« Reply #15 on: October 13, 2007, 08:47:34 PM »

eu fumez.....partea proasta e ca te cam lasa fara bani dar cu o situatie financiara mai buna,iti poti permite.....ps:am 16 ani

anarazell
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 5

« Reply #16 on: October 14, 2007, 04:55:27 PM »

sincer nui o targedie eu fumez d 1 an si ma pot lasa oricand iti tr doar vointa si sa nuti ntre in kap k cere plamanu o tigare...si ink o chestie fumatu e o chestie psihika deci orice invat are si dezvat;)

Culy
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 253

« Reply #17 on: Today at 01:05:39 AM »

ha?fumezi de un an si te poti lasa oricand?intr-adevar fumatul e si o chestie psihica,dar tu macar ai incercat sa te lasi?
sa-ti zic ceva...."ma pot lasa oricand" e doar o iluzie dupa care te ascunzi sau o impresie.....
Din moment ce te apuci de fumat sunt slabe sansele sa te lasi.....eu m-am lasat 3 saptamani si m-am apucat iar.....un prieten s-a lasat un an jumate si s-a apucat iar....
Atata timp cat zici "ma pot lasa oricand" e bine pentru ca cel putin privesti pozitiv....dar nu te lasi asa usor.....
si inca ceva...nu merge chestia cu "mai fumez saptamana asta" sau "asta e ultimul pachet" si nici macar "asta e ultima tigare".....va functiona numai cand vei zice "de ACUM nu mai fumez!"....sunt sigur de chestie pentru ca am incercat si altele....incomparabile cu tigarile.....

Pages 1 2
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Fumatul in Romania « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne