Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 02, 2007, 10:26:59 PM
AnimeFan | Muzica/Filme | Filme | Topic: Van Helsing
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Ti-a placut Van Helsing??
Da 4 (100%)
Nu 0 (0%)
Nu l-am vazut 0 (0%)
Asa & asa... 0 (0%)
No Coment 0 (0%)
Total Voters: 4

Pages 1
Author
Topic: Van Helsing  (Read 24 times)
dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« on: August 09, 2007, 06:41:19 PM »

Va placut acest film/??>? Mie imi place si mai ales ca ii cu varcolaci, dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
eh, ma rog, v-a placut filmul??

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 31

Love him

« Reply #1 on: August 09, 2007, 07:03:55 PM »

dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
deaorece cand un american sau englez nu mai stiu bine a vizitat romania in transilvania la creat pe dracula din simplu fapt ca el sar fi uitat pe geam si a vazut ceva ciudat
ontopic:acesta este filmul meu favorit din toate,mi se pare cel mai bun il ador,are tot ce imi doresc in el,imi place povestea este interesanta si mai ales la partea cu calugarul cand apare prima data si van helsing zice ca calugari nu injur da el zice ca nu e parinte ci frate si poate dracui cat vrea el sti faza nu dark_leon?
oricum va pun si un trailer din el pentru cine nu la vazut  http://www.youtube.com/watch?v=duT1ezqmmd8

dark_leon
Advertising Staff

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #2 on: August 09, 2007, 07:14:14 PM »

dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
deaorece cand un american sau englez nu mai stiu bine a vizitat romania in transilvania la creat pe dracula din simplu fapt ca el sar fi uitat pe geam si a vazut ceva ciudat
ontopic:acesta este filmul meu favorit din toate,mi se pare cel mai bun il ador,are tot ce imi doresc in el,imi place povestea este interesanta si mai ales la partea cu calugarul cand apare prima data si van helsing zice ca calugari nu injur da el zice ca nu e parinte ci frate si poate dracui cat vrea el sti faza nu dark_leon?
oricum va pun si un trailer din el pentru cine nu la vazut  http://www.youtube.com/watch?v=duT1ezqmmd8

da o stiu, dar tu mai sti faza in care vampirii ataca satul si calugarul salveaza o femeie, iar ea il intreaba cum sa-l rasplateasca, el zice *** iar cand ea il intreaba daca e permis din moment ce e calugar el raspunde acelasi lucru

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 31

Love him

« Reply #3 on: August 09, 2007, 07:16:45 PM »

da o stiu, dar tu mai sti faza in care vampirii ataca satul si calugarul salveaza o femeie, iar ea il intreaba cum sa-l rasplateasca, el zice *** iar cand ea il intreaba daca e permis din moment ce e calugar el raspunde acelasi lucru
da faza aceea este si ea super haioasa ,da am vazut undeva ca acest film ar fi o drama,dar pe cele mai multe site-uri vad ca scrie horror,oricum un lucru este sigur e un film de nota 10 pe care il recomand tuturor cu mare caldura

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi

Chakra: 273

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #4 on: August 09, 2007, 08:46:45 PM »

L-am vazut...FANA FANA...deci...ador pe Hugh Jackman,i se  potriveste perfect rolul
Desi scrie horror..au fost multe poante haioase rau..umor stil Hugh Jackman....cine a vazut x-men (filmele) stie la c ma refer... =D>Deci...iubesc filmul Van Helsing...

euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -1

« Reply #5 on: August 19, 2007, 11:08:58 AM »

mama frate ce bine ar fii daca miar creste si mie dinti cum ii creste la helsing coarnele, (ce mila am eu de dentistul meu )

cucos_andrei94
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #6 on: October 13, 2007, 09:07:17 AM »

fain film fain film nam ce zice

Pages 1
AnimeFan | Muzica/Filme | Filme | Topic: Van Helsing « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne