jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 173
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« on: September 13, 2007, 09:18:14 PM » |
|
sunt zvonuri ca rockerii ajung in iad...daca e asa eu ma las lume....voi cum stiti?
|
|
|
|
kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 3
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to kana_chan
|
|
« Reply #1 on: September 13, 2007, 09:39:59 PM » |
|
eu un am auzit asa ceva . rockul e un gen de muzik care cu timpul a prins combinatii si au iesit fel de fel si alte chestiuni pop rock, punk rock...etc. poate ca altii au devenit satanisti din cazua acestui gen de muzica e altceva. e problema lor. orocum eu am auzit ca rockerii sunt ff credinciosi...la mne in orash nu exista rocker care sa nu aiba vreo cruciulitza sau sa nu mearga la biserica
|
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 214
48.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #2 on: September 14, 2007, 10:57:23 AM » |
|
jupy ai zis O MARE PROSTIE ai ca ai ziso cine ti a spus asa veza sai ceri banii inapoi Poate daca ajungi manelist incepi sa devi prost asa stiu eu !!
|
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
Chakra: 173
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #3 on: September 14, 2007, 01:02:18 PM » |
|
si mie mi se pare o proste da' cine stie... km a zis kana, si eu merg la bisterica, mai rar ce'i drept k nu prea sunt cu biserica ai mei si n'am cum sa ma duc singura, citesc din biblie, ma uit prin pilde, ma rog ca totii credinciosiii... eu zic k a inceput zvonu' asta din filme k totii satanistii askulta rock...
si dreams nu vreau sa renunt la rock si sa ma apuc de cocalareasca...
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 63
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #4 on: September 14, 2007, 02:32:01 PM » |
|
.... *scot capu pe geam sa rad*
e o mare minciuna, si chiar daca ar fii adevarat, unii m'ati considera nebun, dar teoretic daca asculti orice fel de muzica (in afara de jazz, populara si alte chestii plicisitoare).. tot ajungi in iad... rocku/metalu e dur, rapu si hip-hopu e plin de injuraturi, plus alte prostii.. si in treaba asta, va intreb... ce sa mai asculti?
doamne... ce tampenie... oricum, daca rockerii ajung in iad... atunci manelistii unde ajung? :))
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 133
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #5 on: September 14, 2007, 04:41:08 PM » |
|
alte threaduri mai penibile de atat puteti sa scoateti? hai jupy, ma asteptam la mai mult din partea ta.
Thread moved
|
  (\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1647
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #6 on: September 14, 2007, 08:13:42 PM » |
|
Nu merg la Biserica decat de Inviere, nu ma consider un bun credincios, dar pe langa faptul k sunt roaker sunt si un om rational si nu cred in Rai sau Iad, nu sunt satanist, nu fac lucruri interzise bisericesc deoarece tzin de buna cuvintza nu de religiozitatea mea. Am avut la ora de religie o asemenea discutzie cu profu meu si da este adevarat k cei din Biserica au acest fix de a crede k rocul este muzik satanista...dar asta doar pt k ei nu asculta si nu shtiu despre ce este vorba. Dak va uitatzi mai multe pakte sunt in manele in care se canta despte femei si bautura la fiecare 3 versuri.
Totzi cei care cred ca suntem satanishti am sa va spun atat: Muritzi!
|
Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 133
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #7 on: September 14, 2007, 09:23:54 PM » |
|
Shine , ca in Zombie Loan .
thumbs up arch
|
  (\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #8 on: September 14, 2007, 09:30:41 PM » |
|
cand am vazut ce a zis Arch cu aia care ne cred satanisti, mi'am adus aminte de un post de pe emo-kids... era un prost acolo care zicea ca suntem satanisti.. la care unu ii zice "MORI!!!"
da tot nu mi'a raspuns nimeni... daca rockerii ajung in iad.. atunci manelistii sunt aruncati in hau fara fund sau ce?
|
|
« Last Edit: September 14, 2007, 09:49:52 PM by Jiraya »
|
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 340
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #9 on: September 14, 2007, 09:50:44 PM » |
|
datzi-va pe manele k ajunjetzi bogatze si cu banele in buznaruri la manelisti e cei mai tare atmosfer sa muara dushmanele meu
fiecare asculta ce vrea si intzelege ce vrea din muzica pe care o asculta . sunt multzi care nu pot sa intzeleaga lucru asta si judeca oamenii ... muzica e un stil de viatza ptr unii , si cand zic asta ma refer la muzica underground si cei care stiu . d'aia comerciala nu vb ...
|
Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music running throu my veins Hardstyle is the music i cant explain Hardstyle is the music that makes me INSANE !
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #10 on: September 15, 2007, 04:09:00 PM » |
|
nu sunt de parere ca muzica itzi genereaza stiliu de viatza.eu sunt roackeritza shi nu ma imbrac in negru shi umblu fardata cu carbuni la ochi.cei care ishi aleg un stil vestimentar generat de muzica pe care o asculta o fac din 2 motive 1 criza de personalitate 2 se simt comozi asha
persoanele care sunt de parere ca rockul este o muzica satanista sunt persoane care nu au ascultat niciodata o melodie rock cap coada sau care nu au intzeles subiectul melodiei ex : formatzia KISS era considerata satanista din cauza costumatziilor foarte ieshite din tipar + picturi pe fatza. aceasta formatzie are o melodie care se intituleaza GOD GAVE ROCK'N ROOL TO YOU.....
exista shi rock satanist creat de persoanele cu aceeashi "credintza"
atata timp cat respectzi cele 10 porunci nu vad cum este influentzata "destinatzia finala", a fiecaruia, prin genul de muzica preferat. (hac..parerea mea...)
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Happy Valentine!
Hidden-nin
Chakra: 16
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
-_-
|
|
« Reply #11 on: September 15, 2007, 04:23:11 PM » |
|
Asa, Archy!!!! Rock on!!! Mi-a placut faza de la sfarsit....
Nu e adevarat ceea ce spun altii... Cei care asculta rock, nu sunt satanisti... se numesc pur si simplu.. rockeri! Eu merg la biserica, ca si Arch de Inviere Ba nu... merg mai des, deoarece snt intr-un cor si acel cor mai canta si la biserica, deci... :) Rock-ul nu inseamna neaparat imbracat tot timpul in negru, fardat cu negru, lanturi si alte chestii, inseamna sa ai acea personalitate ca a alor, sa te caracterizeze acest gen de muzica... E de exemplu, imi gasesc refugiu in melodiile rock, ma fac sa inving ceea ce ma apasa, ceea ce ma doare, ma fac sa resping rautatile de care dau in fiecare zi... E modul meu de a ma linisti, regasi.....
|
|
|
|
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Chakra: 218
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea uni vieti de poezie
|
|
« Reply #12 on: September 16, 2007, 06:30:14 PM » |
|
eu am auzit parca ceva.. cum ca rokerii sunt oamenii lui Satana... cam asa ceva... si multi au nr 666... dar nush
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1647
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #13 on: September 16, 2007, 07:44:49 PM » |
|
eu am auzit parca ceva.. cum ca rokerii sunt oamenii lui Satana... cam asa ceva... si multi au nr 666... dar nush
MORI!
|
Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #14 on: September 16, 2007, 07:50:07 PM » |
|
da.. bine.. rockerii sunt satanisti.. si RBD-istii ce naiba sunt.. adeptii homosexuali? c'mon people... stop thinking stupid
|
|
|
|
|