Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 11, 2007, 10:53:11 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)  (Read 33 times)
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 98

« on: Today at 03:43:19 AM »

ok ... care dintre voi e la zi cu manga-ul? please ... adik la cap 381
nu mai inteleg nimic, ok cine e pain pana la urma? care e povestea cu rin'negan-ul, am cautat unele explicatii pe net ... dar eu am dat de prea putine
pain e nagato sau yahiko? de ce seamana cu yahiko? totusi nagato avusese rin'neganul ... ce e cu "destined child"? pana la urma e de neinvins tipul  ? si totusi tobi e sau nu uchiha madara? se "implanta" prea multe lucruri interesante ... si sunt lasata in aer ...  VREAU SA STIU
va rog frumos spuneti-mi k jiraiya nu moare  ... daca moare si el ... cred k las naruto balta ... a murit si asuma ... sa mai moara si jiraiya ... si ma supar rau de tot ...
uhm am atatea interbari ... si sunt furioasa k nu pot citi mai departe ... vreau urmatorul capitol si il vreau acuma  da acum

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1677

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #1 on: Today at 07:24:31 AM »

Presupun ca Pain ii Nagato ca in copilarie el avea Rineganul
 "destined child" the Toad Sage - Ia prezis vitorul lui Jiraya, ca el va antrena pe cineva care va schimba lumea sau o va distruge the "destined child" poate fi: Nagato, Yondaime sau chiar Naruto !!!
 Tobi = are puterea lui Uciha Madara nu cred ca el este Madara, deoarece cu siguranta ii Obito !!!
 Obinile personale unui maniac...

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 503

Nici prea personal...

« Reply #2 on: Today at 12:59:53 PM »

pt cei kre nu stiu ce parere am eu despre manga asta: NARUTO SUCKS!
revenind on topic k un bun moderator ce sunt spun doar atat...pain e un caracter super cliseic si plat..indiferent dak e nagato sau yahiko...konan e foarte enervanta...jiraiya ar treb sa se grabeasca sa moara o data! sasuke si itachi cred k o sa tina acum concurs de privt...cine clipeste pierde.
grafica nasoala...poveste cu multe lipsuri...si o adaptare pe masura...deci nasoala!
despre tobi...sincer kiar nu imi pasa...poate fi reincarnarea lui madara..poate fi kiar el, desi e foarte putin probabil...poate fi obito posedat...sau obito innebunit..dar dak era obita ar fi avut partea dreapta a corpului strivita...de fapt tot corpul deoarece kakashi si rin l-au ingropta de viu!

Brolly_AF
Kage

« Reply #3 on: Today at 01:28:35 PM »

Dar dak era Obita ar fi avut partea dreapta a corpului strivita...de fapt tot corpul deoarece kakashi si rin l-au ingropta de viu!
Cu toti stim ca in "Naruto" exista tehnici de reinviere
 Desi cred ca Obito o supravietuit
 Chiar daca o fost zdrobit se vede ca partea dreapta al lui Tobi este diferita fata de restul
 Cea ce ar putea fi la fel ca si Sausori jumatate papusa
 Uciha Madara o murit in lupta cu primul Hokage cu mult timp in urma...

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 98

« Reply #4 on: Today at 02:16:51 PM »

Dar dak era Obita ar fi avut partea dreapta a corpului strivita...de fapt tot corpul deoarece kakashi si rin l-au ingropta de viu!
Cu toti stim ca in "Naruto" exista tehnici de reinviere
 Desi cred ca Obito o supravietuit
 Chiar daca o fost zdrobit se vede ca partea dreapta al lui Tobi este diferita fata de restul
 Cea ce ar putea fi la fel ca si Sausori jumatate papusa
 Uciha Madara o murit in lupta cu primul Hokage cu mult timp in urma...

chiar u ai scris k exista tehnici de reinviere asa chiar daca Madara a murit nu inseamna k nu a putut reinvia ... nu?

pt cei kre nu stiu ce parere am eu despre manga asta: NARUTO SUCKS!
revenind on topic k un bun moderator ce sunt spun doar atat...pain e un caracter super cliseic si plat..indiferent dak e nagato sau yahiko...konan e foarte enervanta...jiraiya ar treb sa se grabeasca sa moara o data! sasuke si itachi cred k o sa tina acum concurs de privt...cine clipeste pierde.
grafica nasoala...poveste cu multe lipsuri...si o adaptare pe masura...deci nasoala!
despre tobi...sincer kiar nu imi pasa...poate fi reincarnarea lui madara..poate fi kiar el, desi e foarte putin probabil...poate fi obito posedat...sau obito innebunit..dar dak era obita ar fi avut partea dreapta a corpului strivita...de fapt tot corpul deoarece kakashi si rin l-au ingropta de viu!

maybe ... pe mine uneori ma enerveaza naruto ... dar ... dar ... sunt prea curioasa ce urmeaza sa se intample ... da uneori lucrurile se imbarliga prea mult in loc sa se lamureasca ceva macar un pic ... or ONCE AND FOR ALL!!!
in leg cu jiraiya nu neaparat pt k imi e super drag pers nu vreau sa moara ... dar ... dar ... is satula de morti ... sasori, asuma ... in leg cu itachi si sasuke sunt foarte curioasa ce se intampla ... desi sincer nu vreau sa dispara vreunul dintre ei din joc ... dar tinand cont de dorinta de razbunare furibunda cred k o sa se lase cu o lupta ... si pana la urma ma intreb care o fi fost planul lui itachi in leg cu sasuke de nici macar nu da un semn k ar vrea sa se lupte cu sasuke ... probabil ai dreptate si o sa avem un concurs de privit LOL ...
ce ma enerveaza e k oarecum povestea incepe sa isi piarda din sens ... iar discutia dintre jiraiya si tsunade (ref la naruto si parintii lui si plecarea lui jiraiya) mi s-a parut foarte seaca ... desi probabil creatorii/creatorul isi propunea(u) sa creeze o atmosfera ... hm ... help me find the right word .. melancolica .. dramatica ... ceva pe aici (cred)

si un alt lucru care mi se pare ciudat ... e insinuarea faptului k madara e cel care a invocat kyuubiul ... ok daca el a invocat kyuubiul cine saracii a invocat ceilalti demoni? tot el ... asta ar fi prea mult ... mult prea mult ... si nu ar avea sens chiar deloc ... sau poate ar avea din mom ce akatsuki coleacteaza demonii astia ... si au si unde sa ii "stocheze" ... dar tot lipseste ceva ... ceva nu se leaga deloc ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Brolly_AF
Kage

« Reply #5 on: Today at 02:29:48 PM »

si un alt lucru care mi se pare ciudat ... e insinuarea faptului k madara e cel care a invocat kyuubiul ... ok daca el a invocat kyuubiul cine saracii a invocat ceilalti demoni? tot el ... asta ar fi prea mult ... mult prea mult ... si nu ar avea sens chiar deloc ... sau poate ar avea din mom ce akatsuki coleacteaza demonii astia ... si au si unde sa ii "stocheze" ... dar tot lipseste ceva ... ceva nu se leaga deloc ...
Cand zicea ca Madara la invocat pe Kyuubi, se refera ca el este singurul care o reusit sa il contoleze...
 Cum ar fi cu Invocarea lui Orochimaru sarpele ala gigant , care nu lupta decat daca primeste sacrificiu
 Si cred ca ii logic ca vati prins ca Tobi o fost cel care la trimis Kyuubi spre Konoha in urma cu 12 ani (15)
 Quote: "My Power, Uchia Madara's Power !!!"

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #6 on: Today at 03:29:47 PM »

din ce am auzit de la un amic kre citeste manga japoneza...madara e intr-adevar cel ce l-a eliberat pe kyubi prima data...pt a se lupta cu sojobu, tatal lui madara, un demon. atunci a invatat madara katon si tot atunci shodaime l-a exilat pe madara.
legat de invocari, in lumea naruto nu prea exista limite la acestea...si teoria lui brolly cum k tobi l-ar fi invocat pe kyubi e plauzibila.
sakura are dreptate...ceva nu se leaga..si o sa treaca ceva pana se leaga, caci asa este povestea de doi lei a universului naruto...ninja soap opera...

smasher
drama setter
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

loved by few hated by many respected by all

« Reply #7 on: Today at 05:02:38 PM »

poi cam seamana si numele tobi obito ... brolly tobi mastermind ... tobi e chiar "copil cretin"

si pein sigur e altceva decat credem noi ... si abia astept urmatoru capitol \m/ ...

ar fi sf sa moara jiraya xD
« Last Edit: Today at 05:24:21 PM by smasher » Logged

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

Brolly_AF
Kage

« Reply #8 on: Today at 05:42:05 PM »

Pai Tobi este capul organizatiei, el da comenzi la Pain si Konan !!!
tobi e chiar "copil cretin"
Comportamentul lui copilaros este doar o fatada...

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #9 on: Today at 06:18:58 PM »

siiigur..si tsunade are sani falsi...
eu cred k partea de copil idiot e a lui obito..si partea EVIL e a lui madara...un fel de incredible hulk yami cross

Brolly_AF
Kage

« Reply #10 on: Today at 06:43:22 PM »

Cine stie, orice ii posibil !!!

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Manga | Topic: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul) « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne