Dar dak era Obita ar fi avut partea dreapta a corpului strivita...de fapt tot corpul deoarece kakashi si rin l-au ingropta de viu!
Cu toti stim ca in "Naruto" exista tehnici de reinviere
Desi cred ca Obito o supravietuit
Chiar daca o fost zdrobit se vede ca partea dreapta al lui Tobi este diferita fata de restul
Cea ce ar putea fi la fel ca si Sausori jumatate papusa
Uciha Madara o murit in lupta cu primul Hokage cu mult timp in urma...chiar u ai scris k exista tehnici de reinviere asa chiar daca Madara a murit nu inseamna k nu a putut reinvia ... nu?
pt cei kre nu stiu ce parere am eu despre manga asta: NARUTO SUCKS!
revenind on topic k un bun moderator ce sunt spun doar atat...pain e un caracter super cliseic si plat..indiferent dak e nagato sau yahiko...konan e foarte enervanta...jiraiya ar treb sa se grabeasca sa moara o data! sasuke si itachi cred k o sa tina acum concurs de privt...cine clipeste pierde.
grafica nasoala...poveste cu multe lipsuri...si o adaptare pe masura...deci nasoala!
despre tobi...sincer kiar nu imi pasa...poate fi reincarnarea lui madara..poate fi kiar el, desi e foarte putin probabil...poate fi obito posedat...sau obito innebunit..dar dak era obita ar fi avut partea dreapta a corpului strivita...de fapt tot corpul deoarece kakashi si rin l-au ingropta de viu!
maybe ... pe mine uneori ma enerveaza naruto ... dar ... dar ... sunt prea curioasa ce urmeaza sa se intample ... da uneori lucrurile se imbarliga prea mult in loc sa se lamureasca ceva macar un pic ... or ONCE AND FOR ALL!!!
in leg cu jiraiya nu neaparat pt k imi e super drag pers nu vreau sa moara ... dar ... dar ... is satula de morti ... sasori, asuma ... in leg cu itachi si sasuke sunt foarte curioasa ce se intampla ... desi sincer nu vreau sa dispara vreunul dintre ei din joc ... dar tinand cont de dorinta de razbunare furibunda cred k o sa se lase cu o lupta ... si pana la urma ma intreb care o fi fost planul lui itachi in leg cu sasuke de nici macar nu da un semn k ar vrea sa se lupte cu sasuke ... probabil ai dreptate si o sa avem un concurs de privit LOL ...
ce ma enerveaza e k oarecum povestea incepe sa isi piarda din sens ... iar discutia dintre jiraiya si tsunade (ref la naruto si parintii lui si plecarea lui jiraiya) mi s-a parut foarte seaca ... desi probabil creatorii/creatorul isi propunea(u) sa creeze o atmosfera ... hm ... help me find the right word .. melancolica .. dramatica ... ceva pe aici (cred)
si un alt lucru care mi se pare ciudat ... e insinuarea faptului k madara e cel care a invocat kyuubiul ... ok daca el a invocat kyuubiul cine saracii a invocat ceilalti demoni? tot el ... asta ar fi prea mult ... mult prea mult ... si nu ar avea sens chiar deloc ... sau poate ar avea din mom ce akatsuki coleacteaza demonii astia ... si au si unde sa ii "stocheze" ... dar tot lipseste ceva ... ceva nu se leaga deloc ...