News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 03, 2008, 09:34:41 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Impresii avem, dar cantam dupa ureche  (Read 158 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #15 on: May 30, 2008, 12:23:58 AM »

de parca ar fi singurii ... chiar nuj cine sunt aia paula seling nu'mi place de nicio culoare la fel si acei instrumentisti

da' sa cantzi cu manelistii e jenant PROMOVEAZA INCULTURA? ok merita sa moara tnx bye

de-asta nu inaintam noi in gandire. Voi il puneti pe NU in fata si gata, nu mai acceptati nimic altceva. Dar intrebarea "de ce" unde ramane ?...

Quote from: antena3
Paula Seling vrea să creeze o „punte între două lumi”. Mai precis între cea a maneliştilor şi a celor care nu suportă genul muzical prestat de Florin Salam sau Nicolae Guţă. „Cred că, în România, oamenii încă se lovesc de prejudecăti şi de discriminare”, spune artista într-un articol pe pagina ei personală, în care informează că de 1 mai va concerta alături de manelişti la Sala Palatului.

„Motivul pentru care am fost de acord să fiu prezentă în spectacolul din data de 1 Mai de la Sala Palatului, este pentru că îmi pasă de aceste probleme şi sper ca, prin acţiunile mele, să pot schimba ceva”, mai spune ea. Paula Seling spune că nu agreează manelele şi dar îi apreciază pe unii interpreţi, care „au o tehnică deosebită”.

Printre aceştia se numără şi „Domnul Florin Salam”, pe care Paula Seling spune că îl susţine în iniţiativa de a deschide o academie de muzică, „unde tineri de orice naţionalitate şi minoritate, pot învăţa o meserie ce poate să le schimbe destinul”. „Sper ca prezenţa mea în acest concert să-i facă pe cât mai mulţi tineri să-şi dorească sa studieze muzica în loc să–şi petreacă timpul pe străzi”, a mai declarat Paula Seling, adăugând, „pentru a evita orice alte suspiciuni legate de prezenţa mea la acest eveniment”, că nu a perceput niciun onorariu.

si unu care stie sa citeasca notele si cum sa le redea , nu ii iese din prima , incearca vede cat de bine nimereste ritmul , mai repeta inca o data

atunci de ce manelistilor care sunt injurati la toate colturile le-a iesit din prima si "cantaretii" nostri atat de apreciati nici nu au vrut sa incerce ?

heo, treaba mea nu este sa cant la o chitara. Asa cum ai spus trebuiie cateva incercari sa se sincronizeze, dar ei au refuzat complet. Ei bine manelistilor le-a iesit din prima.
tu aici ma duci intr-o cu totul alta arie. Ce ar fi sa-i dau eu comenzi in japoneza unui cantaret si sa faca tehnicile de karate ? Asta este meseria lor, sa cante. Dar macar sa-si recunoasca si valoarea, ceea ce ei nu o fac

Asta este problema multora, minte incuiata si nu vor sa o deschida deloc.
Smasher, nu progresam deloc in gandire daca pui un paravan intre ce nu iti place sau ce nu vrei sa-ti placa si arunci doar cu pietre peste paravan (metaforic vorbind) sau in cei care incearca sa inteleaga ce este si dincolo.

Nu sunt adeptul manelelor, dar asta nu inseamna ca trebuie calcati in picioare, poate are de oferit mai multe decat tine, cum a fost si in cazul acesta: manelistii au cantat pe note din prima, "cantaretii" nostri nici nu au incercat

dar asta este, si cine a spus ca pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers, a fost ars pe rug "pt ca era in partea cealalta a paravanului". La ce concluzie am ajuns acum ?..exact asta.

tnx bye
« Last Edit: May 30, 2008, 12:38:47 AM by adicrst » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 999

76.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #16 on: May 30, 2008, 09:40:05 AM »

adi are dreptate. subiectu aici nu era faptu k paula ii sustine pe cei ce au talent in a canta manele. problema era k pretendentii la statusu de vedeta au fite, dar nu au cu ce sa le sustina.
discutia cu "e bine sa ii sustii pe cei ce canta manele" e lunga.
eu unul am un motiv bun pt kre sunt impotriva celor ce asculta genu asta. pana acum am cunoscut putin manelisti cu kre sa poti purta o discutie. iar in al doilea rand, manelisii castiga la o nunta cat castiga mama intr-un an.
nu, nu muncesc mai mult
nu, nu au kiar atata talent
da, este incorect
nu, nu vom schimba noi asta...dar inainte sa incerci sa darami un paravan, incearca sa vezi motivul pt kre e acolo. nu e vb de PREjudecata. eu unul am avut destule ocazii sa ii judec, si mereu am ajuns la concluzia k nu e ceva de laudat sa fii manelist. nu pt k ar fi rromi, ci pt k modul ala de manifestare este unul extrem de egoist si materialis.
da, si in rock de exemplu sunt cazuri de genu. insa spiritul rockului e cu totul altul. "spiritul manelei" e acela de a avea cat mai multi bani, cat mai multa faima si de a depune cat mai putin munca.

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

150.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #17 on: May 30, 2008, 10:08:59 AM »

ok nu toti tigani se comporta k in grota , stiu atatea cazuri de pers care in ciuda faptului k sunt tigani sunt oameni normali si duc o viatza normala ca mine k tine, presupun k asa o fi si in cazul manelistilor , oi gasi cativa care chiar au talent la muzica ,si dak stai sa te gandesti sunt adevarati geni , dak ii pui sa iti scoata o melodie despre dusmani sau ce mare barosan e el , au o creativitate uimitoare pot scoate sute de catece pe tema asta , problema mea e k majoritatea numai pe tema asta se axeaza , stai am uitat tema "iubiri" ,nu poti sa imi zici mie k muzica lor , comporamentul lor nu inspira nesimtirea , atitudinea aia de a fi buricul pamantului , eu sunt cel mai smecher , bat , rup , baaaa comentezi la mine adik u nu sti cine sunt eu , hai babeta mea mergem si noi undeva , haladita mea , ma dezgusta atitudinea asta si din moment ce e promovata de manelisti ai pretentia sa ii ridic in slavi k ce priceputi sunt ei k cika stiu sa cate dupa partituri din prima

sincer nu cred k au cantat din prima k nu a fost la surprize surprize , nu ia invitat paula la sala palatului in zioa concertului si le-a pus partiturile in mana cu 2 sec inainte sa inceapa spectacolul , credema si aia fac repetiti , si faza cu fyl......  bai era o emisiune in direct , aia nu aveau timp de repetiti repet era in direct , si u te uiti la un show in care "artisti" mai canta si ei din cand in cand , sau stai sa ii vezi p uni cum exerseaza in primul rand e lipsa de profesionalism si face emisiunea de cacao , a vrut si aia sa faca pe importanta , vai nu va mai razboiti suntem toti oameni , suntem egali , sau poate a vrajito unu lundo cu texte de ale lor (cu care mai poti seduce si femeile de pe centura poate poate nr 2 e free)

de ce am asa o ura pt aia , inseama k nu ii cunoasteti cu adevarat de ce sunt instare genul ala de marlani

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 377

128.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #18 on: May 30, 2008, 12:15:49 PM »

ok..io sincer..nu cred c-am auzit mai mult de 2 melodii a lu paula..nu tin cu ea in special..dar mi-a placut ca le-a dat peste nas...io ma gandesc ca c le-a dat n-au fost partituri ptr piese grele..poate o fi fost o piesa destul de simpla..oriq..oricare ar fi motivul..sa fie asa cu nasu pe sus cand defapt nu is cn stie c extraordinar ma irita la culme....ca in rest nici aia nu stiu cat de mare cantareatza e...dar ca idee.

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 131

73.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #19 on: May 30, 2008, 01:28:03 PM »

interesant ... ma bag si eu ca musca in lapte ... din cate sitam eu manelistii nu stiau sa cante dupa partituri ... ei chiar invatza sa cante dupa ureche, in fine am auzit tot felul de povesti, daca au invatzat si notele, gamele si alea alea nu am ce sa zic decat "jos palaria", dar o partitura nu e lege (unii din orchestra in care am cantat nu urmau tot timpul partitura nu pt ca nu stiau sa o citeasca, o stiau f bine, mai bagau niste "flori" pe ici pe colo si ii mai certa dirijoru si le spunea "stiu ca sti da nu te mai da mare", chiar nu stricau melodia, dar ii incurcau pe incepatorii care urmau partitura ca pe o lege stricta, in ce sens ii incurcau, well ei aveau acolo o doime si ala de langa el baga un triolet, era confuzie pt ala care mergea strict dupa partitura, se intampla sa creada ca au ramas in urma ca nu sunt pe randu bun cautau trioletii pe "harta" si scoate-i de unde nu-s, sau ... aveau note "joase" si altu canta dupa note "inalte" ... clar alta confuzie ... pai daca, esti "vocea" 2 nu canti "vocea" 1, in fine enough about that ... dar daca simti melodia nu ai nevoie de o partitura si poti canta o piesa in diferite moduri, greu de explicat ... da daca vreti o sa va fac o demonstratie ... ca tot vorbeam de "flori" ... la manele asta e partea urata e prea plina de inflorituri "floricele pe campii hai sa le-adunam copii" ... se exagereaza cu trioletii ce e prea mult strica si cu notele inalte incat se strica toata armonia, le-as recomanda un experiment sa mai modereze trioletii, saisprezecimile, etc sa cante si pe alt nu numa sopran sa scrie un cantec ale carui versuri sunt corecte dpdv gramatical samd cu un mesaj normal ... si sa vada efectul)... pana sa apara notele samd se canta dupa ureche ... e de ADMIRAT o persoana care poate canta dupa URECHE!!!!! (eu nu prea pot sa fac asta pt ca nu am o ureche muzicala asa buna ... si eu mai tot timpul nu ies din "lege" adica partitura), sunt curioasa daca cei de la fly project au cantat pana la urma macar dupa ureche, ok ok te faci de ras ca nu esti in stare sa citesti macar o nota (ca doh macar atata ai facut in generala la muzica, sa recunosti un do major) dar daca nici dupa ureche nu au reusit sa faca treaba e si mai rau ... nu ii vad cum pot sa avanseze ... ce spunea ... tornado pe pagina precedenta sunt si mari vedete rock de nu prea stiu sa citeasca o partitura si nu poti sa ii numesti inculti samd, dar totusi au fost in stare sa dezlege macar o data in viata o partitura si sunt in stare sa cante la mai mult de un singur instrument muzical (ex led zeppelin - http://www.fenderplayersclub.com/artists_lounge/featured_artists/led_zeppelin.htm, http://thecelebritycafe.com/interviews/john_paul_jones.html culmea canta la mandolina acasa ... YUY i start loving this guy, creste inima in mine ... nah acuma nu stiu sigur daca e chiar jp http://youtube.com/watch?v=a5zUqpK65p0 but sure it's awedome, nush cat de bine stia sa cante dupa partitura ... for i don't know him ... dar sa sti mai multe instrumente e de adimrat ... i'm in awes) anyways ce mai ... cine a adus moda chitarii in lume a trecut prin scoala de muzica (nu mai stiu cum il cheama ... stiu doar ca auzisem intamplator acuma cateva luni sau anu trecut despre unul care a facut scoala de muzica invatase pianul dar era mai mult atras de chitara si a vrut sa invetze chitara, familiei nu prea ii placea ideea, in fine a facut ce a vrut pana la urma, a si inceput sa puna melodii clasice pe note de chitara samd)... muzica inseamna talent, daruire si multa munca ... cat despre cei de la fly project puteau sa se scoata si fara sa sublinieze ca vai nu stiu partitura ... stateau cu partitura in fata, o lasau pe ea sa dea tonu se faceau vezi doamne ca ei citesc partitura si cantau dupa ureche (desi stiu ca e destul de complicat sa faci asta mai ales daca nu ai mai auzit melodia aia ... da putea sa spuna si ei la marutza cere o pauza publicitara ... avem nevoie la toaleta ... mergeau la sefu/sefa si spuneau ... nene suntem in mare belea ... cauta melodia de vrea sa o cante paula ... si ruleaz-o la noi in casti ... da stiu ca am imaginatie bogata da decat sa spui "nu suntem notisti" (nici nu am auzit de cuvantul asta) sau cantam dupa feeling ... mai corect era "cantam dupa ureche" si apoi chiar nu tre sa radeti prea mult pe chestia asta, ati vazut vreodata o partitura de chitara? ... pfoai cand am vazut una ... am fugit de chitara ca dracu de tamaie ... de aia am invatzat mandolina (era mai simplu XD) acuma imi pare rau ca nu am invatzat chitara *sigh*, la americani e fain ... ei au tablulaturi (adica iti arata degetatia ... nu notele) de stiam eu de asta pe vremea aia ... dadeam buzna fara retinere la chitara ... deci si paula putea sa ii ia un pic mai usor ... sa le dea un tab (nu, nu tanc, un fel de "partitura" da iti arata degetatia) in 2 - 5 minute s-ar fi prins cum sa o cante ... da nah ce sa le faci ... trebuiau sa primeasca o lectie mai ales daca nici nu se stiu purta
« Last Edit: May 30, 2008, 01:33:29 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

150.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #20 on: May 30, 2008, 01:53:07 PM »

ti-am citit tot postul 
nu stiam k sunt oameni in orchestra care canta fara partituri k nu stiu sa citeasca  , mda si faza k poti acidental sa sari randu ar strica toata melodia
corect un om care canta dupa ureche demonstreaza k are talent ,de "compozitor" , e diferit fatza de cel care are talentul de a canta la un instrument dupa o partitura , asa nu inseamna k "compozitori " nostri de la fly.... nu au de loc talent , dar atat timp cat pretind k sunt mari muziceni atunci tre sa sti si sa citesti o partitura , asa pur si simplu se unfla prea mult in pene si e normal sa se faca de cacao

sakura inregistreazate cand cati k sunt curioasa 

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 131

73.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #21 on: May 30, 2008, 02:03:58 PM »

ti-am citit tot postul 
nu stiam k sunt oameni in orchestra care canta fara partituri k nu stiu sa citeasca  , mda si faza k poti acidental sa sari randu ar strica toata melodia
corect un om care canta dupa ureche demonstreaza k are talent ,de "compozitor" , e diferit fatza de cel care are talentul de a canta la un instrument dupa o partitura , asa nu inseamna k "compozitori " nostri de la fly.... nu au de loc talent , dar atat timp cat pretind k sunt mari muziceni atunci tre sa sti si sa citesti o partitura , asa pur si simplu se unfla prea mult in pene si e normal sa se faca de cacao

sakura inregistreazate cand cati k sunt curioasa 
am uitat sa pun niste virgule ... am zis nu pt ca nu ar fi stiut ... da asa le placea unora ... sa bage "flori" pe ici pe colo si nu respectau 100% partitura ... totzi stiam sa citim partituri ... si nu eram o orchestra mare ...
a canta dupa ureche iti permite sa jonglezi frumos cu o melodie ... cam asta era ideea ... unii stiam partiturile pe dinafara si nu ne mai uitam in foaie numa la mana dirijorului
in fine ... adevaratzii muzicinei, brahms, beethoven, chopin ... fratzilor nu doar ca stiau sa citeasca partituri da le si scriau ... asa ca pt mine totzi cei, care au pretentzia sa fie muzicieni ar trebui sa fie in stare sa citeasca macar o partitura o data in viata (la un mom dat un incepator venise cu un fel de tabulatura, de iti arata degetatia nu notele ... de nu l-a certat dirijoru ... "asa? si ce o sa faci o sa te uiti in foaie si unde tre sa pui degetele?" si incepu sa ii faca o demonstratie ... pana cand nu mai vedeai cum se misca capul de la foaie la instrument plus ca i-a spus clar ca trebuie sa stie notele ca altfel il trimite inapoi la lectii ... bine ne-a luat pe totzi la rost ca facem de-astea ca ne uitam in foaie si pe urma la instrument si la mana lui ... si ne spunea cand o sa reusim sa cantam fara sa tot ne miscam capu in sus in jos stanga dreapta numa sa ii urmarim mana ... o sa fim asi a da si dupa faza asta de fiecare data ... ne punea pe fiecare separat sa cantam o anumita gama ... fara note in fatza ... zicea "tu ... si minor" ) ... am vb cu un tobosar de e la conservator si canta intr-o trupa cunoscuta... muzica nu e de ici de colo ... o da si partiturile sunt mana cereasca pt cei, ca mine de nu prea au ureche ... au dupa ce sa se ghideze ... da vedetzi voi muzica nu inseamna numai note ... mai are si "nuante" ... andante, forte, forte fortissimo, piano samd pe astea nu le poti reproduce frumos si corect daca nu simti melodia ... le reproduci doar cumva ... cum sa explic ... formal ... rece ...
« Last Edit: May 30, 2008, 02:08:50 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 377

128.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #22 on: May 30, 2008, 02:06:43 PM »

wow..sakura..sincer..nu mai am ce sa comentez..respect girl   ..uite o fata care stie exact despre ce vorbeste..dupa ce am citit postul tau..well..sa zicem doar ca sunt total de acord cu tot ce ai zis acolo.nu mai am ce spune in plus.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: