Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 15, 2007, 02:29:53 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Credetzi ca banii aduc fericirea?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4
Author
Topic: Credetzi ca banii aduc fericirea?  (Read 284 times)
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #45 on: August 28, 2007, 11:45:40 AM »

eu sunt unul din copilashi care a zis ca banii nu aduc fericirea shi crede-ma ca pana la varsta de 21 de ani am avut peste 4 joburi, primul fiind la sf clasei a 8-a!parintzii mei nu mi-ai facut toate mofturile pt ca eu nu am 2 parintzi, o am doar pe mama shi crede-ma ca i-a fost foarte greu sa creasca 2 copii singura!nimeni nu m-a ajutat sa-mi gasesc job, am facut totul singura!

......

ciresica ia spunemi ai tot ce iti doresti

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 135

Gamehamster

« Reply #46 on: August 28, 2007, 01:07:21 PM »

eu sunt unul din copilashi care a zis ca banii nu aduc fericirea shi crede-ma ca pana la varsta de 21 de ani am avut peste 4 joburi, primul fiind la sf clasei a 8-a!parintzii mei nu mi-ai facut toate mofturile pt ca eu nu am 2 parintzi, o am doar pe mama shi crede-ma ca i-a fost foarte greu sa creasca 2 copii singura!nimeni nu m-a ajutat sa-mi gasesc job, am facut totul singura!

......

ce intrebari penibile pui! nimeni niciodata nu va avea tot ce isi doreste! pt ca cei care n'au viseaza la putinul pe care nu il vor avea niciodata, iar cei care au intotdeauna vor mai mult! e un cerc vicios, nu ai cum sa ai tot ce iti doresti, decat daca esti Dumnezeu, si exista un singur Dumnezeu in Universul asta!

sper k te'am lamurit

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

« Reply #47 on: August 28, 2007, 02:36:27 PM »

......

in mare parte da!
am o familie care ma iubeshte
am un job la care sunt platita acceptabil
am un prieten cu care am o relatzie frumoasa
am ce sa mananc, ce sa beau, cu ce sa ma imbrac etc
am banii necesari sa ies la "o bere" cu prieteni mei

ce imi doresc shi m-ar face shi mai fericita:
sa intru la facultatea de arte
sa lucrez la o revista de benzi desenate

cred ca am destule lucruri care sa ma faca fericita! problema ta este ca eshti de parere ca potzi fi fericit decat daca ai multzi bani! GRESHIT! trebuie sa invetzi sa apreciezi viatza shi ce itzi ofera ea!toate vor veni la timpul lor! shi sa shti ca banii in "cantitatzi" mari aduc dupa ei o multzime de probleme!
shti cum se spune "decat sa le duc grija, mai bine le duc dorul"

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 222

« Reply #48 on: August 28, 2007, 02:45:04 PM »

colega vad ca triesti bine poti sa ti iei un suc inseamna ca ai ceva bani care iti permiti si esti fericita .

si daca citesti bine ce am spus eu mai incolo cu copilasi o sa ti dai seama ca am dreptate

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

« Reply #49 on: August 29, 2007, 07:24:05 PM »

draga colega :X
banii pe care ii posed sunt bani muncitzi shi meritatzi de mine!faptul ca am 5 lei sa dau pe un suc + shpaga la o terasa nu ma face bogata...iar daca tu inca nu itzi permitzi "luxul" acesta inseamna ca inca nu ai varsta corespunzatoare pt a munci shi inca eshti intretzinut de familie...stai linishtit, totzi am trecut prin asta, dar sa shti ca imediat dupa pubertate itzi vei da seama ca nu banii (sau ce itzi cumperi cu ei) te vor face fericit.

vbm in vreo 7 ani :*

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

Forever
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #50 on: September 29, 2007, 06:28:24 PM »

Banii nu aduc fericirea,o intretin!

Dreams of steel, always reveal
The heroes of your fantasy
Dreams of steel
Can become real
Believe in the dream
And you will win...

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 48

Death awaits those who oppose

« Reply #51 on: September 29, 2007, 08:44:33 PM »

Banii nu aduc fericirea,dar aduc ceva asemanator(nu e fericire adevarata)dar oamenii o confunda.Banii nu te pot ajuta intotdeauna da nu strica sa ii ai.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

Culy
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 253

« Reply #52 on: October 13, 2007, 07:42:25 PM »

va zic eu ca DA!!!!!
mi se rupe de fericirea adevarata.....nu am nevoie de ea atata timp cat am confundat-o cu ceea ce am......daca stii sa-i folosesti,iti aduc fericirea
de ex daca stai cu pers ta iubita e fericirea adevarata de care vorbesti tu,nu?da daca nu ai bani de faci cu pers iubita?
eu cred ca banii aduc fericirea.....si am prieteni multi dar nu profita.....pentru ca si ei ai bani.....si banii ne aduc fericirea....asa ne-am obijnuit....sa stricam mult....si dam banii si pe trecem....ce fericire mai e decat asta.....sa te distrezi cu prietenii tai?daca ai bani si esti o persoana deschisa te poti distra foarte bine cu prietenii tai.....
si nu-mi zi mie ca nu ai fost niciodata suparata pentru ca nu ai avut bani.......sau fericita k ai avut....

puteti zice ca banii nu aduc fericirea dar nimeni nu e fericit fara bani.......vorbesc de oamenii care s-au adaptat societatii nu de calugarii din munti.....asta pentru ca train intr-o lume condusa de puterea banilor..........

scuzatmi gersilide de exprimare sau expresile obsecen/vulgare,sunt umpic ametit.....tocami am atins felricirea banilor.......nu zic ca stic bani in prostie dar daca veti fi umpic mai realisti,sa renuntati la ideile folozofice din basme care se termina tot timpul cu fericire,dar nimeni nu vorbeste de bani....

Pages 1 2 3 4
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Credetzi ca banii aduc fericirea? « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne