Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan
January 07, 2008, 03:34:48 AM
AnimeFan
|
GFX
|
Artwork & Fanfiction
| Topic:
O mica poveste din capu meu....AKIMA SI CELE PATRU PIETRE...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
Author
Topic: O mica poveste din capu meu....AKIMA SI CELE PATRU PIETRE... (Read 115 times)
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 280
''even a devil may cry if he loses a loved one''
Re: O mica poveste din capu meu....AKIMA SI CELE PATRU PIETRE...
«
Reply #15 on:
December 31, 2007, 08:28:20 PM »
Continuare:
Trecuse jumatate de ora de la aparitia ''inedita'' a micutei zane.Akima statea pe taburet picior peste picior si il balanganea agitata pe cel de deasupra privind creatura cu seriozitate,analizand-o din cap pana-n picioare.Lunimus statea pe pat si intorcea privirea ba la AVrden ba la AKima.
-Bun!!zise printesa intr-un final ridicandu-se brusc.Deci..oficial asta nu este normal...suntem de acord nu?il intreba ea pe baiat.
-Nu chiar..tu n-ai auzit nici de menos inainte...si totusi ei exista..plus..sunt creaturi periculoase..dar mistice,explica el calm.
-Sa inteleg ca nu te surpinde sa vezi asa ceva iesind dintr-o piatra?intreba ea revoltata.
-Nu e asta..doar ca..lumea noastra are multe lucruri necunoscute...nu stii peste ce vei mai da in continuare.Lunimus dadea din cap aprobator.
-Corect!zise ea.....si credeti-ma...eu sunt doar suprafata povestii.
-Ce vrei sa spui?intreba tanara.
-Pai..in primul rand...in acest loc..nimic nu este ceea ce pare..de aceea..acum ca m-ai gasit trebuie sa plecam de aici inainte sa...,zana ezita o clipa,sa...nu se intample ceva.Akima pufni:
-De cand dau ascultare unei bijuterii vorbitoare?intreba ea iritata.Lunimus tasni spre ea si se opri la cativa centimetri de nasul ei.
-De mult timp am asteptat pe cineva sa-mi auda glasul..si sa ma elibereze din inchisoarea asta...ma mir ca m-ai gasit...tu..si nu EI! isi spuse ea mai mult pentru sine.
-Ei?Adica cine?Deodata Lunimus se ascunse de dupa draperie.Intr-o fractiune de secunda la usa batu cineva.
Akima deschise.Belle statea in prag .
-Da!Ce este?intreba AKima repede.Belle privi o clipa prin camera si ranji cand il zari pe Varden pe un scaun.
-Maiestatea Sa vrea sa va vorbeasca!zise ea.
-Imediat!Avem nitica ...
-Acum!accentua Belle cu un glas ce suna respectuos dar Akimei ii sugera impacienta si un ton violent.Lunimus privea scena speriata.Ii facu semn lui Varden sa nu o lase sa plece,insa acesta nu observa.Akima o privi dezaprobator dar decise sa plece imediat pentru a reveni repede.Iesi pe usa si n use sinchisi s-o astepte pe Belle s-o conduca.Aceasta in loc sa plece intra in camera si inchise usa.Varden se ridica surprins.Belle roti capul in jurul camerei analizand fiecare coltisor cu atentie.
-Nu stiam ca sunteti atat de apropiati ca sa va petreceti zilele in aceeasi camera.varden nici nu se sinchisi sa se enerveze,si-asa nu-i placea de Belle.
-Avem motivele noastre...care sunt complet diferite de ce iti imaginezi dumneata!
-Vai..''dumneata''?Ma face sa sun a fata batrana,zise Belle zambind angelic,evident zambetul avea doar infatisarea unui inger,caci altceva se ascundea in esenta.Fata se apropie extrem de mult de baiat,dar Varden decise sa nu-i faca jocul si ramase ferm pe pozitie.Femeia isi apropie chipul iritant de mult de el,dar baiatul nu schita vreo reactie.Lunimus statea ascunsa bine ,pregatita sa o ia la fuga pe fereastra daca era zarita.
Observand ca nu-i iese planul Belle paru nemultumita si se indeparta destul de repede continuand sa analizeze camera.
-Cauti ceva anume?intreba Varden aproape nerabdator s-o dea afara.
-Poti spune si asta!zise ea soptit.
Akima grabi pasul spre camera de consiliu.Aproape uitase ca trebuia sa fie prezenta acolo din cauza celor petrecute.Batu usor la usa si intra.Sala era goala.
-Uhm..cred ca am gresit!isi spuse ea.
-Nu..chiar deloc!se auzi vocea lui Tsukiose de dupa un raft de carti.
-Unde sunt ceilalti?intreba ea mirata.Adica...consilierii tai..si..Tsukiose incepu sa rada.Pentru un motiv anume aceasta scena o speria pe fata.
-Ce nevoie as avea pentru consilieri?intreba el amuzat.Acum Akima era total in ceata.El incepu sa se apropie amenintator de mult de fata.
-Varden!sopti Lunimus cand Belle era destul de departe ca sa nu o auda.Akima e in pericol!Baiatul parca fu trosnit cu ceva in cap.
-Cum adica?intreba el.Belle ranji si se intoarse brusc.
-Deci acolo te ascundeai mititico!zise ea.O energie electrica incepu sa ii inconjoare mainile .Lunimus si Varden o privira uimiti.
Belle arunca energia direct catre zana,dar ea tasni repede si lovitura izbi draperiile si le gauri dupa care sparse geamurile.Lunimus o lua in zbor spre usa.Varden scoase sabia si dadu s-o atace,dar Belle arunca o alta bila de energie si baiatul fu izbit de perete.Lunimus iesi pe usa.
-De data asta nu mai scapi!urla ea.
-Vreau piatra!zise Tsukiose.Akima nici nu mai statu locului,deschise usa si dadu sa iasa afara insa barbatul o bloca.Nu pleci nicaieri printeso!
[/URL]
Pages
1
2
AnimeFan
|
GFX
|
Artwork & Fanfiction
| Topic:
O mica poveste din capu meu....AKIMA SI CELE PATRU PIETRE...
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Anime News
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.098 seconds with 15 queries.