hm ... nu stiu ce sa spun despre asta ... ba la inceput e lasata impresia ca pein e liderul ... apoi apare o discutie cu tobi care pare sa dea totul peste cap si sa rastoarne ierarhii ... si mai pe urma apare asta
http://img8.onemanga.com/mangas/00000004/00000364/18.jpg (e spoiler! asa ca don't click daca nu cititi manga sau nu va plac spoilerele de aici ar rezulta ca tobi e posibil sa fie madara) ... asa ca toata povestea cu liderul akatsuki e interpretabila pana nu se spune clar cine e ... desi toata faza e ciudata rau si nu prea are sens ... mai ales ca tobi a fost la inceput sub indrumarea lui zetsu (si se mai si mentioneaza ca tobi e un membru nou) ... mai stiti poate avem surpriza si zetsu e liderul LOL ... oh apropos de asta am nascocit o teorie interesanta secundele astea... zetsu nu apare in sa se lupte cu nimeni daca ati observat, de fapt mie mi se pare ca mai mult sta si observa ... nu s-ar putea spune k e lider din cauza asta? ca ar da ordine din umbra si altii fac treburile murdare fara ca el sa fie expus pericolului si sa isi indeplineasca scopurile in ascuns?... ca ar urmari evolutia lucrurilor? felul in care membrii gruparii lui se descurca? ... so daca o luam asa putem face mii de presupuneri in legatura cu liderul ... so i'll just wait pana apare negru pe alb <insert name> e liderul ... dar sa aduca ca lider pe un mort precum tobi sau obito mi se pare aiurea ... ma ... just let the "dead" "rest in peace" ... don't friggin imitate orochimaru desi faptul ca numele de obito si madara apar in manga ar putea fi explicatia unei reveniri ori a unuia ori a altuia ... dar cred ca motivele esentiale pt care sunt mentionati ar fi sa explice in cazul lui obito ochiul pe care il are kakashi (tinand cont ca kakashi nu e un uchiha ... asa ca trebuia lamurita provenienta sharinganului) iar in cazul lui madara ... cred ca era nevoie de un astfel de personaj doar pentru a da un sens actiunilor lui itachi si secretelor clanului uchiha ... nimic mai mult ... pt ca trebuia sa fie o explicatie pt mangekyo si de ce e interzis asa ca normal e sa existe si un precendent care sa demonstreze de ce e rau asa ca mi se pare normal sa apara un nume marcant pt asta, la fel ca in cazul rin'neganului acuma daca si pe primul utilizator al rin'neganului l-ar "invia" autorul ar fi prea mult ... asa ca pentru mine una cel mai logic motiv pt aparitia numelor lui madara si obito ar fi doar pentru a motiva si explica anumite lucruri/circumstante/istoric al unor personaje samd dar nah nu eu am gandit povestea asa ca s-ar putea ca logica mea sa fie opusa gandirii celui/celor care lucreaza la poveste ... si trebuie sa recunosc ca mi se pare foarte ciudat felul in care apare mentionat numele lui madara in capitolul al carui link l-am postat mai sus ... asa ca spun sa asteptam inainte sa tragem vreo concluzie sau sa judecam teoriile unora sau altora